Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@TrueIsFalse píše:
BožíChceš, ať se chlapec snaží…a když někdo chce, ať se snažíš ty, tak se vztekáš. On ten nedostatek zkušeností asi nebude ten hlavní problém
Mozna kdybych nemela za sebou par bolestnych odmitnuti, bylo by to snazsi. ![]()
@Meggrey píše:
Mozna kdybych nemela za sebou par bolestnych odmitnuti, bylo by to snazsi.
Tak nemusi byt donekonecna ![]()
@zoidberg píše:
To je jednoduché, TY vyžaduješ vztah, tak proč by měli chlapi něco dělat? Chlapi zase tolik po závazcích netouží. Takže poptávka přesahuje nabídku, tudíž je snaha z tvé strany vhodná.
Tak ten, kteryho mam rada treba..
Tam si myslim, ze sem se snazila dost. Napriklad jsem navrhovala dovolenou, nebo vylet. Rika mi, ze jsem jeho cislo jedna ale reaguje dost neurcite. Myslim, ze si naopak musi rikat, ze jsem stihacka, kteta nechape, ze vse je jen o sexu. Jsou to ale jen moje spekulace..
@joy.division.control píše:
Tak nemusi byt donekonecna
Když ja jsem zase toho nazoru, ze se nic nema krecovat. Bezne mi holky rikaj, jak je chlapi dobyvaj a nechapou, ze neni zajem, nabidek desitky rocne, pozvani na rande..
Tak jako kdyz se se mnou chlap bavi neutralne, mam se po nem sapat? Prece nejakej ten zajem je potreba citit..
Jinak dekuji za povzbuzeni ![]()
@Meggrey píše:
Mozna kdybych nemela za sebou par bolestnych odmitnuti, bylo by to snazsi.
Chuďátko. A napadlo tě někdy, že pár bolestných odmítnutí zažila drtivá většina lidí?
@Meggrey píše:
V jakym koutě proboha? Každej neni typ, co iniciativně balí. Musim taková být já a ty chlapi ne? Tak tomu asi uplně nerozumim. Cítim z toho lehce patriarchální názor..
Podivej, z blbejch kecu tady si nic nedelej. Vedou je jak zenske, tak i chlapi.
Padlo tu uz par dobrych rad, takze bych si dal na nejakou dobu pauzu s „hledanim“ a trochu si to srovnal v hlave. Ono je vlastne jedna z nejtezsich veci byt sam(bez trv. partnera), ale nez si najit nejakeho pitomce, tak je to uplne nejlepsi. Jsi jeste hodne mlada, podle fotek rozhodne oskliva nejsi, hloupa taky ne, jen si trochu vic ver a ten spravny partner se casem najde. ![]()
ps: chtel jsem ocitovat tvou reakci ve 13:11, ale to je fuk, na tom co jsem napsal… ![]()
Příspěvek upraven 24.05.18 v 13:56
@TrueIsFalse píše:
Chuďátko. A napadlo tě někdy, že pár bolestných odmítnutí zažila drtivá většina lidí?
No, napada me, ze s tim sebevedomim na tom mozna budes celkem podobne.
Mam za sebou roky s tatou, kterej me ponizoval a ja se to ted vsi silou snazim zlomit a zacit si verit.
Ale vazne nemam za potrebi se do nekoho takto navazet jen za v podstate blbej obycejnej dotaz na diskuzi..
Jestli si myslis, ze nemam zadny dobry vlastnosti, mysli si to. Ja to preziju.
A představ si, ze me napada spousta veci. Jsem dosti vnimava
@Meggrey píše:
Tak ten, kteryho mam rada treba..
Tam si myslim, ze sem se snazila dost. Napriklad jsem navrhovala dovolenou, nebo vylet. Rika mi, ze jsem jeho cislo jedna ale reaguje dost neurcite. Myslim, ze si naopak musi rikat, ze jsem stihacka, kteta nechape, ze vse je jen o sexu. Jsou to ale jen moje spekulace..
Možná jsou tvé spekulace správné, pro řadu mladých kluků je „vztah“ s holkou především o sexu. Vše ostatní je takový ten nutný balast, aby i ona byla spokojená. A pokud máš ráda zrovna někoho, kdo takhle přemýšlí, těžko ho předěláš.
@zoidberg píše:
Možná jsou tvé spekulace správné, pro řadu mladých kluků je „vztah“ s holkou především o sexu. Vše ostatní je takový ten nutný balast, aby i ona byla spokojená. A pokud máš ráda zrovna někoho, kdo takhle přemýšlí, těžko ho předěláš.
No ale jemu je 40. Prave. Zname se uz skoro 4 roky..
@joy.division.control píše:
@Meggrey Jak koukam na Tvou fotkua ctu Te, tak to klidne muze byt i tak, ze fajn kluci by Te chteli, ale nemaj odvahu, ze bys jim dala kosem. OK, beru, ze nebalis (ja v tom zabrany nemam), ale opravdu nedáváš najevo zajem? To muze byt pro ne stopka
No, ja si nemyslím, ze davam najevo nezájem. Jen kdyz ho opravdu nemam. Jinak..ja se neumim posoudit. Jak se v tvych ocich chova holka, co ma zajem? ![]()
Moje kamaradka treba je dost hrda a odmerena a stejne je dobyvana ze vsech stran. Ja sedim vedle ni, jsem normalne mila, bavim se o vsem moznym..a nic.
A moc ti dekuju za kompliment
![]()
@Meggrey píše:
No, když to tak posuzuju podle sebe. Já jsem rozhodně sexuální chutě měla a to docela dost. Začalo to asi tak v mých 12, kdy jsem se poprvé platonicky zamilovala, jak tu již bylo zmíněno, do jednoho zpěváka. Na sex jsem pak myslela hodně. Rozhodně to má daleko od frigidních sklonů. Jenže jsem měla určitou představu o tom, jak chci, aby to bylo - začít vztah s někym, do koho se zamiluju. Budeme spolu různě zkoušet všechno, co by nás napadlo. K tomu pak samozřejmě i ta stránka toho, že s ním chci sdílet spoustu věcí. Volat si před spaním, bavit se o našich obavách a radostech, dělat různý srandy a užívat si. Úměrně mému věku. Jenže to byl brutální problém. Když jsem se náhodou do někoho zamilovala (řekněme, že skutečně od těch 12 let jsem až na nějakej půl rok neustále do někoho zamilovaná), on to neopětoval. Pak jsem se začala stýkat se svym kamarádem z dětství. Byl to takovej ten trochu problémovej kluk. Jenže jak jsem ho znala od dětství, viděla jsem v něm víc, než ostatní. S ním přišel první sex. Jenže pak se ukázalo, že to je vše, o co z jeho strany jde. Trvalo to asi 3 roky.
Následně poté jsem poznala úžasnýho chlapa, s nímž jsme si sedli okamžitě. Měl podobný zájmy, pohled na svět, názory, humor… tolik mi imponoval a já cítila, že ve mně vidí víc, než jen nějakou sexuální matraci. Vnímal mě, dával mi pocit, že jsem výjimečná. Připadala jsem si jako bohyně. Jenže bydlí 400 km ode mě a ten zpočátku úžasně vypadající vztah (?) se postupně začal nějak vytrácet.
Poslední rok mi sexuální chuť silně upadá a je to proto, že jsem přestala věřit, že někdy najdu obyčejnýho hodnýho chlapa, kterýho budu mít ráda, a s kterým bych se vyřádila. Jsem zahořklá a zklamaná. Nebyla jsem taková. Je to kombinace zkušeností a toho, co denně vidím a slyším. Nikdy jsem nechtěla a ani nevěřila, že to takhle dopadne.
Ahoj, jestli se můžu přimluvit ( nechci říkat poradit ), tak bych to skoro úplně přestala řešit aneb byla pasivně aktivní. Takto totiž proběhla moje zkušenost, jako gymnazistka jsem tak jako furt pokukovala koho bych ulovila i jsem si občas s nimi i něco zkusila ( ale nenechala jsem to dojít až k sexu nikdy ), ale právě paradoxně šlo tak nějak o typy, o které bych si dnes asi ani kolo neopřela a spíš se za to vlastně stydím, za tuhle epizodu. No a tak jsem se na to pak nějak úplně vykašlala, zaměřila se na školu a na to co mě baví a naplňuje, hledala jsem sebe. A stal se zajímavý zvrat, a sice, že se najednou o mě začali zajímat hodní slušní kluci.. jistě občas jsem cítila pohled někoho nesympatického a tak.. já jsem to teda tehdy nijak ' nevyužila, ' byla jsem sice postupně se čtyřmi na takovém jako dalo by se u dvou říct vysloveně rande, ale prostě jsem pak vždycky ze všeho vycouvala. Ale to už byl takový můj důvod, že jsem se prostě opravdu příliš upnula na školu, že už mi pak i ti skvělí kluci tak nějak lezli na nervy. Ale to není pointa.. to už byla moje ' blbost ' že jsem to v nic neproměnila, pointa je, jak jsem napsala, že to přijde samo ( že přijde sám, má nohy
![]()
@Meggrey V navaznosti na to, co pises o svém otci a jeho chovani k tobe, bych i tipla, ze se tato nedobra zkušenost promitla i do vztahu s potencionálními partnery ![]()
@Meggrey píše:
Tak v tom pripade on o tebe nema vazny zajem. A je uplne jedno do ceho to on zaobali. Treba do vymluv o sexu anebo proste se ti vyhyba, ale nechce te. Takze tady bych se na nej vybodl ![]()
@zoidberg píše:
Souhlasím. V tomhle věku většina kluků prostě ' jde po sexu ' a jsou jak mladí jelínci utržení ze řetězu. Ale nejsou takoví všichni, ale to už nějak musí člověk vicitit, musí na to mít čmuch. Pri nejakych slušných pozorovacích schopnostech se dá i leccos vyčíst z tváře. Ale řekla bych, že to není jen jednostranné. Žena toho muže / kluka přece taky nějak dotváří ( pokud to není omezenec apod. )
@Meggrey píše:
Tak mohu te ubezpecit, ze ve 40, 400km daleko a 4 roky bez posunu je to z jeho strany prave jen o tom sexu.. ![]()
Moc se na to (nej) upinas.. ![]()