Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jirka00077 píše:
Co na to napsat, jen to že jsem začal ženě kontrolovat telefon. Ale je pravda že mám myšlenku, najít si milenku, a pořádně pomilovat s tou mojí to nejde. Ten sex stojí za hovno, chtělo by to nějakou mladou 20 letou.
Výborně Jiřane, jen tak dál
![]()
Ahoj děvčata, rada nad zlato: Je náhoda že mi Lucka psala že má zápal plic, druhý den změna chování poslala mi fotky Tobiho. Včera ráno už v 7 jsem dostal další fotku, od Lucky a zase my poslala Tobiho. A večer psala že se manžel vysekal v autě, že je v nemocnici. Ale tentokrát sama od sebe začla posílat foto. No den předtím jsem psal Lucce aby řekla manželovi, pokud zjistím že je Lucce ubližováno tak mu dojedu rozbít hubu. Prý mu to řekla, no a den na to se vyseká v autě.
@jirka00077 píše:
Ahoj děvčata, rada nad zlato: Je náhoda že mi Lucka psala že má zápal plic, druhý den změna chování poslala mi fotky Tobiho. Včera ráno už v 7 jsem dostal další fotku, od Lucky a zase my poslala Tobiho. A večer psala že se manžel vysekal v autě, že je v nemocnici. Ale tentokrát sama od sebe začla posílat foto. No den předtím jsem psal Lucce aby řekla manželovi, pokud zjistím že je Lucce ubližováno tak mu dojedu rozbít hubu. Prý mu to řekla, no a den na to se vyseká v autě.
Jirko nezda se ti to cely nejaky divny. Je tam nejak moc nahod najednou. 😀
@jirka00077 píše:
A jezisi. Esmeralda ma pokracovani… v to jsme ani nedoufali…
Už jsem z toho zase v hajzlu, co s tím mám dělat. Dává mi najevo, že chce být semnou.
@TopSecret píše:
A jezisi. Esmeralda ma pokracovani… v to jsme ani nedoufali…
@jirka00077 píše:
Už jsem z toho zase v hajzlu, co s tím mám dělat. Dává mi najevo, že chce být semnou.
Nevim kdes na to prisel, ale pokud si to myslis, razil bych za Luckou. A hned.😀
No nic chlape, vyuzij toho, ze jeji manzel je ve spitale a hupky dupky za Luckou
@wildcherry píše:
No nic chlape, vyuzij toho, ze jeji manzel je ve spitale a hupky dupky za Luckou
Presne tak. Okamzite bych vyrazel smer Lucka. Obzvlast kdyz o Jirika tak moc stoji.😀
@jirka00077 píše:
Pozadej ji o ruku ![]()
Ahoj, píšu vám jak dopadla celá situace. Už jsem nechtěl sem nic psát, no ale tady to máte.
Když jsem si psal s její mladší segrou, nedalo mi to a začal jsem projíždět FB.
Zjistil jsem asi tohle, Lucie byla vdaná, bydlela u Prahy. Milovala jen svého muže, se kterým měla krásnou svatbu. Co bylo na všem to nejhorší, že ten kluk co jsem mu pomohl. Se vlastně seznámil s nějakou holkou, která si udělala na FB fake profily. Jak svůj tak i svojí sestry. Jak jsem to vlastně zjistil, no asi tak, její mladší sestra měla na instagramu 4 profily z toho 1 co nebyl její. Tak jsem dohledal, skutečnou Lucii. Napsal jsem té skutečné Lucii že má Fb profil. No za 5 minut jsem byl všude blokován. Tak jsem uzavřel jednu kapitolu svého života.