Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Niky7 píše:
Vse je v peknem stavu a vse je za pohych 1800Kč!!!!! Jsem rada ze mi to vyslo
Ty jo, a odkud? Máš foto jak to vše vypadá?
Prave ze fotky uz nemam neztihla jsem si je ztahnout pani byla rychlejsi ale az to budu mit doma tak vam sem nejake fotky dam. To je ale super, a to tam jeste neni napsano par veci. Nevahala jsem. ![]()
Ty jo Niki tak to je bomba za tu cenu!!!
A hlavně postýlka,přebalovák i lehátko,takové drahé věci…To se vyplatí koupit takhle v sadě a máš hned vše potřebné…
Paráda!!Jsi šikulka!
Tak až ti to přijde hoď sem fotečky… ![]()
A kde jsi to našla takový inzerát????
Lady říkala mi to setřička, ale teda nevím co na tom plicním budou dělat, vždyť rentgen se nemůže dělat ne? Ty jo se máš, že za týden budeš mít prcka u sebe ![]()
Simi já oběhala všechny ty doktory hned jak jsem dostala průkazku a jsem za to ráda že to mám z krku!
Byla jsem u zubařky,u obvoďáka a na EKG,plicní nemám.Slyšela jsem že tam tě pošle jen když máš nějaký problémy,třeba astma a tak… ![]()
a to ti pošle pošto všecko nebo si pro to jedeš? To je jasné za ty peíze neber to..
Jinak holky my už sme zrušili ten obchod,a všecko máme na skladě schované.Kdyby jste něco chtěli písněte ![]()
Máme třeba krásné povlečení.To máme doma v komoře schované.
Všecko 100% bavlna, šié tady v čr jednou starší paní. Žádný hnusný matroš,já je mám taky.
Jinak dudlíky od aventu,lahve a všecko co jinde je drahé u mě za polovic ![]()
Já sem jak číňan z burzy že ![]()
Ale to myslím dobře ať nenakupujete zbytečně draho,a nám to tu leží..
Jinak jsem si založila nové fotoalbum se svým přítelem,tak kdybyste někdo chtěli mrknout,je to volně přístupné…
![]()
Lady škoda že už všechno mám…
Kdybych to věděla že budete rušit obchod,tak si na nějaké ty věcičky počkám od tebe… ![]()
Ne posle mi to postou, i takove mnozstvi jde poslat tak je to o.k. lady za kolik mate povlečení polštářek+peřinka+mantinel+nebesa ?
Jo a uz se nebojim ze ty kila nezhodim az porodim tak je budu mit hodne rychle dole ![]()
LadyRtw píše:
ahojte holky,
tak my sme dneska byli na kontrole a mazec teda!!
Srdíčko ok, na ozvech nic ptz malý si spinkal.
Doktor mě zkontroloval zase řekl že můžu jít rodit, ale příští týden v ůterý mám přijít a pokud do té doby neporodím pošle mě do nemocnice a tam mi porod do 2 dnů vyvolají.
Jejdáááááá,pomooooooc![]()
Takže příští týden by měl být prcek mezi námaAť se mu chce nebo nechce
No ale mám bobky..ty jo už je to tady
Přítel vyjukaný, prý ja už chci aby tu byl ale to už tady bude příští týden..už plánuje jak musí uklidit,a to a tamto dodělat,a s kým bude pít..atd
Tak mě dneska v 10 vysadil v nákupním centru, ať si naposled pochodím po obchodech,tak sem si koupila další košili do porodky. A mu na narozky peněženku..chodila sem hoďku a půl a byla sem vyřízená jako blázen.Pak sme šli na oběd.Přijeli v jednu a do půl třetí sem chrápala
ahojky holky ![]()
lady tak ti moooc držím palečky ať všechno dobře dopadne ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Vse je v peknem stavu a vse je za pohych 1800Kč!!!!! Jsem rada ze mi to vyslo