Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No tak já myslela ,že věříš , že se vrátí, ale až se odmiluje..A to rozhodně není během pár týdnů..
Jedině až prozře..Nevím zda se vrátí či ne..Oboje je možné..Ale v této zamilovanosti opravdu ne..
Ted na to nemysli.. ![]()
A myslela jsem ,že děti mu ted dávat nebudeš a jste na tom domluveni..Tak proč je nyní chce jakoby se nechumelilo? Nebo mi něco uteklo?
Taky se přidávám k holkám - musíš se prostě smířit s tím, že už nikdy nebude nic jako před tím, že se už nikdy nevrátí a že váš vztah je od nynějška již uzavřená kapitola. Nikdy nic netrvá věčně, ačkoliv si to tak strašně moc přejeme. Je třeba postavit se na své vlastní nohy, přestat ho milovat, přestat na něj myslet, přestat vzpomínat, doufat, mluvit s ním jinak, než „organizačně“ kvůli dětem. Už je pryč a tvůj úkol je to všechno ustát a jít dál. Jakmile se s tímto faktem smíříš, sama budeš překvapená, jak silnější, sebevědomější a pyšnější sama na sebe najednou budeš
.
Ale dělám všechno, jak radíte. Jenomže zatím jako robot.
Nevolám mu, nepíšu mu. Každej den si dělám seznam, co mám všechno udělat, abych neměla čas myslet na „blbiny“. Jenže já mám pocit že vyhrál. Víte v čem ?
Je u svojí lásky a děti má, kdy si vzpomene. Takže mu opravdu nic nechybí.
Ať si je u ní, to mě nesere. Opravdu. vADÍ MI, ŽE MU „MUSÍM“ DÁVAT DĚTI, KDY SI VZPOMENE. Asi si budeme muset určit pravidla. Kdy je bude mít on. Já to zvládám ( s chvilkovými depkami ), ale to, že mi napíše : Přijel jsem dřív a beru si děti…To je na mě zatím síla. Kdyby jsme byli dopředu domluvený, tak se honem někam vnutím. Ani nevím, co budu dělat bez dětí o víkendu. Kam mám jet ? Co mám dělat ? Já se to naučím. Trošku mě šetřete. Je to teprve měsíc. ![]()
Ano. Věřím, že se vrátí, až se odmiluje. Teď ne.
Na dětech jsme byli domluvení. Ale dal s někým hlavu dohromady a všechno si rozmyslel.
Jak jsem psala. Včera brečel a dneska je zase happy.
No bodejt by nebyl happy, když ty skáčeš jak on píská..Tak nejdřív děti slyší od psychologa, že se s tátou neuvídí, vy si to odkýváte a pak tam běží?? No co to je?? ![]()
Ahoj, sleduju už tuhle diskusi od začátku a jak to momentálně vidím, tak byste si měli dohodnout pravidla, kdy budou děti u tebe a kdy u něj, právě aby jsi si mohla naplánovat čas bez nich! Myslím, že by ti to hodně usnadnilo situaci, takovýhle přijel jsem dřív chci děti a ty mu kdykoli vyhovíš, tak to je pro tebe, ale i děti dost stresující! Mám nevlastního syna a nějak si nedokážu představit, že bysme to takhle praktikovali a to ne že bych ho ráda neviděla, to naopak, ale prostě to nejde!
Neběží. Má přijet zítra.
A děti jsou pro, aby jsme se ztmelili. Že to zvládnou se s tátou nevidět.
Už nechci skákat jak on píská.
Maky, čtu tvou diskuzi od začátku a chci ti říct, že prožívám stejnou situaci jako ty
mám 2 děti a po 18 letech nás opustil manžel, tatínek…zblbla mu hlavu kolegyně z práce…ještě spolu teda nebydlí, ale mě to taky strašně bolí…už 3 měcíce jsme sami…a je to chvíli lepší, chvíli horší.
Nesnáším večery, kdy jsou děti u něj a já dřepím doma…je mi blbé otravovat někde po návštěvách věčně, ani nemám chut…
Musíme věřit že bude líp!!!!! ![]()
makynah píše:
Na dětech jsme byli domluvení. Ale dal s někým hlavu dohromady a všechno si rozmyslel.
Nečetl jsem úplně všechno, ale vsadím karton proti jedný flašce, že se vrátí .. rozhodně to ale nebude hned s tím nepočítej .. je tam nová neokoukaná baba se kterou je všechno táááák úžasný .. sex se „okouká“ u milenky za půl roku - rok. U ženský se kterou je pořád trochu dřív. Odjeď na 2 týdny do karibiku relaxovat - bez telefonu. Doma teď s ním nic nevyřešíš !!!
Jako mě se hrozně příčí ta představa ,že ty se staráš, nákupy, vaření, škola, prádlo..a zábava je s tatínkem..
Jako když je chce ,tak by se měl také starat - dělat s nima úkoly, jet s nima na nákup, který ti pak dovezou..né jen samé hry, blbnutí, chi chi cha cha..
A sice on je chce vidět a má je tam každou jeho volnou chvíli a líbí se mu to, ale je otázka jak dlouho se to bude líbit jí, v jejím bytě..
ps. mám 12ti letou dceru a vůbec ale vůůůůůůbec si nedokážu představit, že by se cítila dobře, nebo nedej bože by se jí líbilo s milenkou jejího tatínka u ní doma..To je prostě proti zdravému rozumu..Možná batole toto nevímá, ale takhle velké děti? Opravdu se těší na tatínka?
Nevernej12 píše:makynah píše:Nečetl jsem úplně všechno, ale vsadím karton proti jedný flašce, že se vrátí .. rozhodně to ale nebude hned s tím nepočítej .. je tam nová neokoukaná baba se kterou je všechno táááák úžasný .. sex se „okouká“ u milenky za půl roku - rok. U ženský se kterou je pořád trochu dřív. Odjeď na 2 týdny do karibiku relaxovat - bez telefonu. Doma teď s ním nic nevyřešíš !!!
Hm, vetsinou to tak byva, ale ne vzdy…mam kamaradku, od ktere odesel muz v dobe , kdy meli 2 male deti(1 a 3 roky) , ze se zamiloval…byla na tom dost blbe, musel ji pomoct psycholog, rodice…nicmene dnes je to cca pres 5 let a je v pohode, zvladla to..jeji byvalej se uz nevratil, dodnes zije s tou „milenkou“ a maji dite…takze je i moznost, ze se nevrati proste…i kdyz je to treba mene pravdepodobne…drzim palce, drz se, at se z toho brzy dostanes!
Mně se to taky příčí. A hodně. Ale snaží se. Úkoly s nima dělá.
Právě jsem mu volala a poprvé od té doby co šel, jsem docela zvýšila hlas. Žádný zítra děti. V sobotu ráno na víkend. A příští týden na jeden den. Další víkend jsou totiž na výpravě. Tak budou se mnou.
Děti u ní být nechtějí, ale chtějí být s tatínkem.
MMj. Docela mu zklaplo.
makynah píše:
Mně se to taky příčí. A hodně. Ale snaží se. Úkoly s nima dělá.
Právě jsem mu volala a poprvé od té doby co šel, jsem docela zvýšila hlas. Žádný zítra děti. V sobotu ráno na víkend. A příští týden na jeden den. Další víkend jsou totiž na výpravě. Tak budou se mnou.
Děti u ní být nechtějí, ale chtějí být s tatínkem.
MMj. Docela mu zklaplo.
Makynah, nějakou dobu nahlížím do tvé diskuse - a je mi to líto. Tohle může potkat každou z nás…
Také tipuji, že se bude chtít vrátit - ale pouze v případě, že mu nový vztah neklapne. Pokud vydrží, nevrátí se a i kdyby se vracel, dobře zvažuj, on se nevrací k tobě, ale domů. K vám, ne k tobě… Hodně, hodně zvažuj zda o to budeš stát - pokud ano, pojmenuj si proč a znovu to zvaž
Ať potom nelituješ že jsi ho přijala nebo odmítla.
Přeji moc a moc sil…
Mimochodem, jsi čtenář? Nebo filmový fanda? Třeba by ti tu daly holky tip na dobrou knihu nebo na super film. Když ti sem tam zbude volný večer ![]()
Jsem veliký čtenář. Mám pocit, že přelouskám všechno, co se mi dostane do ruky. A tipy na knížky nebo filmy rozhodně uvítám.