Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@marcellia píše:
Mne to taky prijde neslusny. Kdyz me nekdo z rodiny na neco pozve, neco zaplati-cokoliv, i nejakou drobnost, vzdycky dekuju, a to tak, abych si byla jista, ze to ten dotycny slysel. Je to totiz to nejmensi, co clovek muze udelat. Takze to vidim stejne. Taky by me to mrzelo.
předávám štafetu, už mi došla síla ![]()
@Keyllah píše:
mě maminka řekne dík, mám ti udělat kafčo? dělám to prostě automaticky stejně. V restauraci poděkuji obsluze, stejně jako děti
S tou učitelkou bych si dala bacha. Když ji poděkuje jen polovina rodičů ob den, víš jak z toho bude unavená?nedej bože, když doktorce poděkuje každý její pacient
No obsluze jo, to děkují i blbouni, ale svojí matce a pravděpodobnému otci teda neděkují.
Učitelka k nám chodí jednou za týden, tak to snad přežije.
A s těmi pacienty… konečně vím, proč sem tak unavená, děkujou skoro všichni. Šmarja, teď si uvědomuju, že sem unavila kolegyni, poděkovala sem za bodnutí tetanovky.
@Keyllah píše:
předávám štafetu, už mi došla síla
Fakt? Hele jsem zatim na strane 4 a nemam docteno, takze se mam asi na co tesit ![]()
@Baba píše:
No obsluze jo, to děkují i blbouni, ale svojí matce a pravděpodobnému otci teda neděkují.
Učitelka k nám chodí jednou za týden, tak to snad přežije.
A s těmi pacienty… konečně vím, proč sem tak unavená, děkujou skoro všichni. Šmarja, teď si uvědomuju, že sem unavila kolegyni, poděkovala sem za bodnutí tetanovky.
chuděra, jsi jí úplně zničila celý den!! to si říkáš kolegyně??
![]()
Holky, vy jste nektere ze vseho tak dotčený..
Ikdyby mi ma mamka nepodekovala za nákup, za ruzne placeni, tak ja to vubec neřeším.
Protoze je to ma maminka pro kterou udelam vse s radostí..
@marcellia píše:
Fakt? Hele jsem zatim na strane 4 a nemam docteno, takze se mam asi na co tesit
bav se ![]()
@Keyllah píše:
aha, tak tam jsem k tomu zakladatelce napsala svéjen, jak víš, že je to ona?
já vím, podepsané to není. Protože v obou případech vystupuje hrdinsky jako NN. Ale kdo umí číst a vidí i to mezi řádky (= stylistiku, vyjadřování) + těch nápadně mnoho společných nuancí, tak má myslím jasno…
@jege píše:
No konečně Ti to došlo!Víš, že máš k rodičům (skoro) stejnou vyživovací povinnost, jakou oni měli k Tobě?
https://www.idnes.cz/…5_viteze_hru
Jakoze je tvou povinnosti zatahnout obed v restauraci za cloveka s 20tis prijmem?
mas trochu zkreslene predstavy ![]()
@e008 píše:
Jakoze je tvou povinnosti zatahnout obed v restauraci za cloveka s 20tis prijmem?mas trochu zkreslene predstavy
Tak povinnost je to neni, ale takove krasne gesto ![]()
@_.Emilyyy píše:
Ja nechapu, jak se dokážeš takhle chovat k vlastni mame…Je to dost smutny..Příspěvek upraven 23.02.20 v 22:50
Tak ono pro nekoho muze byt smutny zase to, ze bydlis od svoji mamy na vozicku 6 hodin autem, a nenastehujes si ji k vam, aby ses o ni mohla starat. Vis?
@_.Emilyyy to urcite je, ale ohanet se vyzivovaci povinnosti je dost trapne ![]()
@yocheved píše:
No, na to mi nezbývá, než zopakovat, že já bych tedy nepočítala, že dárek typu pobyt někde, pro mě automaticky znamená, že za mě budou vše platit, to by mě ani nenapadlo.
To me teda taky ne.
@Baba píše:
Tak já teda pokladní za sdělení částky vděčná nebývámAle stejně poděkuju.
Děkuji, že reaguješ na můj příspěvek!
To bylo prosim na oplatku
.