Kde najít normálního milence?

• Fotoalbum (18)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
604
3.11.23 00:13
@Sonarka píše:
Tak to určitě nejsi :D Já spíš přemýšlím, co na tom spatřujete tak výjimečného :think: :nevim:
Já tohle měla skoro s každým, vždy šílená chemie a touha, jinak bych do toho ani nešla…s exmilencem jsem měla tak šílenou chemii, že jsem nemyslela na nic jiného, než na sex s ním, byla jsem posedlá :D Ale láska to nebyla ani v nejmenším. Takže už to beru tak nějak s nadhledem, když tohle někdo píše :nevim: :) Ale asi si to musí každý zažít no…aby pak pochopil, že ve vyrovnaném vztahu, žádná z těch tří ingrediencí nevyčnívá, ani není v pozadí…ty tři ingredience - láska, chemie, porozumění ;) U vás čtu pořád jen o té chemii a posedlosti sexem ;)

Tobe preji, at se potkas s tim pravym :srdce: mas to srovnane, asi mas jeste porad vic prace, nez treba tess, ta muze plout na mraku stesti, co davno vyprsel jinde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
3.11.23 00:14
@sirikit píše:
Já upřímně přiznávám, že co mám chlapa normálně doma, několikahodinové opakované sexuální exhibice pominuly, a nechybí mi to ani trochu.
Něco, jako když máš plnou ledničku nebo špajz a ďobneš si cokoli chceš, kdykoli chceš.
A osobně občas i nevlídně odmítnu, protože sexik v pět ráno ode mě nemůže sebemilovanější mužskej pravidelně chtít :cert: :cert: (tydle skřivany v životě nepochopím :pocitac: :pocitac: )
Jako sama bývalá milenka chápu ten hlad po dlouhé pauze a touhu vzít si všeho hodně, hodně, hodně a dlooooouho! Ale tak, jak to Tess popisuje, mi to připadá spíš jako variace na paralelní vztah, a tou hustou frekvencí by po skoro 3 letech už by mohl být i vyklidněný, ne? 3 - 4× týdně je fakt hodně, nevidím důvod k „sycení hladu“.
Takže v těchto informacích spíš vidím potřebu vysvětlit fóru, jak kvalitní ten vztah je, považte, dneska 5×! :jazyk:
Pokud je teda počet souloží ukazatelem kvality vztahu, mám zjevně vztah úplně na pikaču - minulej týden nás oba vzala chřipka nebo covid, takže jsme si přidušeně vrzli jednou, a tenhle ještě vůbec, protože mi marodí svěření důchodci, pročež už od pondělka pečuju v chalupě na druhém konci okresu a uvidíme se až zítra. :(
A - já se těším na mužskýho jako celek, až se přitulím a dostanu pusu, zcela irelevantní je, zda a kolikrát (beztak jednou ) dojde k aktu. Nepovažuju chlapa za chodící vibrátor, ten mám ostatně kdykoli k dispozici támhle v šuplíku v koupelně. :P :P

Právě… já mám tedy taky jen milence, ale beru ho jako jakýsi celek, kde ten sex je sice příjemnou součástí, nikoliv ale celou alfou omegou… člověk aby se tu pak pomalu styděl, že jsme za celý víkend měli sex jen 3× :nevim: :lol: :andel: A mimo toho, jsme šli třeba na výlet, nakoupit, projít si město a pak jsme v objetí na gauči zkoukli několik dokumentů :nevim: :mrgreen: No co já to mám za milence :cert: :jazyk: Já myslím, že ta přehnaná chemie značí, že by ti dotyční právě ten vztah se vším všudy mít nemohli… protože teď žijou úplně v jiném světě a ta tíha reality, by na ně pak dost tvrdě dopadla. Protože co kdyby pak už ten sex nebyl 6× za noc… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
3.11.23 00:23
@Jana1515 píše:
Tobe preji, at se potkas s tim pravym :srdce: mas to srovnane, asi mas jeste porad vic prace, nez treba tess, ta muze plout na mraku stesti, co davno vyprsel jinde..

Ale tak třeba se ještě někdo objeví :D Třeba ne… já už nevím…v té oblasti lásky, jsem toho zažila víc než dost…a můj současný milenec, to by taky vydalo na román :D Měla jsem ho zprvu za toho pravého… sedli jsme si, jak pr.del na hrnec a nejen v sexu, ale právě ve všem, pro mě největší láska…ale čím dál víc vidím, že ta dálka pro něj limit je…pro mě to problém nebyl nikdy…on se asi časem smířil s tím psaním… takže už to taky vidím jinak. A pomalu se odpoutávám.

• Citovat
  • Upravit
75530
3.11.23 00:24
@Sonarka píše:
Právě… já mám tedy taky jen milence, ale beru ho jako jakýsi celek, kde ten sex je sice příjemnou součástí, nikoliv ale celou alfou omegou… člověk aby se tu pak pomalu styděl, že jsme za celý víkend měli sex jen 3× :nevim: :lol: :andel: A mimo toho, jsme šli třeba na výlet, nakoupit, projít si město a pak jsme v objetí na gauči zkoukli několik dokumentů :nevim: :mrgreen: No co já to mám za milence :cert: :jazyk: Já myslím, že ta přehnaná chemie značí, že by ti dotyční právě ten vztah se vším všudy mít nemohli… protože teď žijou úplně v jiném světě a ta tíha reality, by na ně pak dost tvrdě dopadla. Protože co kdyby pak už ten sex nebyl 6× za noc... :nevim:

Poslední věta ve mně vzbudila zájem o technikálie. :mrgreen:
Jak voni ti chlapi teda můžou v šedesáti 5 - 7×, je tím myšleno, že pán i 5× vystříkne? :oops: :oops:
Nebo spíš, že už má problém s ejakulací (tomu bych věřila spíš), takže 5 - 7× uspokojí partnerku furt s tou samou erekcí, která jenom lehce povadne a další stimulací se zase nahodí?
Nebo jednou stříkne a pak mu ještě 6× hópne už bez šťastného finále? :think: :think:
Tess?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
3.11.23 00:30
@Jana1515 píše:
To je hezke, ze s milencem vic lenosis nez sexujes, tak proc nejste partneri? A nerikej, ze je zadany 😅

Je tam víc překážek… hlavně dálka…ale upřímně myslím, že být věci jinak, tak by jsme partneři s klidem být mohli… že by to fungovalo.

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
3.11.23 00:39
@tess50 píše:
@sirikit
Nikdo se neptal.
Anonymní Lilie, nebo co je to za kytku, začala rozněžněle psát jejich milenecké počty a Ty jsi jí oplatila svými.

Ne, někdo se ptal, jak často se vídáme. Myslím @Klopotkova, ale nechce se mi to hledat. A anonymní se pak přidala.
Je to takový problém na diskuzi diskutovat? Nevypovídá to o ničem jiném, než že spolu rádi sexujeme. Žádnou raketovou vedu bych v tom Nehledala.

@Sonarka a nepíšu jen o chemii. Ano, ze začátku to bylo fakt hrozné. Ale taky jsem psala, že jsme si sedli v hromadě dalších věcí. Rozumíme si v názorech, pomáháme si s různými věcmi. Není to jen sex.
Jdu spát :mrgreen:

Dobrá dobrá :D Já jen u tebe konkrétně nechápu, co na tom chlapovi máš :mrgreen: :think: On je pro mě takovej ten klasickej vobšourník… Tudíž to ve mně evokuje, že jsi hodně ovlivněna tou chemií…a pokud jsi to nikdy dřív nezažila, tak se samozřejmě není čemu divit, že to s tebou tak mává… já třeba, co se mého milence týče, nikdy neměla potřebu, tu vypisovat, kolikrát jsme to dělali ten a ten den… spíš jsem v souvislosti s ním řešila úplně jiné věci, více ty city, než sex…ten skoro vůbec…Proto mi z toho vyplývá, že u vás jde hodně o tu chemii. Ty city tam jsou, ale jsou v pozadí.

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
3.11.23 00:44
@sirikit píše:
Poslední věta ve mně vzbudila zájem o technikálie. :mrgreen:
Jak voni ti chlapi teda můžou v šedesáti 5 - 7×, je tím myšleno, že pán i 5× vystříkne? :oops: :oops:
Nebo spíš, že už má problém s ejakulací (tomu bych věřila spíš), takže 5 - 7× uspokojí partnerku furt s tou samou erekcí, která jenom lehce povadne a další stimulací se zase nahodí?
Nebo jednou stříkne a pak mu ještě 6× hópne už bez šťastného finále? :think: :think:
Tess?? :nevim:

J

Tak to já netuším :D Když vezmu mého Ex, kterej mohl pořád, tak i pro něj bylo 3× za den, víc než dost :D A to byl oproti pánům mladík :D Takže mi to taky nejde moc na rozum :think: Ale měla jsem taky nápadníka, co mi sliboval noc plnou vášní a že může klidně X krát po sobě :mrgreen: Asi si myslel, že tím udělá dojem…no neudělal :mrgreen: Na mě tohle fakt nějak nepůsobí, nechává mě to chladnou 8) Jakože bych toho chlapa pak brala víc jako chlapa, tak to vůbec… chlapa dělají úplně jiné věci.

• Citovat
  • Upravit
2647
3.11.23 04:49
@Venetia píše:
Já ji tedy vůbec nemám danou, to si odvíjí čiste od protějšku

Aha, vidíš, to je pro mě třeba nová informace, že to někdo má v závislosti na protějšku. :nevim: Čili se to prostě odvíjí od toho vztahu? Že třeba netoužíš po sexu jako takovém, když není konkrétní sexuální partner, se kterým by to bylo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
3.11.23 05:29
@OpenHearted píše:
Aha, vidíš, to je pro mě třeba nová informace, že to někdo má v závislosti na protějšku. :nevim: Čili se to prostě odvíjí od toho vztahu? Že třeba netoužíš po sexu jako takovém, když není konkrétní sexuální partner, se kterým by to bylo?

Mám to úplně stejně jako Ven ;)

• Citovat
  • Upravit
23826
3.11.23 05:46

Koukam, ze jste vcera mely zajimavou debatu. Sir, tenkrat jsme to pocitali z hecu, a bylo to 21 mych orgasmu za číslo. A paradoxne to nebyl milenec, ale s tim chlapem jsem žila. No jo, ale to jsem tenkrat byla jeste vaginalne multiorgasmicka. Ale ted uz je to ten povrchovy, a to me nebavi. To je jako golf v zime na trenazeru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105805
3.11.23 06:13
@Sonarka píše:
Nerozumím tomu…to jste se nikdy svým partnerům nesvěřovali..? Ani na začátku? Některá partnerství mě udivují…ale spíš mi přijde, že si ženy často své milence přikrášlují…je to pan dokonalý a jen jemu řeknou vše, jen s ním mají nejlepší sex, jen on umí vše perfektně :D Přitom tohle dělá prostě jen zamilovanost… musela jsi to tak mít i se svým manželem na začátku vztahu…jen už si to nepamatuješ, nebo nechceš ;) Já si třeba se svým ex taky říkala vše… :nevim: :think: Často se tohle svěřování přeceňuje. A sex bývá na začátku taky téměř vždy super.
Já ne ..já to beru jen jako zálohu …ale je fakt ,že si mně získal a mám ho ráda .
A nejlepší sex to určitě není
@Klopotkova píše:
Do Tebe bych nikdy neřekla (nic ve zlém), že budeš vědomě milenkou zadaného(ženatého muže.
Já bych do sebe zase neřekla ,že budu dost hnusne podvedená partnerem .
Jeden z důvodu vyzkoušet si taky tu druhou stranu .
@tess50 píše:
Já jsem se nikdy nikomu nesverovala, manželovi už vůbec. :nevim:
Nic takového jsem já rozhodně s manželem neměla. Nemusí to tak být. A milenec rozhodně není dokonalý, ale sex s ním ano :mrgreen:
Já se nesvěřuju žádnému chlapovi ,tak velkou důvěru v ne zase nemám .
@Mango_Lassi píše:
To je to, co mě zaráží. Zcela obyčejné a triviální věci a tady se to podává jako mana nebeská, přitom řada lidí má je ve vztahu dnes a denně. :lol:
Kdo to má je spokojený a nikoho bokem si nehledá .Co to do toho motas?
@sirikit píše:
Tess, jako 5, slovy pět plnohodnotných, třeba dvacetiminutových čísel se vším všudy denně, při frekvenci schůzek 3 - 4× týdně? 8o 8o
Hele, já bývala taky vodvařená s milencovy výdrže (teď již vím, že měl spíš drobátko problém stříknout, ale při četnosti schůzek 1× za měsíc mi několikahodinové matracové slalomy vyhovovaly), ale éhm, mezi námi děvčaty…
Je Ti 50+, ruku na srdce, máš ji plechovou, nebo motorovou? :think: :think:
Já mám teda k sexiku nepokrytě kladný vztah, ale čeho je moc, toho je fakt příliš. :roll:
Když tu občas čítávám tyhlety nadšené popisy, pravidelně mě napadá, že to musí bejt peklo. :zed: :zed:
To bude zjevně tím,že jsi ve vztahu a řešíte,děláte i jiné věci .
@Mango_Lassi píše:
Tak já jsem dost introvert a můj chlap je pro mě rovnou kamarádka a vše ostatní :lol: komu jinému bych se měla ještě sverovat. :nevim: myslím, že bez té funkce bych s ním snad ani nebyla.

Tak na milence zapomeň, k ničemu ho nepotřebuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105805
3.11.23 06:23
@Cizinka 999 píše:
My dali s milencem většinou dvě kola, ale dlouhá. Po druhém orgasmu už byl úplně groggy a já taky. Jedno číslo minimálně půl hodky. Jako pet cisel to si nepsmatuji ani za mladá. Možná za celý den a noc. Taky záleží jaký má chlap orgasmus a jak dlouho to trva
Jj,můj ex měl standartní 3 min,to pak zvládneš klidně desetkrát a nestojí to za rozčilování.
@Cizinka 999 píše:
Ja se taky svěřit se vším manzel9vi, je to můj nejlepší partak, a ještě mám hodně blízké 3 kamarádky, a to se směřujeme taky.
Jo ,i s těmi bokovkami se svěřujete ?
@tess50 píše:
Nevím, já na to ovoce a květiny moc nejsem. Nikdy mě nenapadlo sledovat co tam vlastně mám a vůbec nechápu, co na tom vidí on :nevim: tak úžasného.

Chlapi jsou prostě divní :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105805
3.11.23 06:33
@sirikit píše:
Jasně, tohle vidím podobně.
Tak proč to opakované zdůrazňování, kolikrát? :think: :think:
Kolikrát dneska, kolikrát v úterý a kolikrát týdně?
O čem ty počty vypovídají? :nevim:
Všimla sis ,že já mlčím :jazyk:
@tess50 píše:
@Sonarka já vím, že to nemyslíš zle. Ale je vidět, že nejsem jediná, kdo něco takového zažívá. :nevim:
Určitě ,já taky doháněla a ještě se mi nechce to úplně zaseknout .
@Jana1515 píše:
No..ja kdyz zrovna vas dve ctu..jak opevujete svoje milence..myslim, ze neni uplne šťastné byt stastna jen s milencem..nejak jsem se jeste v hlave bo kde nedopracovala k tomu, abych byla stastna za strepy, co zbyly z nejakyho ciziho zivota..ale neberte to nijak zle..
Zkus to pochopit tak ,že někdy jsou střepy lepší než celá sklenice .
@sirikit píše:
Já upřímně přiznávám, že co mám chlapa normálně doma, několikahodinové opakované sexuální exhibice pominuly, a nechybí mi to ani trochu.
Něco, jako když máš plnou ledničku nebo špajz a ďobneš si cokoli chceš, kdykoli chceš.
A osobně občas i nevlídně odmítnu, protože sexik v pět ráno ode mě nemůže sebemilovanější mužskej pravidelně chtít :cert: :cert: (tydle skřivany v životě nepochopím :pocitac: :pocitac: )
Jako sama bývalá milenka chápu ten hlad po dlouhé pauze a touhu vzít si všeho hodně, hodně, hodně a dlooooouho! Ale tak, jak to Tess popisuje, mi to připadá spíš jako variace na paralelní vztah, a tou hustou frekvencí by po skoro 3 letech už by mohl být i vyklidněný, ne? 3 - 4× týdně je fakt hodně, nevidím důvod k „sycení hladu“.
Takže v těchto informacích spíš vidím potřebu vysvětlit fóru, jak kvalitní ten vztah je, považte, dneska 5×! :jazyk:
Pokud je teda počet souloží ukazatelem kvality vztahu, mám zjevně vztah úplně na pikaču - minulej týden nás oba vzala chřipka nebo covid, takže jsme si přidušeně vrzli jednou, a tenhle ještě vůbec, protože mi marodí svěření důchodci, pročež už od pondělka pečuju v chalupě na druhém konci okresu a uvidíme se až zítra. :(
A - já se těším na mužskýho jako celek, až se přitulím a dostanu pusu, zcela irelevantní je, zda a kolikrát (beztak jednou ) dojde k aktu. Nepovažuju chlapa za chodící vibrátor, ten mám ostatně kdykoli k dispozici támhle v šuplíku v koupelně. :P :P
To je rozdíl mezi vztahem a milencem.
Ve vztahu se to přejí a frekvence klesá .
@tess50 píše:
Nemám potřebu to vyzdvihovat. Jen vždycky zareaguju na nějaký dotaz a už to jede. Asi nebudu psát vůbec a bude to nejlepší :nevim:

To je tady klasika, nic si z toho nedělej…na mně už se kolikrát vyřadily…někdo má tu potřebu te trochu shodit…jeho problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
3.11.23 06:34
@tess50 píše:
@Venetia teda někdy kroutim hlavou nad tvými reakcemi, ale tentokrát jsi to všechno shrnula úplně v super odpovědích :palec: nic ve zlém :kytka:

Když tedy máte v jeho věku tolikrát sex, opravdu je to jen sex vaginální?

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
3.11.23 06:50
@Anonymní píše:
Možná úplně ty nejsi ta, co by měla někoho poučovat o vyrovnaném vztahu. Já jsem byla s manželem ve vyrovnaném vztahu 20 let, hapruje to až posledních 7 let. Kolik let vyrovnaného vztahu mas za sebou ty?
Já dost dobre vím, jak funguje dlouhodobý vyrovnaný vztah. ;)
A teď si užívám jiného krásného vyrovnaného vztahu plného nádherné chemie a přitažlivosti. A jsme za to oba strašně vděčni, ze to zažíváme. Jak on řekl, ze tolik lásky od nikoho ještě nikdy nedostal. Jo a dodal, ze ten skvělý sex je jen třešničkou, ale ta láska a sounáležitost je to, za co je vděčný.

Ale vždyť já ti to neberu :D :nevim:
A nikoho nepoučuji, sama tu opakovaně píšu, že můj ex nebyl ten pravý, že jsem nebyla zamilovaná… takže ty vztahy u mě taky nic moc…jen si zkrátka myslím, že to pravé ořechové je o tom, mít vyrovnanou tu chemii, lásku i porozumění…jak něco z toho chybí, nemůže to dlouhodobě fungovat…a jen mi přišlo úsměvné, že se tu musíte předhánět, kdo měl který den více souloží :nevim: Já myslela, že to dělají jen chlapi :think: Podle mě je to úplně bezpředmětné a lehce pubertální. Jak to souvisí s vaší mega láskou, fakt netuším… :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová