Manžel a tchyně

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
313
23.8.17 13:44

@jdukolem
Tak to bych se ráda s tebou setkala. U mě by si zase šupajdila ty s tvým přístupem, že něco nejde. Vše jde když se chce, ale to je zbytečné tu vysvětlovat. Vy máte vždy hromadu výmluv proč to u té druhé strany nejde a proč se musí starat jen ten jeden syn a že vlastně zakladatelka je špatná. U každé diskuze co tu vznikne se z 90% stane pranýř zakladatelky a hází se na ní špína a vytahují se věty z kontextu aby byla za špatnou. A vždy to jsou skoro ty samé uživatelky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
23.8.17 13:44
@sissive píše:
@jdukolem
Prosím tě, to jdeš už trochu do extrému, ne? Nepřijde ti to hloupé to takhle překrucovat? Ty považuješ odevezení maminky ke druhému dítěti, že jí tam vezeš jako balík? Ale jak říkám, tohle je oblíbená taktika zdejších uživatelek emimina a přesně ty, které jsem myslela se ozvali :lol: :lol:

ano podle mě je to bez kousku respektu k té mamince za mě opravdu fuj.. říkej si co chceš.. ale napsat - naložím ji adovezu k bratrovi at se prostě stará přesně o tobě vypovídá o tom jak si myslíš že zadupeš a lidi budou souhlasit s tvým - pro mě fakt blbým, řešením
a emimino do toho netahej - na to jsi tu chvíli abys věděla kdo je kdo ;)
a pokud jsi reinkarnace tak tak moc zlý to tu není že sis udělala nový nick že..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
23.8.17 13:47
@sissive píše:
@jdukolem
Tak to bych se ráda s tebou setkala. U mě by si zase šupajdila ty s tvým přístupem, že něco nejde. Vše jde když se chce, ale to je zbytečné tu vysvětlovat. Vy máte vždy hromadu výmluv proč to u té druhé strany nejde a proč se musí starat jen ten jeden syn a že vlastně zakladatelka je špatná. U každé diskuze co tu vznikne se z 90% stane pranýř zakladatelky a hází se na ní špína a vytahují se věty z kontextu aby byla za špatnou. A vždy to jsou skoro ty samé uživatelky

co ty o mě víš? pár příspěvků i s cestou čili víš prd — a pokud mě opravdu znáš tak víš že s tímhle si na mě fakt nepřijdeš tak to ani nezkoušej :mrgreen: :mrgreen:
a ne opravdu bys mě nedonutila udělat něco co já sama neuznám že udělat chci..
a ano smiř se s tím že někdy něco prostě fakt nejde - třeba zacházet s lidmi jak mě se líbí a chce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
23.8.17 13:51

Reinkarnace nejsem, ale to že mám málo příspěvků neznamená, že to tu nesleduji. Většinou se do diskuzní nezapojuji, ale tohle už bylo na mě moc. Zakladatelka nenapsala nic špatného, ale vy Jakeše slétli jak supy a hned jak je sobec a hrozná, že chce aspoň nějaký čas trávit jako rodina. Nikde nenapsala, že se o manželovu maminku nechce starat, ale tady se hned vytrhli věty z kontextu a už byla za špatnou. A ano, tohle vždy vidím jenom na tomhle serveru. Na modrém koníkovi jsme tohle nezažila, takže tohle je záležitost emimina a nejsem jediná kdo si toho všiml a je tím znechucen. A promiň, ale nejsem malé dítě abych si něco vydupávala, ale když se mi něco nelíbí, tak se ozvu a taky pokud popřemýšlíš, tak než bych tu maminku někam vezla, tak to s ní prodiskutuji aby s tím souhlasila a ne, že ji narvu do auta a odvezu jí. Takže jestli ses mě snažila nějak urazit nebo dokázat jak jsem hrozná, tak smůla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
23.8.17 13:55

@jdukolem
Hezké, jak si umíš domýšlet. Nikde jsem nepsala, že zacházím s lidmi jak chci, ale už si tu dedukuješ jak se tak chovám a zase se snažíš ze mě udělat špatnou. To kolik mám příspěvků nevypovídá nic o tom co jsem tu četla, takže vím, že komentuješ skoro v každé dsikuzi, ale já prostě nemám potřebu sem přispívat, protože mi to většinou za to nestojí, ale tohle pranýřování zakladatelky mi už přišlo přes čáru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2067
23.8.17 14:00

@jdukolem hele ja te taky dobre znam, uz par let ;) pani dokonala, jako vzdy rejpava, ktera nedela nic jineho, nez ze vysedava na epipi a pise sva moudra. A kolik třeba ja mam nebo nemam a proc mam tolik prispevku kolik mam je jen moje vec ;) chtela bych te videt, kdyby jsu v te situaci byla. Ja v ni byla a nikdo se se mnou fakt nesral. Zivot jde dal, s tim se tchyne holt musi smirit. A zacit si zit svuj zivot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
23.8.17 14:04

Ono to neni o tom, ze ma prestat truchlit po 4 mesicich. Truchleni je dlouhy proces, u nekoho kratsi u nekoho delsi, ale zde se obavam dochazi ke substituci. Tchyne pouziva taktiku „jsem smutna, delejte s tim neco. Nejlepe se o mne furt starejte“. Takto nikdy truchlit neprestane.

Zivot jde dal, musi se naucit tu bolest zpracovat a najit si nvou zivotni napln. S tim ji rodina samozrejme muze pomoct. Ale jeji syn neni nahrada za manzela. A toto si musi uvedomit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
23.8.17 14:06

@terinka4444 ji nevadi, ze je auto taxi, ale ze zanedbava ji a svoje deti..a to je rozdil..proc vy se mela starat ona? Ma deti, ma sbad malo starosti? Treba krom toho chodi do prace, stara se o domacnost atd..to jako ma byt nejaky udel, ze se cely zivot budu o nekoho starat? Muze byt vubec clovek tak sobecky, ze rad pomuze, ale taky chce zit svuj zivot???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
23.8.17 14:07

Tak se mi zdá pomoc a návštěva 4-5× týdně poměrně výrazná. Je období prázdnin, jak to bude ve školním roce nebo pokud zakladatelka chodí či bude chodit též do zaměstnání?
Manžel se stará o maminku, aby nebyla sama. A zakladatelka se stará o vlastní domácnost a děti, aby se vše nerozpadlo…
Chtělo by to opravdu pokusit se domluvit s bratrem, aby též se zapojil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8397
23.8.17 14:07

@sissive

Upřímně, tvoje předchozí příspěvky vyzněly velmi kategoricky a ne, že by ses tchýně nebo snad manžela předtím na cokoliv ptala.

Co se zakladatelky týká, tak asi měla důvod sem psát.

Buď chtěla, aby ji všichni potvrdili, že musí manželovi okamžitě výrazně omezit starání se o mámu.
Anebo jí hlodal červík pochybností, jestli by nebyla za potvoru, pokud by to po manželovi chtěla.

A jak to tak chodí, pro někoho za sobeckou potvoru bude, pro někoho ne.

Možná jí pomůže i to „pranýřování“ k tomu, aby si něco uvědomila. A třeba taky ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26850
23.8.17 14:09
@Maminanamatersky píše:
Kolik zenskych nemuze svoji tchyni ani citit, jenom tady je o tom milion diskuzi… Ja bych vas vsechny, co mi tady kazete, chtela videt, jak byste zvladli skoro kazdodenni pritomnost tchyne ve vasem zivote bez mrknuti oka :nevim: Ostatnim dekuju za podporu :hug:

Z prispevku si nic nedelej. Navazeji se predevsim ty, ktere neco podobneho nezazily. Ono se to od PC krasne pise, ale zivotni realita je uuuuuuplne jina nez jak to vypada napsane v diskusi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
23.8.17 14:14

@warita co si to dovolujes ty? To si myslíš, že ted jako změním nazor nebo co? Vyklidni se. Pro mě je rodina dulezita a to myslím i rodinu meho chlapa. Vážně nesnáším ženský, co si najdou chlapa a jak nejsou středobodem jeho vesmíru a neodepisou celou svou rodinu, tak jsou absolutně k ničemu. Svuj nazor na zákl. jen díky tvému,,pohoršení,, nezměním. Můj názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76025
23.8.17 14:17
@warita píše:
Ono to neni o tom, ze ma prestat truchlit po 4 mesicich. Truchleni je dlouhy proces, u nekoho kratsi u nekoho delsi, ale zde se obavam dochazi ke substituci. Tchyne pouziva taktiku „jsem smutna, delejte s tim neco. Nejlepe se o mne furt starejte“. Takto nikdy truchlit neprestane.Zivot jde dal, musi se naucit tu bolest zpracovat a najit si nvou zivotni napln. S tim ji rodina samozrejme muze pomoct. Ale jeji syn neni nahrada za manzela. A toto si musi uvedomit.

krásně napsáno, souhlas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
23.8.17 14:23
@Terrinka93 píše:
@warita co si to dovolujes ty? To si myslíš, že ted jako změním nazor nebo co? Vyklidni se. Pro mě je rodina dulezita a to myslím i rodinu meho chlapa. Vážně nesnáším ženský, co si najdou chlapa a jak nejsou středobodem jeho vesmíru a neodepisou celou svou rodinu, tak jsou absolutně k ničemu. Svuj nazor na zákl. jen díky tvému,,pohoršení,, nezměním. Můj názor.

ty jo, takze protoze je pro tebe dulezita rodina, tak muzes napadat a nadavat jinym. WOW. K tomu neni co dodat. Chovani mas neskutecne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79767
23.8.17 14:27
@sissive píše:
Reinkarnace nejsem, ale to že mám málo příspěvků neznamená, že to tu nesleduji. Většinou se do diskuzní nezapojuji, ale tohle už bylo na mě moc. Zakladatelka nenapsala nic špatného, ale vy Jakeše slétli jak supy a hned jak je sobec a hrozná, že chce aspoň nějaký čas trávit jako rodina. Nikde nenapsala, že se o manželovu maminku nechce starat, ale tady se hned vytrhli věty z kontextu a už byla za špatnou. A ano, tohle vždy vidím jenom na tomhle serveru. Na modrém koníkovi jsme tohle nezažila, takže tohle je záležitost emimina a nejsem jediná kdo si toho všiml a je tím znechucen. A promiň, ale nejsem malé dítě abych si něco vydupávala, ale když se mi něco nelíbí, tak se ozvu a taky pokud popřemýšlíš, tak než bych tu maminku někam vezla, tak to s ní prodiskutuji aby s tím souhlasila a ne, že ji narvu do auta a odvezu jí. Takže jestli ses mě snažila nějak urazit nebo dokázat jak jsem hrozná, tak smůla

enže co uděláš, když ta maminka nebude chtít? A manžel se jenom naštve, žes i nutila. My ani nevíme, proč se ten bratr odstřihl - třeba nevycházeli nějak celkově. Nebo prostě má manžel s maminkou bližší vztah. Já bych je nechala raději v klidu. estliže je to 4-5× do týdne, je to dost, ale zase - mohla by zakladatelka klidně třeba dvakrát jet s ním, no a minimálně tedy dva dny by měli pro sebe. A že se tam děti nudí? Na venkově? Se zahradou? Co je poslat s babičkou do lesa, kouknout jestli nerostou houby, nebo k rybníku nebo prostě někam na procházku? Anebo i na hřbitov se svíčičkou? Ony by se nemusely nudit.
Prostě - je nutno vycházet z toho, že manžel to dělá rád a z dobré vůle a jakýkoliv zásah ze strany partnerky způsobí jen problém. Takže bych jim dala čas. Maximálně byxch zkusila partnerovi vyádřit obavy, aby se maminka v tom žalu netrápila dlouho - chodí někam ven? Co jí pozvat kamarádku? Asi tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí