Náctileté maminky a snažení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17472
8.1.12 15:12
terezinka20 píše:
ahoj holky tak i ja se dnes testovala a jsou tam //

gratuluju =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
8.1.12 15:19

diky holky po mimnku jsem touzila dloho ale mam strach pritel mimi chce ale z ma dve deti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
8.1.12 15:59
terezinka20 píše:
diky holky po mimnku jsem touzila dloho ale mam strach pritel mimi chce ale z ma dve deti

Neměj strach :) Určitě bude mít strašnou radost :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
8.1.12 18:39
terezinka20 píše:
diky holky po mimnku jsem touzila dloho ale mam strach pritel mimi chce ale z ma dve deti

proč by neměl mít radost.. no bóže, tak bude mít tři, no.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
8.1.12 22:53

anysku, mne ty prasky co se berou pri kojeni vubec nedelaly dobre, tak mi doktor rekl, ze se budem muset doufat, ze to kojeni je samo o sobe antikoncepce..takze ja jsem bez prasku :-/ telisko nechci..a nic vic velice na vyber nemam :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
8.1.12 22:55

Já jsem už taky bez antikoncepce, zkusila jsem tu injekci a už 3 měsíce krvácím :pocitac: takže jsem na další dávku nešla a počkám až se to srovná a budu bez HA :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
9.1.12 10:34

Taky jsem chtěla ty injekce, ale říkal, že jestli chci mít ještě mimi, tak bych to radši neměla riskovat :-/ kdybych nekojila, volila bych nejspis naplasti..ale u nas se bude kojit jeste tak rok :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
9.1.12 10:44

Hezké dopoledne. Dneska jsem na prášky. Je mi na zvracení, motá se mi hlava ale nemocná nejsem. Buď je to to počasí nebo nevím. Ale testy negativní. Fakt jsem z toho už doslova magor :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.1.12 11:25

páni holky, kam tak spechate :) jo, taky si pamatuju jak jsem chtela brzo miminko.ja teda tak brzo mimi sice jeste nechtela.chtela jsem v klidu odmaturovat, chvili pracovat, udelat si nejake to zazemi a na mimi postupne setrit. no a nakonec jsem otehotnela v 21 letech. za syna jsem fakt strane rada, povedl se nam hned napoprve, ale tak nejak obcas zavidim mym kamaradkam. jak nemusi resit, jestli si muzou koupit to nebo to, byt venku do kdy chteji, muzou se v klidu vyspat atd… mimnko je fakt draha zalezitost. od vybavicky,plenek,obleceni a papanim konče. kdyz jsem otehotnela,byla jsem s manzelem asi neco malo pres rok,3 mesice po seznameni jsme spolu zacali bydlet, po dvou letech chozeni byla svatba. byla to fakt laska jak hrom. dneska se sice porad milujeme a je nam spolu dobre, jenze s prichodem se miminka se nektere veci zmeni.neco k lepsimu a neco zas k horsimu. po porodu jsem na manzela nemela uz tolok casu jako driv, vecer jsem kolikrat padla unavou. chtela jsem mit doma cisto,navareno,nakoupeno,vypráno vyzehleno a hlavne spokojene,cistoucke a vonavoucke miminko.a vsechno to slo vetsinou na ukor me a manzela.po porodu jsem byla „tam dole“ nepekne roztrhana a museli me sit i ve vnitr.asi to trosku pokazili a jen pri slovu sex se mi hrnuli slzy z bolesti no a nakonec to zkoncilo tak, ze se manzel zacal zajimat i o jine zeny. ted je to sice vsechno zase ok a jsme opet spokojena rodinka (i když tam ta myslenka porad je, co bude za par let) , ale dnes to vidim vsechno jinak.myslim ze kdyby jsme jeste nejakej ten rok,dva pockali,mozna by jsme na tom byli lip. byt bychom meli uz kompletne zarizeny a mohli setrit jen na mimi.ted obracim pomalu kazdou korunu a s kamaradkami se vidam asi jen jednou za 2, 3 mesice. pomoc od rodicu nechci, chteli jsme mimi,tak se vsim vsudy.. miminko vam samoze preju, mozna ale nad tim prece jen jeste popremyslejte :) jinak drzim palce,at to vsechno dobre zvladnete ;) :palec:

• Citovat
  • Upravit
36544
9.1.12 11:37
ejmy píše:
Taky jsem chtěla ty injekce, ale říkal, že jestli chci mít ještě mimi, tak bych to radši neměla riskovat :-/ kdybych nekojila, volila bych nejspis naplasti..ale u nas se bude kojit jeste tak rok :-/

Já jsem do toho šla protože vím že mimi dlouho nebude minimálně 4-5let.. ale to krvácení no :roll: takže budu bez HA a počkám až se mi srovná cyklus..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
9.1.12 13:49

Proboha jak já nesnáším anonymy a kecy typu kdyby…bla bla bla :@ jinak monny, abysme se za par mesicu nedivily :-D ja teda nekrvacim, to jsem si prozila na konci sestinedeli..ale teta Selma se zastavi kdy chce a na jak dlouho chce, takze taky radost :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
9.1.12 13:52
ejmy píše:
Proboha jak já nesnáším anonymy a kecy typu kdyby…bla bla bla :@ jinak monny, abysme se za par mesicu nedivily :-D ja teda nekrvacim, to jsem si prozila na konci sestinedeli..ale teta Selma se zastavi kdy chce a na jak dlouho chce, takze taky radost :-D

Také nemám ráda anomynky. Nechápu proč lidi nejsou spopní říci sami za sebe to co mají na srdci. Jinak to máš koukám také dost těžké. Ale neboj zpraví se to. Od toho jsou doktoři aby poradily ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
9.1.12 14:14

Také nemám ráda anonym, já si dám anonym pouze v choulostivým diskuzích atd… ale málokdy.

Jinak já snad těhu nejsem, stejně ani nesexujeme, max. jednou za 14dní momentálně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
9.1.12 15:32

to my jsme jak zajici :-D od minule nedele, co po tydnu prijel je to kazdy den minimalne jednou, nechapu kde na to porad beru energii :-D ted bude chodit tyden k doktorce na injekce kvuli bolesti zad, tak to budem muset asi omezit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
9.1.12 15:45
ejmy píše:
to my jsme jak zajici :-D od minule nedele, co po tydnu prijel je to kazdy den minimalne jednou, nechapu kde na to porad beru energii :-D ted bude chodit tyden k doktorce na injekce kvuli bolesti zad, tak to budem muset asi omezit :-D
:D Tak aspoň nejsme sami co se těďka snaží každý den. :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital