Hubneme :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1498
23.6.10 10:36

Ahoj Nety a Yvanovno - já jsem zde taky, ale včera jsem nějak nestíhala a pak se ukázalo pěkně tak jsme odpoledne byli venku a večer mě čekalo žehlení.

Nety - chtěla jsem se tě zeptat. Do té KJ diety se počítá i zelenina nebo ne? :think: Já začala až pořádně ode dneška, včera jsem totiž neodolala, protože Martin mi dovezl rozinky v karamelu :oops: I když jsem se snažila jíst už nějak dietně, tak ty rozinky do diety určitě nepatří. :twisted:

Na dnešek mám zhruba rozplánované co budu jíst, tak snad mi to vydrží. Ráno jsem začala snídaní - krajíček tmavého chleba namazaný žervé a k tomu paprika, rajče + čaj.
Svačina nebude protože jsem snídala v 9 a ve 12 bude oběd, kvůli malému. To bude pangasius s bramborem.
Ve 3 jogurtový nápoj a večeři ještě nevím :think:

Jinak držím palečky sobě i vám, aby jsme s těma kilíčkama zatočily. Ale nety už má skoro splněno :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
23.6.10 12:22

Ahoj Alunko :)
Jinak do těch kJ se počítá absolutně úplně všechno, samozřejmě i zelenina. Prostě cokoliv, co se dá sníst, jedinou podmínkou je vejít se do těch 5000kJ, to je celé, je to jednoduchý :)
Jinak dnešní jídelníček máš pěknej, až mi děláš chutě, ten jogurtovej nápoj a pangase s bramborem bych si taky dala :) Ale máme vypleněnou lednici, tak musíme nakoupit, já měla k snídani klasicky cereálie s mlíkem, teď tuňáka s rýží a s řepou,to jím často, protože to na dlouho zasytí. K svačině si dám melouna a dál zatím nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1498
23.6.10 13:03

Nety tak to jo, tak započítám i zeleninu. Ty mi zase děláš chutě s tím melounem. Asi skočím do obchodu jak se mi malý vzbudí :lol:
Zase mě přepadla chuť na sladké - klasika manžel v práci a dítě spí - tak tu chroupu okurku :lol:
Jen se pořád nemůžu dokopat k tomu pravidelnému pitnému režimu. Minulý týden jsem to vydržela 2 dny a pak jak zase nebyl čas, tak jsem zase na začátku. Nemáte na to nějaký fígl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
23.6.10 13:28

Alunko, já mám na to zahánění chuti na sladké Colu light, vždycky zabere :) Jinak fígl na dodržování pitného režimu mám :) Teď v létě bys měla vypít asi tak 3 litry denně, tak si kup 2 balené vody, to jsou akorát 3 litry a dej si za úkol že do večera musí být obě vypité. Tak snadno uvidíš kolik jsi toho vypila a kolik ti zbývá a líp si to ohlídáš, noš si sebou pití i ven a pij i když nemáš žízeň, každou chvíli trochu. Já jsem si takhle vypila ty 2 minerálky a abych nemusela kupovat furt další, tak jsem si pak ty flašky už jen doplňovala vodou z vodovodu a díky těm flaškám jsem vždycky viděla jak na tom jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
24.6.10 10:32

Ahojky a dobré ráno všem.Včera mi nějak zlobil počítač, takže jsem byla jako bez ruky :roll:
Dneska už je vše ok, tak můžu pokračovat :potlesk:
Jmenuji se Ivana a po dvou dnech, tedy třech se cítím moc dobře.Normálně na sobě cejtim, že jsem taková lehčí :dance:
Včera jsem to nevydržela a musela se jít zvážit a ejhle, bylo tam o 2 kila méně:A ještě to bylo večer :dance: :dance: :dance:
Dneska už si vyvářim dušenou mrkvičku a k tomu brambor, to bude obídek a ke snídani jsem měla chleba se sýrem.Já moc ty svačinky nedávám.Většinou oběd a večeře.Dřív jsem ani nesnídala, ale ted se nutim, abych to měla nějak pravidelný :palec:
Fakt mě to baví si vážit a hlavně/koukám sama jako pul/ se jinak nedotknu ničeho sladkého aani slaného :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
24.6.10 10:38

Jo a ještě k tomu pitnému režimu, tak to je u mě holky opravdu špatný.Pak mě z toho někdy i bolí hlava.Jsem hrozná, teď strašně miluju kafe, i když se to s mým tlakem moc nemá, ale alespoň jednu neřest si musim nechat :cert: :cert:
Já nevypiju skoro nic :zed: :zed:
Já do sebe vodu nemůžu dostat a ještě z kohoutku, to už vůbec, bléééé :poblion: :roll:
A sladkým se nechci cpát.Nevim jak na to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
24.6.10 13:44

Ahojky Ivano, to je moc dobře že ti to tak hezky jde a že jsi spokojená :D S pitným režimem nemůžu poradit nic jiného než se nutit, já to taky moc nemusím, ale piju poctivě, protože je to jeden ze základů pro hubnutí, podporuje to lymfatický systém, kterej je pro hubnutí důležitej, hlavně když nemáš tekutiny, tak se ti nemá kudy odplavovat tuk z těla, ten se totiž vylučuje s močí. Tak zkus nenásilně postupně zvyšovat přísun tekutin, uvidíš.
Já měla dneska k obědu jen rohlík se sýrem a rajče, není čas vyvářet, protože manžel i syn mají dneska svátek, tak jim vyrábím dortík. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1498
24.6.10 13:47

Ahoj

Ivčo - teda ty jsi se do toho obula :potlesk: Hlavně, že se cítíš dobře a výsledky se dostavují. Zkus nějaké ředěné džusy, když ti voda nechutná. :palec:

Mě to taky nějak nedalo a tak jsem se taky ráno zvážila a od posledního vážení cca 10 dnů, mám taky 2 kg dole :dance: Tak kdyby to tak pokračovalo dál, tak se vůbec zlobit nebudu :wink:

Dnes jsem snídala rohlík s žervé a papriku a k obědu tuňákové rizoto.

A můžu za sebe taky napsat, že fakt hlad necítím. Někdy jsem se budila už ráno s hladem a hlavně mě hned po ránu honila mlsná a od té doby co se snažím pravidelně jíst, tak je to v pohodě.

Anet moooooc děkuji, že tě to napadlo založit tuto diskuzi. :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
24.6.10 14:08

Alunko, jé, já se skoro stydím, děkuju :mrgreen: Ne fakt, pro mě je největší odměna, že jsem někomu takhle „pomohla“ i když píšu to v uvozovkách, protože jsem vám vlastně ani nepomohla, jen jsem vás na to navnadila a zbytek už je jen vaše práce a vaše úspěchy a já jsem za to moc ráda, že se vám to daří a jste spokojené :potlesk: :palec: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
25.6.10 00:10

Ahoj procitam si tu jak vam to hubnuti pekne jde a moc vam to preju a drzim palecky…Ja se porad snazim nejist vecer i kdyz jednou jsem neodolala a dala jsem si hranolky :-D ale mam uz dalsi pulkilicko dole…tak kdyz to schrnu tak cca 10 dni 3,5 kg dole…a to prez den si dam opravdu cokoliv…(obcas i nejakou malou dobrudku) Tak devcatka hubnuti zdar :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
25.6.10 08:33

Krásné ranko holky. :mavam:
Dneska zase máme nádherně, to se nám to bude hubnout parádička.Včera jsem celý den lítala venku, takže ani člověk neměl chuť něco si dát.A, když jsme dorazily s Kačkou domu, tak jsme se umyly a padly. :mrgreen: :mrgreen:
Dneska začínám rajčátkama s kávou.Já se z toho kafe už zbláznim, strašně ho teď fakt miluju a pila bych ho pořád. :roll:
Taky bych chtěla poděkovat naší VEDOUCÍ NETY, která vede náš oddíl :potlesk: Hned je to o něčem jiném, když si člověk může o tom s někým pokecat. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
25.6.10 08:37

A džusíky ředěný s vodou?Parádní nápad. :dance:
Dneska k obědu budu dělat řízky, moje nejmilovanější papání :zed:
Mě se to , ale týkat nebude, protože já si udělám vařený brambor a masíčko jen tak ošlehnu na vodě.Ale dost alespoň uchutim, protože to zas taková dobrota neni. :jazyk:
Takže ještě jednou krásný den všem :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
25.6.10 13:41

Ahoj holky :-) .Sleduji jak vám to pěkně jde,to hubnutí.Ráda k vám přidám jestli můžu.Nemůžu se pořád k tomu hubnutí dokopat,ale už jsem se naštvala a zkusím to s váma. :-) .Potřebovala bych nějakého drába nad sebou aby mě vždycky dal po rukách když sáhnu na něco dobrého :cert: :lol: .Ale už se zkusím ovládat . :wink: .Budu bojovat s váma. :-) Naše malá už má 10 měsíců,nabrala jsem u ní 20kg,skoro nic jsem nezhubla,spíš mě připadá že přibírám dál.Při mých 174cm mám 88kg :zed:no hrozné.Jakých bylo 64 kg.15-20kg musí dole.Ráda čtu co tak třeba přes den jíte,budu se tím aspon řídit,mám ráda všechno :roll: tak to doufám nebude problém.Mám doma ještě 2 chlapy a ti by jenom jedli :-D tak to bude těžší,manžel ale mě slíbil že bude držet semnou dietku :lol: protože má úžasných 126 kg tak jsem ráda. :mrgreen: Budu se těšit na další zprávičky od vás :kytka: ahojky Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
26.6.10 09:23

Dobré ráno :mavam: :mavam:
Tak včera jsem změnila oběd a dala jsem si kuřecí rizoto :palec: Celý den jsem se cpala zeleninou.Koupila jsem si cherry rajčátka a ty byly tak výborný, že jsem je papala a papala. :mrgreen:
Ted přemýšlím, co dneska vařit.Aby to bylo dietní a chutnalo to i přítelovi :roll:
Dneska ráno jsem si dala jen kávu a pak až nějaký ten obídek. :pankac:
Je tam zase nádherně, tak užívejme sluníčka :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1498
26.6.10 12:52

Ahoj

Péťo vítám tě tu a klidně se přidej. Jinak zase až tak špatně s váhou na tom nejsi. Já měřím 158 cm a nyní vážím 91 kg :cert: Ale tato dietka je supr a nemám při ní hlad.

Ivčo - to jsem měli asi včera stejné chutě, já taky jedla rizoto a pak celý den cherry rajčátka :lol: Mám je moc ráda a když jsou v ledničce, tak jim neodolám :lol:

Jinak jsem měla včera šílenou chuť na meloun, ale jak jsem do něj kousla, tak mě přešla chuť. Byl úplně zkyslý, fakt hrozný :poblion: A to mi bylo řečeno v obchodě, že to je čerstvě rozkrojený :cert:

Dnes byla k obídku dušená mrkva s bramborem :wink:
A k snídani krajíček chleba, sýr a cherry rajčátka :lol:

Holky přeji pěkný a slunečný víkend :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová