Olomouc - tipy na akce, hřiště atd

• Fotoalbum (44)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
30309
5.6.09 21:52

PROSIM VAS,holky-KDE JSOU SMETANOVY SADY???
nebydlim tady dlouho…to je tam,jak jsou Zizkovy kasarny???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
5.6.09 21:54

jj děkuji za rady

Domi je pravda, že v sobě nezapřu vyloženě městské dítě :-) ne že bych všude jezdila autem to ne, ale jsem zvyklá mít všechno blízko, jsem ostuda, já vím :oops:

jj Barulátko, skoro sousedky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
5.6.09 21:55

Smetanovy :,-(y jsou ty, kde je Flora, pavilon A nebo například jezírko…prostě blízko tržnice…snad to popisuji dobře :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1067
6.6.09 12:51

Ahoj holky, koukám ,jak jste to tady rozjely, co jsem tu nebyla :D
farska dovolenou závidím (sice ne Tunis, nesnáším horko :wink: ), my jsme nikde nebyli už 3 roky. Tak ať to a s boreliozou dobře dopadne a dovolená se vydaří.
wape my chodíme k MUDr. Ferencové na Fischerku, máme to jen 2 vchody. Je celkem fajn, moje ségra k ní chodí se 3 dětmi asi 15 let. Teď už k ní dojíždí až z Horky. My se budeme v létě stěhovat do Velkého Týnce, ale asi u ní taky zůstanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
6.6.09 16:01

ahoj ahoj…
vííítáám novou „Holomóčačku“

• dovolenou taky závidím…to my jsme byli naposledy před třema rokama v Irsku a to ještě pracovně…a na dovolenou letos pojedem leda tak na Slovensko :lol:
  • aquapark mě taky láká - hlavně ten „trychtýř“ 8) …jen ta cena mě odrazuje :?

a už nic nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
6.6.09 16:07

NAPOLY :lol: :lol: :lol: :lol:

JOJO,nas vyjde nejslip rodinne vstupne a to je za 590 Kc…CH JOOOOOOO:-(((

AD TUNIS-po pocasi tohoto roku uz asi beru VSE,CO JE TROCHU TEPLEJSI NEZ POKOJOVA TEPLOTA :roll: :oops: 8) Nebot je nacase prohrat kosti,smaknoteeeeeeeee

JO a Anicce do toho lezou i zuby,takze ma zvysene teploty dal,ale ma pod sebou obr poslimpane kolla,takze je to jasny… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1067
6.6.09 17:54

Irsko miluju :D Byli jsme tam 2×, naposledy před 4 lety na svatební cestě :)
Ale Slovensko je taky dobrý, my se letos zase nikam nedostaneme, neb finišujeme s domem. Alespoň se snad konečně přestěhujeme, stavíme už skoro 3 roky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
6.6.09 18:31

Ahoj holky!

Tak nakonec jsem narazila na jednu akcičku - byla tu Lucie Bílá a krásně zpívala.Teď čtu program a škoda, že jsem o tom nevěděla dřív - byla tam i klauniáda a diskoška pro mrňata. Jinak to vypadá, že nám na Korunní pevnůstce chtějí vybudovat dětská hřiště a herny.

Zítra je letecký den v Prostějově na letišti s programem pro děti, tak kdybyste nevěděli co s načatou sobotou …

Wape - krásně si to Farske popsala :wink:

Farska - my jsme v tom Tunisu byli na přelomu července a srpna a vyšlo nám super počasí - teploty kolem 30 stupňů, takže žádná vedra,krásně teploučko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
7.6.09 10:01

dobré nedělní dopoledne :)

My měli včera docela hektický den - dopoledne jsme zašli volit (Vojta nadšeně házel volební lístky do urny - bohužel jen 2× a dožadoval se dalších :lol: ), pak jsme skočili dokoupit dáreček na oslavu 3.narozenin skorovyženěného skorosynovce a odpoledne jsme jeli na ty narozeniny. Vojtula se tam vyřádil (ten chlapeček je příšerný raubíř, tak doufám, že toho od něj Vojta moc nepochytí :wink: ) a v noci pak zpracovával zážitky :roll: (mluvil ze spaní, poplakával, volal apod.)

Před chvílí jsem dala do pekárny těsto na buchtu a vyrazím s Vojtulou na hodinku na koloodrážedle do Smetanových :,-(ů. Tatínka dneska nemáme doma, tak doufám, že mi Vojta nikam daleko neujede - s břichem nemám šanci jej dohonit… :?

Jinak AKCE POKOJÍČEK se chýlí k závěru - včera jsme od 8 večer pokládali koberec (teda pokládal manžel s kámošem, který přišel pomoct), skončili s tím o půlnoci… Já zatím stříhala a špendlila závěs…

Mějte se, jdem ven, než zas začne pršet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
7.6.09 10:12

Domi že bych Ti šla pomoct chytat Vojťulu :-) dvě bychom to mohly zvládnout i s našimi bříšky hihi :lol: :lol: :lol: Vůbec nevím, co dnes podniknout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
7.6.09 12:54

Jéé, Wape - tos mohla klidně dojít - skončili jsme na hřišti ve Smetanových :,-(ech, na tom oploceném, kde jsou houpačky-lodičky. Byli jsme tam asi do 11 - pak jsem musela jít dělat buchtu a oběd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
7.6.09 13:16

domi---a spol-HEZKOU NEDELI!!!!

domi,k tobe mam extra DVA DOTAZY:-)

1-jake je to odrazedlo-kolo????Dobre nebo zbytecne????Jak bys to ohodnotila??
2.-hod sem,sim,recepis na buchtu v pekarne-pekarnu vlastnime taky,recept NIKOLIV :roll:

dííííky 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
7.6.09 13:30

farska - z KOLOODRÁŽEDLA jsem nadšená a Vojta taky. Kupovali jsme mu jej k Vánocům - to měl 2 roky a kousek a ještě nedosáhl ze sedátka na zem, ale do jara porostl :wink: Ze začátku se bál (on je hrozně opatrný :roll: ) - ono to samo nestojí, musí se na tom naučit balancovat. Ale během pár dnů už začal slušně jezdit a teď drandí občas i slušnou rychlostí :D Co vím, tak spadl jednou (když jsme jej s tatínkem v Bezručových :,-(ech hecovali, ať sjede kopeček, on se rozjel a napral to přímo doprostřed chodníčku do díry v asfaltu :? :lol: ) - ale dobré, pofňukal a zas chtěl nasednout a jet :lol: My chcem příští rok kupovat rovnou větší kolo bez postranních koleček, abychom jej mohli táhnout na tyči, tak doufám, že ten balanc na tom odrážedle vypracuje k dokonalosti :wink:

A co se receptu týče, tak po prvotním ostychu jsem se osmělila a dělám v pekárně normální klasická těsta, která se dělají ručně. Jen dám nejdřív všechny tekuté ingredience (mlíko, vajíčko, rozpuštěné máslo…), pak sypké (mouku, cukr, sůl…) a nakonec nahoru rozdrobím kostku (nebo její část) droždí :wink: Zapnu program na těsto a už se o to nestarám :wink: Takže recept na buchtu, kterou momentálně dlabu u počítače :oops: mám z normální kuchařky (mám super kuchařku 2000 nejlepších receptů z české i zahr.kuchyně - tam je to tuším jako Švestkový koláč, místo švestek mám dneska tvaroh :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
7.6.09 13:57

domi-dekuju moc 8) 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
8.6.09 13:02

Ahoj holky, tak já s malou taky chodím k Červinkové, zatím jsem spokojená a má i super sestřičku. Horší je, že většinou když tam potřebuju zajít neplánovitě tzn. když malé něco je, tak tam zrovna není, ale to bude spíš náš problém :) Nu ta co ji zastupuje, mi moc nesedí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová