Náctileté maminky a snažení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7476
27.1.12 17:11
leontýnk píše:
to je mi moc líto . Utčitě se vám to povede. my se smanžlem snažíme už 2 roky .

A řešite to nějak s doktorem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
27.1.12 17:12
Sandra752 píše:
To me mrzi, ja mam dostat menses dnes a zatim nic,tak jsem zvedava… Neboj zadari se,to myse snazime od cervna

ty už máš určitě zadělané :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
27.1.12 17:13

Anýsek18

Řešíme lae nějak to nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
27.1.12 17:17
:,(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
27.1.12 17:17

Zadelano;)Nechci si to zatim pripustit;),uvidime,necham tomu cas a v utery to otestim..

• Citovat
  • Upravit
Sandra752
27.1.12 17:19

Leontynko;) Neprestan doufat,stane se urcite zazrak;)

• Citovat
  • Upravit
74217
27.1.12 17:21
leontýnk píše: Řešíme lae nějak to nejde

zumbuj jak jen to půjde, mé druhé těhot. se povedlo určitě díky tomu :P
jestli tě nebaví chodit někam ven tak si na stahuj.cz stáhni
Fitness - Zumba Cardio Party a Fitness - Zumba Sculpt And Tone Rip DVD ty jsem si stáhla a cvičím doma, možná, když se budeš soustředit na něco jiného, tak to výjde, jen nemysli na to, že chceš otěhotnět, úplně to vymaž z hlavy, nedal ti gyn. hormony? Nám první těhotenství totiž nešlo, tak jsem jedla ty hormony a chlapovy zjistili, že je má moc pomalé, tak nám doporučili, aby jedl vitamín železo a zinek. Tak ještě to zkuste koupit v lékárně a zkuste neobvyklá místa na sex, starší holka vím přesně, že se povedla u tchánů po plese na pračce, známí ji do dneška říkají Arielka :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
27.1.12 20:29

IvkaH

děkuju ti moc za radu . Tu zumbu jsem si už stáhla . A zatím mi hormony nedal tak uvidíme . Snadnám to vijde a o těch mistech sem taky slyšela ale zatím nám to nějak nevyšlo to zkusit na neobviklejch místech :srdce: uvidíme nějak to nehrotím jak říkáš když na to m budu mslet tak s emi to nepovede . :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
30.1.12 15:01

tak se tu pár dní nic nedělo, tak se jdu poptat jestli nějaké novinky??ja jsem dnesak přesně 39t.t :pankac: už chci porodit a mít stellinku u sebe ale zároveň když pomyslím na porod mám děsný bobky vůbec si nedokážu představit jak to bude :roll: no děsný nervy :lol: :lol: holky co už máte mimča rodili jste s epiduralem někdo?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
30.1.12 15:11

Dostala jsem menses,mrzi me to.uz osmi mesic nic.zasla jsem si pro kontryhelovy cas,kys.listovou a priteli vitamin E…tak uvidime za mesic

• Citovat
  • Upravit
74217
30.1.12 15:12

Ahoj Debbí včera jsem na tebe myslela, jsem si říkala už nejsi kindervajíčko a ty si stále kinderko 8o .
Co se týká epiduralu ani jednou jsem ho neměla musí se dát myslím nejpozději 2h. před porodem, u druhé bych to ani nestihla a chtěla jsem si to užít se vším všudy, bez usnadnění. Neboj se to zvládneš i bez epiduralu, jako epidural si vem sebou chlapa ať tě škrabká na zádech, mě to dělalo hrozně dobře :oops: nebo ať tě drží za ruku. Ale jestli máš strach z bolesti, tak si nechej dát, ale můžou nastat vedlejší účinky :roll: . Můžeš se rozhodnout asi i kdykoliv během porodu, pokud nebudeš těsně u cíle. Neboj se, všechno zvládnete, když tam budete spolu, budeš mít oporu, tak to bude dobré, když to šla fazolka dovnitř tak musí jít i ven :lol: ten výsledek stojí za to ;) a i kdyby to bolelo, tak ti můžu garantovat, že hned jak ji vytáhnou a položí ti ji na prsa, tak okamžitě zapomeneš na nějakou bolest, na tu už si ani nevzpomeneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
30.1.12 15:13
Sandra752 píše:
Dostala jsem menses,mrzi me to.uz osmi mesic nic.zasla jsem si pro kontryhelovy cas,kys.listovou a priteli vitamin E…tak uvidime za mesic

no ale ten kontryhelový čaj přece vyvolává menstruaci néé? Mě řekli že ho mám pít po porodu, abych se líp čistila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
30.1.12 15:17

Me rikali ze pomaha na plodnost..a taky jsem to cetla ted na internetu…

• Citovat
  • Upravit
74217
30.1.12 15:21

No ale mě ho cpali v porodnici po porodu, aby líp vytekly ty očistky po porodu. Tak to je teda divné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
30.1.12 15:26

Tady jsem našla nějakou diskusi o kontryhelu https://www.emimino.cz/…y-caj-29665/ zajdi raději ke gyndařovi ať ti napíše ty hormony, jestli po nich neotěhotníš, tak sním papír!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí