Nevyučený rodič

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucenka
13.5.20 13:13
@JensonB píše:
Tak v tom pripade doufej, at mu treba v te skole nevtloukaji i neco desne zajimaveho treba spoluzaci. Aby to treba pak nebylo prekvapko.

Nějak jsem to nepochopila s těmi spolužáky :nevim: co jsem zatím měla možnost některé poznat, tak to jsou normální pohodové děti.

• Citovat
  • Upravit
314
13.5.20 13:16
@lucenka píše:
Nějak jsem to nepochopila s těmi spolužáky :nevim: co jsem zatím měla možnost některé poznat, tak to jsou normální pohodové děti.

Ja jsem jen chtela poukazat na to, ze spolehas na skolu, ne na domaci vliv ve formovani ditete pro studium a pristupu k nemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
13.5.20 13:18
@Anonymní píše:
Tak mi ještě ukážeš, kde si můj zahraniční zaměstnavatel „ověří“ diplom z 2008 na budějovické VŠTE :P

A ještě dodatek, kdyby ti to nějak nedocházelo, tak na netu :

VŠTE vzhledem k datu zahájení výuky svých prvních studentů (26. února 2007) neměla k 31. 12. 2008 žádné absolventy.

Tyto údaje najdeš i v angličtině. Zejména vznik školy se ti i v jiných jazycích než češtině, objeví při vyhledávání informací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
13.5.20 13:19
@JensonB píše:
Ja jsem jen chtela poukazat na to, ze spolehas na skolu, ne na domaci vliv ve formovani ditete pro studium a pristupu k nemu.

Ale my se doma přístupu ke studiu věnujeme Jen řešíme primárně budoucnost a ne minulost.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.5.20 13:19
@bartsch píše:
https://www.jcted.cz/…ych-diplomu/?…

https://pravydiplom.cz/…udejovicich/

A jinak… Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích (VŠTE) je veřejná vysoká škola neuniverzitního typu. Vznikla 27. dubna 2006. Fakt máš diplom z roku 2008?

Ano. Protože to vůbec nikoho v reálu nezajímá, můžu si tam dát klidně školu na marsu a nikdo se na to ani nepodívá. Takže si to nijak ověřit nejde, protože škola v té době diplomy nevydávala :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.5.20 13:21
@bartsch píše:
A ještě dodatek, kdyby ti to nějak nedocházelo, tak na netu :

VŠTE vzhledem k datu zahájení výuky svých prvních studentů (26. února 2007) neměla k 31. 12. 2008 žádné absolventy.

Tyto údaje najdeš i v angličtině. Zejména vznik školy se ti i v jiných jazycích než češtině, objeví při vyhledávání informací.

Jo a HR si googlí informace ke kopii papíru… Korporace má starost jedinou a to vydělávat akcionářům. Všechno ostatní je nezajímá.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.5.20 13:22
@Kaileee píše:
Kdyby moje mamka mela jen zakladku tak bych se za ni stydela a nebyla by pro me vubec dobrý vzor… nikdy neni pozde to dodelat.

Treba je vyborna mamka.
Za dobreho rodice se nemusi nikdo stydet i kdyz ma jen zakladni skola.
Hlavne ze ma velke srdce, to je pro dite dulezite

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.5.20 13:24

Je otazkou co by jste chtela pracovat?

• Citovat
  • Upravit
4380
13.5.20 13:27
@Anonymní píše:
Treba je vyborna mamka.
Za dobreho rodice se nemusi nikdo stydet i kdyz ma jen zakladni skola.
Hlavne ze ma velke srdce, to je pro dite dulezite

Tak mi na tom zalezi. Stejne jak bych si nevybrala chlapa, ktery ma zakladni vzdelani a nema zadnou snahu na sobe pracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
13.5.20 13:28
@Anonymní píše:
Jo a HR si googlí informace ke kopii papíru… Korporace má starost jedinou a to vydělávat akcionářům. Všechno ostatní je nezajímá.

To neokecáš :mrgreen: Škola žádné diplomy vydávat v roce 2008 ani nemohla :mrgreen: A že to korporaci nezajímá? Ty jsi je podvedla, podmínkou k získání té tvé pozice bylo VŠ vzdělání. Je to věc vedení (stačí, aby došlo ke změně) a personální si to ověřovat může. Na to stačí dokonce jeden e-mail :lol: A je jedno, jestli jsi jim dala kopii diplomu, protože jim to stačilo. Ten diplom vůbec neexistuje. Nebylo co kopírovat. No, věřili, že mezi sebou nemají podvodníky, naivně :think: Ty jsi je uvedla v omyl.

Příspěvek upraven 13.05.20 v 13:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
13.5.20 13:29
@bartsch píše:
To neokecáš :mrgreen: Škola žádné diplomy vydávat v roce 2008 ani nemohla :mrgreen: A že to korporaci nezajímá? Ty jsi je podvedla, podmínkou k získání té tvé pozice bylo VŠ vzdělání. Je to věc vedení (stačí aby došlo ke změně) a personální si to ověřovat může. Na to stačí dokonce jeden e-mail :lol:

To je marne, ona ti nestačí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
13.5.20 13:30
@Kaileee píše:
Tak mi na tom zalezi. Stejne jak bych si nevybrala chlapa, ktery ma zakladni vzdelani a nema zadnou snahu na sobe pracovat.

A co budeš dělat, pokud dítě nebude chtít jít na vysokou? :think: přestane pro tebe existovat?

• Citovat
  • Upravit
13.5.20 13:36
@lucenka píše:
A co budeš dělat, pokud dítě nebude chtít jít na vysokou? :think: přestane pro tebe existovat?

Asi je rozdíl max vychozena ZŠ anebo vysoká ne? ( Z důvodu teda, že měla lepší věci na práci…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
13.5.20 13:38
@DoktorkaZorkaHorká píše:
Asi je rozdíl max vychozena ZŠ anebo vysoká ne?

Tak dobře, co když její dítě skončí jen se základním vzděláním? Přestane ho mít kvůli tomu ráda? Bude se za něj stydět?

• Citovat
  • Upravit
4380
13.5.20 13:41
@lucenka píše:
Tak dobře, co když její dítě skončí jen se základním vzděláním? Přestane ho mít kvůli tomu ráda? Bude se za něj stydět?

Jo budu se stydet, pokud mi prijde dcera v 17 tehotna, nedodela skolu a za celou dobu materske bude jen sedět doma na zadku. Ale pochybuju ze by se to nekdy stalo, my deti k něčemu vedeme. A budou mit vzdy rodinne zazemi, nebudou se moct vymlouvat jako zakladatelka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová