Nevěra manžela - mám odejít?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10178
18.2.11 10:20

Omlouvám se zakladatelce, že jsme její diskusi svedli někam jinam :oops:
Zakladatelko, moc by mě zajímalo, jak jsi se rozhodla nebo jak to pokračuje dej vědět prosím…já bych na tvém místě asi beze slova odešla i s dětmi, jsem hrdá a tvrdohlavá :roll:
Každopádně přeju hodně štěstí a doufám, že to pro tebe a děti dopadne co nejlépe :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LucieHo
18.2.11 10:42
lumáťa píše:
Buďte dnešní. Vztahovou krizi řeší nevěrou víc jak 50%mužů, ale i žen !!!
Tímto to neomlouvám, ale je to tak. Je to realita.
LucieHo píše:
radek9 píše:
lulushka píše:
radek9 píše:
etatinek :

Ano .. jsem bezcharakterní hazl.
Nejsem chudáček a už vůbec mi není ubližováno.

Aby jsi Ty mohl být ten hodný a správný, tak musím být i já .. ten zlej .. tak to prostě je.

Nemusíš se namáhat a zbytečně si vymýšlet můj osud .. skutečnost je mnohem horší

.. nestojím Ti za jedinou větu

R.
Radku, promiň, nechci do tebe nějak rýt, je to tvoje věc, jen prosím ještě jednu otázku, proč se svou ženou jsi, kvůli dětem, nemáš kam jít, nebo proč teda? Jen mě zajímá ten důvod, proč radši nejsi sám a neužíváš si svobodného života, kdy si můžeš vrznout bez výčitek a neubližovat tím své ženě :nevim:

To, že máme vztahovou krizi mě neopravňuje k tomu opustit ženu a 3 malé děti. Kdo by je živil a staral se o ně ? :-)
Užívání svobody skončilo v mládí.
Moje řešení (milenka) není pro mnohé skousnutelné, ale já na nic jiného prostě nepřišel.
(možná jsem málo hledal a zkoušel - kdo ví ?)

R.
Možná jsi měl vztahovou krizi řešit jinak než milenkou. Kdybychom všichni vztahové krize takto řešili, tak kde bychom byli. Na co nějaké vztahy, manželství - zbytečnost.

Jo, tak já patřím do té 50% skupiny, která krizi nevěrou nepotřebuje řešit, ale řeší jinak. Každý řeší po svém.

• Citovat
  • Upravit
2803
18.2.11 11:33

Proč ? Povídat si o nevěře a sdělovat si různé názory není od věci. Ale myslím, že zakladatelka by se měla radit se zkušenými a ne s námi, mladými a bez zkušeností, některé radí: hrdost a odchod. Až se nás to třeba bude týkat, budeme v budoucnu mluvit třeba jinak… Jsou i jiná řešení. A to by jí mohli poradit v manželské poradně. Zkušení říkají, že nevěra není důvod k odchodu. Tedy pokud všechno ostatní funguje. Vzít dětem otce, živitele…jen kvůli hrdosti ? :nevim:
Každé druhé manželství se v čr rozvádí. A nejvíc ve věku do dvou let dítěte. Proč ?! Co si o tom myslíte ? A z těch manželství, která zůstanou, ještě polovina z nich by se rozvést chtěla, ale neudělají to - finanční důvody, děti. Je to smutné, ale monogamie na celý život je asi blbost…

lulushka píše:
Omlouvám se zakladatelce, že jsme její diskusi svedli někam jinam :oops:
Zakladatelko, moc by mě zajímalo, jak jsi se rozhodla nebo jak to pokračuje dej vědět prosím…já bych na tvém místě asi beze slova odešla i s dětmi, jsem hrdá a tvrdohlavá :roll:
Každopádně přeju hodně štěstí a doufám, že to pro tebe a děti dopadne co nejlépe :kytka: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10178
18.2.11 11:43

Monogamie na celý život je pro někoho možná blbost, ale zodpovědně přemýšlející člověk si nejdřív utřídí myšlenky v hlavě jestli dokáže být dobrým manželem/manželkou, otcem/matkou atd., jasně nikdo není dokonalý a neví co bude za pár let, ovšem lézt do vztahu, pořídit si děti a pak si hupsnout šup sem šup tam, však je to normální, monogamní nikdo není, to podle mě moc normální není, já bych na to teda žaludek neměla-tak chci někoho jiného, tak nazdar a když nevím co chci tak si nepořizuju děti, a určitě nejsou rozvody jen kvůli nevěře, viz. alkoholici, gamblaři atd.
Nevzít dětem otce, aby měli utrápenou matku? Asi taky nic moc neřeší, ale tak každá to asi bereme jinak, co člověk to názor :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
18.2.11 11:54

To, že je někdo nevěrný neznamená, že je špatný otec nebo matka.
Nikdo dopředu nemůže vědět, co mu život v manželství a s dětmi přinese. Např. žena přestane mít zájem o sex, stane se z ní semetrika, hádají se kvůli dětem,…přestanou se snažit dělat si vzájemně radost… Lidé se mění, mění se i život kolem nás. Nevěra často zachrání vztah (samozřejmě ta neodhalená).

lulushka píše:
Monogamie na celý život je pro někoho možná blbost, ale zodpovědně přemýšlející člověk si nejdřív utřídí myšlenky v hlavě jestli dokáže být dobrým manželem/manželkou, otcem/matkou atd., jasně nikdo není dokonalý a neví co bude za pár let, ovšem lézt do vztahu, pořídit si děti a pak si hupsnout šup sem šup tam, však je to normální, monogamní nikdo není, to podle mě moc normální není, já bych na to teda žaludek neměla-tak chci někoho jiného, tak nazdar a když nevím co chci tak si nepořizuju děti, a určitě nejsou rozvody jen kvůli nevěře, viz. alkoholici, gamblaři atd.
Nevzít dětem otce, aby měli utrápenou matku? Asi taky nic moc neřeší, ale tak každá to asi bereme jinak, co člověk to názor :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
18.2.11 12:01

lumáťa
Nemám nic proti jednorázové nevěře za účelem sexu. Ať si chlap sebevědomí (a to ostatní) zvedá.
Pokud ale udržuje paralelně dlouhodobý vztah s jinou ženskou, kterou by nedokázal opustit nebo by se celý den těšil na to, až ho tam milence vrazí a nemyslel na nic jiného-to by asi byl problém. Že je to v dnešní době normální? To přece není důvod dělat to taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
18.2.11 12:10

Hele, dělaj to chlapi stejně jako ženský. Fakt se toho nezastávám, ani to nedělám. Ale jsem realista. Předevčírem bylo v radiu téma na nevěru, měla jsi poslouchat, co tam lidi posílali za smsky. Dlouhodobé nevěrné vztahy jsou časté. Jedna žena tam psala, že má 30let milenecký vztah a celou dobu je vdaná…atd atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10178
18.2.11 12:30

Kde jsem napsala, že nevěrný člověk je špatný rodič? Asi jsi někdy nevěrná byla, tak to vidíš jinak, já ne, tak to odsuzuju… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
18.2.11 12:31

lumáťo v diskusi Ti moc fandim, mas rozumny nazory, souhlasim, myslim si uplne to samy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
18.2.11 12:33
Nevěrná jsem nebyla. Vdávala jsem se docela pozdě, takže jsem si užila dost a dost ! :-D A totéž můj muž :-D Nyní mám šťastnou rodinu. Ale nikdy neříkej nikdy, že :-D cha chá.
lulushka píše:
Kde jsem napsala, že nevěrný člověk je špatný rodič? Asi jsi někdy nevěrná byla, tak to vidíš jinak, já ne, tak to odsuzuju… :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
18.2.11 12:35
:palec: :mavam:
nakukovatelka píše:
lumáťo v diskusi Ti moc fandim, mas rozumny nazory, souhlasim, myslim si uplne to samy.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
18.2.11 12:37
lumáťa píše: . Jedna žena tam psala, že má 30let milenecký vztah a celou dobu je vdaná…atd atd.

Takovou situaci kdysi hodne vtipne glosovala v tv Halina Pawlovska. Ale bohuzel uz to z hlavy nevydoluju. Ale bylo to uzasne okomentovano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
18.2.11 12:37

Ještěže dnes dělám k obědu kuře - to se peče samo, jinak bych dnes asi neuvařila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
18.2.11 12:40

Nakukovatelko, tak to si přečti i tuhle
diskuzi. Taky zajímavý…

Příspěvek upraven 18.02.11 v 12:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
18.2.11 12:41
lumáťa píše:
Nakukovatelko, tak to si přečti i tuhle diskuzi. Taky zajímavý…

Prectu - ale zapojovat se nebudu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria