Manžel se mi zamiloval

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5911
21.11.11 20:51
mari1912 píše:
Přiznávám ,že neuznávám vztahy kvůli dětem.To byla moje máma s tátou a bylo to STRAŠNÝ!!!Ty děti to vycítí…

mám stejnou zkušenost.. nakonec jsem rodičům v pubertě vyčetla, že se nerozvedli už dávno :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
21.11.11 20:55

No já to mámě občas vpálím i dneska :zed: Já jí tenkrát prosila ať se rozvedou,ale byly tu ještě dvě moje malé sestry :cert: Tak jsme si to hold protrpěly…
Táta přece nepřestane mít rád svoje děti jen proto,že s nima není ne?A pokud se tohle stane,tak to byl bastard,co si je stejně nezasloužil ne?

Ali88 píše:
mari1912 píše:
Přiznávám ,že neuznávám vztahy kvůli dětem.To byla moje máma s tátou a bylo to STRAŠNÝ!!!Ty děti to vycítí…
mám stejnou zkušenost.. nakonec jsem rodičům v pubertě vyčetla, že se nerozvedli už dávno :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nevernej12
21.11.11 21:14
mmonica píše:
mari1912 píše:
taky to neuznavam,neni to dobry priklad pro deti do zivota

Jenom by mě jako chlapa zajímalo, jestli by jste radily a prosazovaly rozvody stejnak vehementně, kdyby u nás soudy dávaly děti do střídavé péče v 80% případů a ve zbylém procentu 50:50  – tak by to totiž mělo statisticky dopadat za předpokladu postoje rovnoprávnosti ve výchově.

• Citovat
  • Upravit
3526
21.11.11 21:15

Jsem moc ráda za Vaše příspěvky. Soused fajn - dva panáky a půl litru čaje.
Volali mi dvakrát děti. Teta s nima dělala úkoly. Bolí to. Ale máma je jenom jedna.
Holky, já nespím !!! Chodím cvičit, mám kamarády a zatím jenom laškuji na internetu.
Hlava ví, že bez něj bude líp. Já budu mít i dost peněz na užívání. Já budu mít svoje děti i hlídání zároveň. Mám tchýni a tchána a celou jejich rodinu. Vždycky tam budu vítána. Rodiče mě bohužel moc nepodrželi. Mám svýho psa.
Skvělou práci, skvělí známí.
Jenom nemám to co on, zapomenout tak rychle, na ty všechny roky.
Jsem ráda, že Vás mám.
MMj. Tatínek měl k večeři sekanou z Glóbusu - tu vždy nesnášel. A vidíte. Jak mu chutnala.
Mám objednanou záclonu, co jsem dlouho chtěla. Předělávám byt po svém. Snažím se !!!!!!!!!!zapomenout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
21.11.11 21:17
Nevernej12 píše:
mmonica píše:
mari1912 píše:
Jenom by mě jako chlapa zajímalo, jestli by jste radily a prosazovaly rozvody stejnak vehementně, kdyby u nás soudy dávaly děti do střídavé péče v 80% případů a ve zbylém procentu 50:50  – tak by to totiž mělo statisticky dopadat za předpokladu postoje rovnoprávnosti ve výchově.

hele,co kdyby sis zalozil svoji diskuzi,kdyz Te to tak zajima

• Citovat
  • Upravit
3526
21.11.11 21:17

Ve vztahu k dětem to mám jednoduchý. Manžel je voják a s jeho nepravidelnou pracovní dobou bylo vše jasné. Ani střídavá péče, ani pravidelné víkendy.
S tou jeho pracovní dobou se musí potýkat jeho polovička. Buď je pryč, nebo tam má naše děti.
Miluje je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17631
21.11.11 21:28
Nevernej12 píše:
mmonica píše:
mari1912 píše:

tak se slavnou střídavou péčí mám tuto zkušenost: je dobrá leda tak pro sobecké rodiče, kteří myslí jen na to, aby náhodou nebyli o něco ošizení oni sami. Pro dítě je to peklo. Mám to doma, takže opravdu vím o čem mluvím. Holka nemá nikde domov, každý týden se stěhuje, žije v jiné rodině, jinak vstává, má nabouraný režim, týden co je tady se jí po mámě ani nezasteskne a naopak. Ve škole má ve všem bordel, protože buď něco zapomene u nás, nebo u mámy. S vlastní mámou se vztah o 100% zhoršil, nemá nikde citové zázemí. I když rodiče výborně komunikují, je to hrůza! A to ještě ve většině rodin se nedohodnou. My s bývalkou řešíme na férovku všechno a stejně je to málo. Chudák holka. Tož tak!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17631
21.11.11 21:31

jinak jsem nemyslela držet vztah kvůli dětem! Ale dát mu kvůli dětem šanci. Pořád je tu možnost, že by se to napravilo. Je lepší to aspoň zkusit, než to rovnou odepsat. Kdyby to neklapalo, tak samozřejmě rozchod, to je jasné. Taky nejsem pro držení vztahů kvůli dětem. Jde mi jen o to, že by se to kvůli těm dětem mohlo alespoň zkusit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
21.11.11 21:31

Já nejsem tak úplně proti střídavé péči,ale za jasných pravidel.Mám pár kamarádek,kde tahle věc funguje už léta,ale jde o to,že ty rodiče se umí domluvit.U mojí dcery bych si to neuměla představit když byla malá. Řeknu co si myslím o téhle rovnoprávnosti.Nepopírám genetickou informaci otce,i jeho lásku k dítěti,když se narodí,nebo ho nosíme.Ale dítě potřebuje matku,jako tradiční model rodinného tepla,ochrany,lásky a hřejivé náruče.Prostě si myslím,že je opravdu víc,když roste v mém těle,kope mě,já ho vyživuji,trpím,raduji se-no je to kontroverzní téma,ale tohle je můj postoj.
Pokud by dítě chtělo být i u tatínka,tak proč ne,když se dokážeme domluvit na úrovni,ale ne z vůle otce,že on chce prosadit svá práva,proti přání dítěte.Tady bych se bila jako lvice :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
21.11.11 21:32

Jo,pokud Marky ještě bude chtít,tak proč ne.Mohla by si pak vyčítat sama sobě,že to aspoň nezkusila :think:
Je to povaha od povahy…

Vera111 píše:
jinak jsem nemyslela držet vztah kvůli dětem! Ale dát mu kvůli dětem šanci. Pořád je tu možnost, že by se to napravilo. Je lepší to aspoň zkusit, než to rovnou odepsat. Kdyby to neklapalo, tak samozřejmě rozchod, to je jasné. Taky nejsem pro držení vztahů kvůli dětem. Jde mi jen o to, že by se to kvůli těm dětem mohlo alespoň zkusit.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3526
21.11.11 21:35

Naše děti mají domov. U mě. A na tom jsme se dohodli. Nechci je šidit o tátu. Jednou přijde ale věk a oni budou vědět, kde jsou radši. I teďka se jich s manželem ptáme, kde chtějí spinkat.
Ale oni to neví. Když jsou s tátou, myslí na to, že jsem smutná a naopak.
Asi jsme jim ukradli dětství.
Na druhou stranu k těm rodičům. Moji rodiče se rozvádějí asi 35 let. A pořád nic. Kolikrát jsme je prosili, ať to udělají. Doposud to funguje tak, že když mají problémy, volají nám ( mám sestru ) a „zatěžují“ nás stále stejnými problémy.
A tak i můžu pochopit reakci svojí máti na moje starosti - " aspoň víš, jaký to je ". A nic víc.Ale ještě něco - " Nemysli si, že když se rozvedeš, že Ti budeme dávat nějaké peníze ".
Ale mám tchýni a tchána a ty si se mnou povídají. V současné době je to nejvíc, co potřebuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17631
21.11.11 21:40
mari1912 píše:
Já nejsem tak úplně proti střídavé péči,ale za jasných pravidel.Mám pár kamarádek,kde tahle věc funguje už léta,ale jde o to,že ty rodiče se umí domluvit.U mojí dcery bych si to neuměla představit když byla malá. Řeknu co si myslím o téhle rovnoprávnosti.Nepopírám genetickou informaci otce,i jeho lásku k dítěti,když se narodí,nebo ho nosíme.Ale dítě potřebuje matku,jako tradiční model rodinného tepla,ochrany,lásky a hřejivé náruče.Prostě si myslím,že je opravdu víc,když roste v mém těle,kope mě,já ho vyživuji,trpím,raduji se-no je to kontroverzní téma,ale tohle je můj postoj.
Pokud by dítě chtělo být i u tatínka,tak proč ne,když se dokážeme domluvit na úrovni,ale ne z vůle otce,že on chce prosadit svá práva,proti přání dítěte.Tady bych se bila jako lvice :wink:

ono to je těžké takhle zvenku posoudit. Naše taky vypadá navenek v pohodě, ale je vážně hrozný to sledovat zblízka. Podle mě dítě potřebuje hlavně domov. Ona ani neví kde vlastně doma je. Týden tam a týden zase jinde. Jako ono to klape, ale já třeba vidím, jak si vytvořila takovou zeď. Nevím jak to popsat. Normálně dítě, když není týden s mámou, tak se mu stýská a ona by se z toho zbláznila, tak si to prostě nepouští k tělu. Vytvořila si takovou ochranu, takže ty vztahy šly na všech frontách do háje. A to mi na tom připadá nejhorší. Jí je vlastně jedno kde je!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
21.11.11 21:52

Když byla malá malá,teda už chodila do školy,ale prostě byla malá,tak jsem musela chodit do práce,abych nás uživila.No a malá musela tím pádem být hodně u babi a dědy.Ona tam byla ráda, i oni jí milují.Bylo to v podstatě jako střídavá péče a trvalo to na můj vkus dlouho :-( Možná dva roky minimálně.Pracovala jsem týden a týden volna.A až když vždycky měla každou neděli,když přišla domů teploty,já si jí nechávala vždy v pondělí doma jsem pochopila,že takhle ne.Pak už spinkala vždy jen doma a teploty od té doby nebyly.Myslím,že tak moc chtěla být se mnou,že na to reagovalo její tělo.Takže střídavá péče možná,ale spíš až u starších dětí a pokud to jde tak raději ne.Kdoví jak by se podepsala na dítěti :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17631
21.11.11 21:58

střídavá péče je nesmysl a to ti řekne každý psycholog. Já sama říkám, že kdybysme se rozvedli, tak bych radši malou nechala u táty než tohle. A to ji miluju nade všechno na světě. Ale tohle bych jí prostě neudělala.

Omlouvám se za odbočení od tématu a už mlčím. Ale ten příspěvek mě prostě pobouřil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
21.11.11 22:14

Makynah píšeš neskutečně pozitivně jen tak dál :potlesk: hlavně se neotáčej i když to bolí, koukej před sebe, ono to nějak dopadne uvidíš ať tak nebo tak, každopádně dobře :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí