Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Podle Smilcenýho popisu soudím ,že je to sekáč přímo naproti otočným dveřím Prioru v té chodbě co jsou i dětské botičky,ale ten v poschodí.Co co Smili,nepletu se???
Domi,mám 16 měsíčního raubíře
a to tělem i duší
A čepičky dráček známe,máme pár kousků
Až pojedu do Ol.tak musím nějaký ten sekáček prolízt.
Bobiko - měla bych dotaz úplně mimo děti apod…
Psalas, že jsi ze Šternberka - chtěla jsem se zeptat, jestli u Vás funguje informování místním rozhlasem a jestli se v něm hlásí např. to, že bude probíhat veřejné projednávání nějaké věci (např. stavby). Díky moc ![]()
Čau domi,tak tohle u nás nefunguje,jen první středa v měsíci,zahouká siréna,která všechny probere a pak následuje z rozhlasu.ZKOUŠKA SIRÉN,ZKOUŠKA SIRÉN ![]()
Toť vše ![]()
Hm, díky, to je pro me dost zajímavá informace. A myslíš, že v roce 2004 to mohlo být jinak? ![]()
Tak jsem se ptala manžela a prej to dřív normálně fungovalo,ale na rok 2004 si už nevzpomíná,ale já myslím,že v té době už to tu nefungovalo.
A proč tě to vůbec zajímá,jestli se můžu zeptat,je to takovej zvláštní dotaz? ![]()
Bobiko - čistě z pracovních důvodů
(klientovi krajský úřad tvrdí, že určitá informace byla vyhlášena místním rozhlasem, tak se snažím zjistit, jestli to je pravda - ale už jsem se dotázala i oficiální cestou na měst.úřad, tak uvidím, co mi odpoví
)
Tip kam jít v pátek odpoledne: http://olomoucky.denik.cz/…i-histo.html
Jééé, Domi - to vypadá na bezva akci, určitě tam vyrazíme. Doufám, že nebude zítra odpoledne pršet.
Ahoj holky, to počasí stojí za pendrek,co?
my byli dnes na vítání občánků a vzpomněla jsem si na diskuzi, co tu byla nedávno ohledně oblečení některých účastníků. Tak dnes tam byl táta v mikině a v takových těch kostkovaných pláťácích, co se nosí na hory. No bomba
Pak klasicky pár lidí v riflích
Ale jinak to bylo fajn.
Zdeni tak už jste přivítaní
A co Lucinka, líbilo se jí to?
Počasí
no comment
![]()
Lucinka vypadala, že by klidně mohla ležet v kolébce hodinu!
Věc nevídaná, normálně nechce ležet vůbec. ![]()
zdenulina píše:
Ahoj holky, to počasí stojí za pendrek,co?![]()
my byli dnes na vítání občánků a vzpomněla jsem si na diskuzi, co tu byla nedávno ohledně oblečení některých účastníků. Tak dnes tam byl táta v mikině a v takových těch kostkovaných pláťácích, co se nosí na hory. No bomba
![]()
Pak klasicky pár lidí v riflích
![]()
Ale jinak to bylo fajn.
a neseděli jste náhodou ve třetí řadě???
mmch. ten „borec“ v kostkovaných pláťákách byl můj bratranec
ale taky jsem nechápala, co si to na sebe hodil ![]()
Dobré ranko,
ha! - co to? Svítí slunce!!!
Už o půl osmé ráno jsem pověsila ven prádlo, jsem zvědavá, jestli stihne aspoň trošku proschnout, než zase začne pršet ![]()
Dnes k nám má přijet na návštěvu můj taťka, takže jsem zarezervovala stolek v Centru Kvítko, abychom neseděli jen doma. Pokud nebude vyloženě hezky, aby to byl hřích být zavření uvnitř, tak tam od půl čtvrté budem ![]()
Nic, jdu trochu uklízet, ať se návštěva nepoleká
(hlavně těch sušáků s prádlem po celém bytě
)
Tak my to plavání máme asi zakleté… Dnes měla být info-schůzka v Delfínku a od zítra jsme měli plavčit. Takže namísto info-schůzky jsem s Šárkou šla k dr. a před hodinou jsem jí naměřila 39,6
No - zkusíme ještě kurz v červenci (to tam už ale opravdu bude nejstarší) a když ne, tak holt plavat nebude (i když zrovna jí by se to, na rozdíl od brášky, mohlo líbit
)