Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Zakladatelka mimo jine uvedla, co si pamatuju:
Jako sorry ale v tomhle nepoznat svou nejlepsi kamaradku, tak to asi nebude nejlepsi kamaradka… Na Epipi chodi milion zenskejch a nektery jenom ctou a tahle diskuze se objevovala jeden cas ve vypisu aktualnich diskuzi kazdej den. Tudiz to nemusi byt az takova nahoda jak si @lauraka mysli.
Vymyšlený/nevymyšlený - to je fuk. Já chci vědět, jak to dopadne ![]()
@Black_Orchids jako ve Svatoplukovi Kuřátkovi, podle toho co si lidé budou víc přát.
@Black_Orchids píše:
Vymyšlený/nevymyšlený - to je fuk. Já chci vědět, jak to dopadne
Presne ![]()
Holky, přestože tomu nevěříte, i kdyby existovala minimální pravděpodobnost, že to pravda je (a to prostě na 100% nemůže nikdo vyvrátit), zkuste si představit, jak se asi v takové situaci musí cítit zakladatelka. Obrátil se jí celý život naruby a ještě si tady v diskuzi čte posměšné příspěvky, jak si to vymýšlí, baví se nebo sbírá data na diplomku. To je mnohem horší, než kdyby to náhodou pravda nebyla a my bychom tady četly a prožívaly smyšlený příběh. Trochu empatie a sociální inteligence by to chtělo!
@veada tak tak ![]()
To už tady taky bylo. Zakladatelka šmahem odsouzena a pak se ukázalo, že měla opravdu problém.. A ne, ty diskuze vám opravdu hledat nebudu ![]()
@veada s tím musí počítat, když se svěří tady, Měla se svěřit své nejlepší kamarádce a mohla mit klid, nemusela nic číst, to je riziko podnikání, jak se říká
já jsem empaticka jinak dost, ale tady to opravdu není potřeba
@malina83 ja nevim no, mam nejlepsi kamaradky dve, ale tohle bych nerekla ani jedny. Ac jsme si blizke jako sestry. Ve triceti uz clovek neni maly tele aby vsechny sve niterne pocity a problemy vytruboval na vsechny strany. Maximalne bych to rekla manzelovi, ktery je muj absolutne nejblizsi clovek a presne to zakladatelka udelala. I proto je to pro me uveritelne.
@lauraka Ona zakladatelka píše dost stručně, takže to, co třeba probíhalo kdovíjak bouřlivě, tady jen shrnula a vyzní to úplně jinak. Na mě to teda ale vůbec neudělalo dojem, že by to bylo tak, jak tys to napsala.
S tím se ale setkávám často, někdo něco řekne a každý si to vyloží úplně jinak a vezme si z toho úplně něco jiného.
Tak jestliže to její kamarádka četla od začátku, tak si ten šok mohla prožít už dřív, ne. Taky na to, že může být její biosestra, mohla mít podezření mnohem dřív, než zakladatelce nebiomatka řekla, že to tak je. Občas život píše neskutečné příběhy, takže stejně, jako se to dá zpochybnit, tak to může být i pravda.
@veada píše:
Holky, přestože tomu nevěříte, i kdyby existovala minimální pravděpodobnost, že to pravda je (a to prostě na 100% nemůže nikdo vyvrátit), zkuste si představit, jak se asi v takové situaci musí cítit zakladatelka. Obrátil se jí celý život naruby a ještě si tady v diskuzi čte posměšné příspěvky, jak si to vymýšlí, baví se nebo sbírá data na diplomku. To je mnohem horší, než kdyby to náhodou pravda nebyla a my bychom tady četly a prožívaly smyšlený příběh. Trochu empatie a sociální inteligence by to chtělo!
To nemyslíš vážně
Když někdo upíchne svůj příběh na veřejnou stránku, tak snad musí čekat reakce všeho druhu, ne? Krom toho musí čekat i to, že se toho někdo chytí a za chvíli to bude v tom pořadu jak uvádí Musil, nevím, jak se jmenuje, nesleduji.
Sorry ale nějakou sociální inteligenci a empatii tu tady nehledej. Anonymní server, každý si může napsat, co chce. Mimochodem jsem na FB ve skupině Hledání lidí, teď nevím, jak se přesně jmenuje. Před pár dny tam byl příspěvek typu, kdo se narodil v porodnici dne toho a toho, mohlo by jít o záměnu lidí.
Už je protože každému alespoň minimálně inteligentnímu člověku musí být jasné, co vše se může stát, pokud něco takového napíše na internet, tak tomu nevěřím. Zakladatelka nepíše jako člověk nižší inteligence.
@boball píše:
@Black_Orchids jako ve Svatoplukovi Kuřátkovi, podle toho co si lidé budou víc přát.
Já věřím v dobrej konec
a klidně bych kvůli tomu někam poslala 10 hlasovacích sms ![]()
@Aristolochia píše:
Jak tady některé píšou, jaká by to byla náhoda, kdyby na tuto diskuzi sestra narazila, tak si tak říkám, kolik lidí to asi už četlo. Docela by mě zajímalo, zda admini můžou vidět počet přečtení u jednotlivých diskuzí a zda by nám to prozradili. A také to, zda je tato diskuze nějak výrazně čtenější, než ostatní.
@admin
Dobrý večer,
k takové informaci jako admin přístup nemáme.
Čtenost obvykle ale výrazně odráží počet příspěvků v diskuzi. Ohledně možného odtajnění bych byla skeptická, člověk by musel googlit s jasným zadáním, aby se dopátral diskuze. Ale možné je samozřejmě vše.
Uživatelku @lauraka blokuji za opakované flamy, a to trvale. @malina83 a @dlacatko zdržte se prosím osobních urážek.
Klidnou dobrou noc všem,
Monika
@admin píše:
Dobrý večer,
k takové informaci jako admin přístup nemáme.Čtenost obvykle ale výrazně odráží počet příspěvků v diskuzi. Ohledně možného odtajnění bych byla skeptická, člověk by musel googlit s jasným zadáním, aby se dopátral diskuze. Ale možné je samozřejmě vše.
Uživatelku @lauraka blokuji za opakované flamy, a to trvale. @malina83 a @dlacatko zdržte se prosím osobních urážek.
Klidnou dobrou noc všem,
Monika
Zdravím, cože to provedla ta @lauraka? Děkuji, M.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat