Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
PROSIM VAS,holky-KDE JSOU SMETANOVY SADY???
nebydlim tady dlouho…to je tam,jak jsou Zizkovy kasarny???
jj děkuji za rady
Domi je pravda, že v sobě nezapřu vyloženě městské dítě
ne že bych všude jezdila autem to ne, ale jsem zvyklá mít všechno blízko, jsem ostuda, já vím ![]()
jj Barulátko, skoro sousedky ![]()
Smetanovy
y jsou ty, kde je Flora, pavilon A nebo například jezírko…prostě blízko tržnice…snad to popisuji dobře ![]()
Ahoj holky, koukám ,jak jste to tady rozjely, co jsem tu nebyla ![]()
farska dovolenou závidím (sice ne Tunis, nesnáším horko
), my jsme nikde nebyli už 3 roky. Tak ať to a s boreliozou dobře dopadne a dovolená se vydaří.
wape my chodíme k MUDr. Ferencové na Fischerku, máme to jen 2 vchody. Je celkem fajn, moje ségra k ní chodí se 3 dětmi asi 15 let. Teď už k ní dojíždí až z Horky. My se budeme v létě stěhovat do Velkého Týnce, ale asi u ní taky zůstanu.
ahoj ahoj…
vííítáám novou „Holomóčačku“
a už nic nevím
NAPOLY
![]()
JOJO,nas vyjde nejslip rodinne vstupne a to je za 590 Kc…CH JOOOOOOO:-(((
AD TUNIS-po pocasi tohoto roku uz asi beru VSE,CO JE TROCHU TEPLEJSI NEZ POKOJOVA TEPLOTA
Nebot je nacase prohrat kosti,smaknoteeeeeeeee
JO a Anicce do toho lezou i zuby,takze ma zvysene teploty dal,ale ma pod sebou obr poslimpane kolla,takze je to jasny… ![]()
Irsko miluju
Byli jsme tam 2×, naposledy před 4 lety na svatební cestě ![]()
Ale Slovensko je taky dobrý, my se letos zase nikam nedostaneme, neb finišujeme s domem. Alespoň se snad konečně přestěhujeme, stavíme už skoro 3 roky ![]()
Ahoj holky!
Tak nakonec jsem narazila na jednu akcičku - byla tu Lucie Bílá a krásně zpívala.Teď čtu program a škoda, že jsem o tom nevěděla dřív - byla tam i klauniáda a diskoška pro mrňata. Jinak to vypadá, že nám na Korunní pevnůstce chtějí vybudovat dětská hřiště a herny.
Zítra je letecký den v Prostějově na letišti s programem pro děti, tak kdybyste nevěděli co s načatou sobotou …
Wape - krásně si to Farske popsala ![]()
Farska - my jsme v tom Tunisu byli na přelomu července a srpna a vyšlo nám super počasí - teploty kolem 30 stupňů, takže žádná vedra,krásně teploučko.
dobré nedělní dopoledne ![]()
My měli včera docela hektický den - dopoledne jsme zašli volit (Vojta nadšeně házel volební lístky do urny - bohužel jen 2× a dožadoval se dalších
), pak jsme skočili dokoupit dáreček na oslavu 3.narozenin skorovyženěného skorosynovce a odpoledne jsme jeli na ty narozeniny. Vojtula se tam vyřádil (ten chlapeček je příšerný raubíř, tak doufám, že toho od něj Vojta moc nepochytí
) a v noci pak zpracovával zážitky
(mluvil ze spaní, poplakával, volal apod.)
Před chvílí jsem dala do pekárny těsto na buchtu a vyrazím s Vojtulou na hodinku na koloodrážedle do Smetanových
ů. Tatínka dneska nemáme doma, tak doufám, že mi Vojta nikam daleko neujede - s břichem nemám šanci jej dohonit… ![]()
Jinak AKCE POKOJÍČEK se chýlí k závěru - včera jsme od 8 večer pokládali koberec (teda pokládal manžel s kámošem, který přišel pomoct), skončili s tím o půlnoci… Já zatím stříhala a špendlila závěs…
Mějte se, jdem ven, než zas začne pršet…
Domi že bych Ti šla pomoct chytat Vojťulu
dvě bychom to mohly zvládnout i s našimi bříšky hihi
Vůbec nevím, co dnes podniknout…
Jéé, Wape - tos mohla klidně dojít - skončili jsme na hřišti ve Smetanových
ech, na tom oploceném, kde jsou houpačky-lodičky. Byli jsme tam asi do 11 - pak jsem musela jít dělat buchtu a oběd…
domi---a spol-HEZKOU NEDELI!!!!
domi,k tobe mam extra DVA DOTAZY:-)
1-jake je to odrazedlo-kolo????Dobre nebo zbytecne????Jak bys to ohodnotila??
2.-hod sem,sim,recepis na buchtu v pekarne-pekarnu vlastnime taky,recept NIKOLIV ![]()
dííííky ![]()
farska - z KOLOODRÁŽEDLA jsem nadšená a Vojta taky. Kupovali jsme mu jej k Vánocům - to měl 2 roky a kousek a ještě nedosáhl ze sedátka na zem, ale do jara porostl
Ze začátku se bál (on je hrozně opatrný
) - ono to samo nestojí, musí se na tom naučit balancovat. Ale během pár dnů už začal slušně jezdit a teď drandí občas i slušnou rychlostí
Co vím, tak spadl jednou (když jsme jej s tatínkem v Bezručových
ech hecovali, ať sjede kopeček, on se rozjel a napral to přímo doprostřed chodníčku do díry v asfaltu
) - ale dobré, pofňukal a zas chtěl nasednout a jet
My chcem příští rok kupovat rovnou větší kolo bez postranních koleček, abychom jej mohli táhnout na tyči, tak doufám, že ten balanc na tom odrážedle vypracuje k dokonalosti ![]()
A co se receptu týče, tak po prvotním ostychu jsem se osmělila a dělám v pekárně normální klasická těsta, která se dělají ručně. Jen dám nejdřív všechny tekuté ingredience (mlíko, vajíčko, rozpuštěné máslo…), pak sypké (mouku, cukr, sůl…) a nakonec nahoru rozdrobím kostku (nebo její část) droždí
Zapnu program na těsto a už se o to nestarám
Takže recept na buchtu, kterou momentálně dlabu u počítače
mám z normální kuchařky (mám super kuchařku 2000 nejlepších receptů z české i zahr.kuchyně - tam je to tuším jako Švestkový koláč, místo švestek mám dneska tvaroh
)
Ahoj holky, tak já s malou taky chodím k Červinkové, zatím jsem spokojená a má i super sestřičku. Horší je, že většinou když tam potřebuju zajít neplánovitě tzn. když malé něco je, tak tam zrovna není, ale to bude spíš náš problém
Nu ta co ji zastupuje, mi moc nesedí.