Olomouc - tipy na akce, hřiště atd

• Fotoalbum (44)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2977
3.8.10 10:06

Zdraví ještě zcela nejsme,ale doufám,že už je to jen poslední rýma u Klárky a budeme mít na aspoň rok vybráno.
Klárka nám už týden lozí a je čím dál rychlejší a pořád žvatle slabiky, udělá pápá a zároveň to i říká, dělá tak tak všelijak,kovej kovej kovaříčku se taky snaží,paci paci jí moc nejde.
Do kočárku jí asi budu muset začít dávat šráky, aby mi nevypadla, když se věnuju na hřišti Verunce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
3.8.10 15:51

tak to je Klárka veliká šikulka!! :potlesk: :potlesk: My vůbec zatím netušíme, co je papa nebo paci paci,… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
3.8.10 17:36

však máme o měsíc víc ono to pak přišlo nějak všechno naráz :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
10.8.10 14:57

ahojky,
tak jsme byli otestovat nové hřiště ve Smetanových sadech a po pravdě řečeno jsem z něj dost zklamaná :-? Pískoviště oproti původnímu tak čtvrtinové, umístěné na jediném místě, kde celý den nedosáhne stín :roll: Skluzavka vhodná pro děti od 3 let (mladší se na ni nedostanou, protože se musí překonávat lanová pavučina - nebo dostanou, ale celou cestu je musí přidržovat rodiče, byla jsem svědkem toho, jak tam jedno dítko lezlo s pomalu hysterickým záchvatem, že se bojí :-( ). Houpačky 2 (!) ks 8-o (nepočítám-li podle mne nebezpečné pružiny a pákovou houpačku). Na efekt to vypadá hezky, ale ti tvůrci snad nemají děti - nechápu, proč město neudělalo nějaké komunitní plánování - workshop s lidmi, co to hřiště navštěvují - co by tam chtěli mít, jak by to mělo vypadat apod…)

No - dost mého výlevu, jsem zvědavá na Vaše reakce 8-)

D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Simča-lavondyss
11.8.10 00:02

Domi,prosím mohla by jsi svoji recenzi na toto hřiště napsat také na
http://www.okolotoc.cz/…ovni-hriste/
Shromažďujeme co nejvíce informací olomouckým rodičům, tak ať ví, že to zase až taková výhra není.Díky!!!

• Citovat
  • Upravit
1814
11.8.10 09:07

Simčo - mohla, ale nemáte tam pro to „kolonku“ (nebo aspoň jsem tam to hřiště nenašla)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
11.8.10 20:43

Domi tak jestli mohu soudit podle HOnzíčka, tak hřiště je super…může nám to posoudit Zdenulinda alespoň podle toho, jak viděla protesty Honzíčka při opouštění hřiště…no dostat ho do kočárku mě stálo tedy plno sil :-(
Co jsem si všimla, tak okolo 16, kdy jsme tam byli, tak už to pískoviště bylo ve stínu, ale je malé to je pravda…houpaček by také mohlo být více a u té skluzavky by ten žebřík opravdu mohl být. Navíc ta síť již byla na jednom místě utrhnutá…ale jinak si myslím, že oproti jiným hřišťím se to vcelku povedlo. Když to například srovnám s Malým Princem tady…tak super. Tady je prostoru jako s…a, ale je tu s prominutím nula nula prd.
Takže za nás veskrze spokojenost.

No a jenom tak mimochodem, pozdravoval Tě Vojtíšek? Kladla jsem mu na srdce, že Tě má pozdravovat od Peti a Honzíčka, ale měl tam plné ruce práce. Obcházel pískoviště a ptal se všech, jestli si s ním budou hrát a potom došel za tatínkem, který vytahoval věci z batohu a zeptal se ho, jaké má autíčko na pískoviště? :-) tatínek byl očividně zaskočen, neb měl sebou holčičku :-) ale ustál to :-) No a Šárinka…tu jsem obdivovala, jak vydržela celou dobu v kočárku! Fakt hvězda hodňoučká :-)

Ufff to jsem se rozepsala, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
11.8.10 22:46

Wape - no to víš, že mě nepozdravoval :lol: Tak to je fajn, že se to Honzíkovi líbilo. Takže ve 4 hodiny je pískoviště ve stínu? No - kdyby jej dali blíž ke vchodu, tak by ve stínu bylo určitě delší dobu :wink: Naše Šárka dělala taky scény, když jsem ji brala z houpačky. Ale právě proto si myslím, že tam těch houpaček mohlo být podstatně víc. Divná mi přijde ta „pavučina“ - je jakási plastová. V Čechových sadech mi přijde lepší a taky do ní vleze víc dětí (v pondělí jich tam bylo aspoŇ 6 8-o ) A naše hlídací teta Vojtu na skluzavku vůbec nepustila, protože prý tam zrovna z té sítě spadl dost ošklivě nějaký chlapeček :-? (a ona měla strach, že by Vojtu neuhlídala a on by spadl taky)

Na hřiště Malého prince jsme párkrát s kamarádkami šli a špatné mi teda nepřišlo :nevim: naopak se mi tam docela líbilo. Teď jsem zvědavá, co vykouzlí v těch Bezručových sadech 8-)

A jak to vypadá s Vaší rekonstrukcí? Kdy se stěhujete zpátky? (a co smlouva? :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
12.8.10 21:48

Ahoj holky, tak já se přidávám se svým názorem na nové hřiště u Flory. Pískoviště je opravdu hodně malé a blbě situované. Na to, že je tam spousta nevyužitého prostoru, tak bych ho taky šoupla blíže ke vchodu a do stínu. Ta klouzačka mi připadá tak pro děti od 4 let. Kamarádky holčička,co bude mít za 2 měsíce 4 roky, tak se tam bála a nahoru nevylezla. A houpaček tam mohlo být určitě více. Ale dobrý je ten bagr, však je u něj fronta :-D :-D
Jo a jen tak mimochodem - šli jsme v sobotu odpoledne kolem toho hřiště a bylo tam neskutečné množství rodičů a dětí. Lezli tam mezerou mezi ploty. No ťukali jsme si s manžou na hlavu :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
15.8.10 20:20

AHojky holky!

Jsem tu s velikou žádostí. Známé v CHrastavě vše vzala voda, má dva malé kluky. V sobotu za nimi pojede můj manžel s bráchou a poveze jim nějaký nábytek a nějaké oblečení pro kluky (potřebovali by velikosti 74,80 a pak 116, 122), tak kdybyste mohli něco postrádat, píeněte mi SZ Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
16.8.10 12:54

Ahojky!

Jelikož nám zlobí PC, tak v případě zájmu písněte sms na tel 608 857 810. Díky moc. V případě, že máte oblečení holčičí nebo jiných velikostí a víte, že už je nebudete postrádat bude se taky určitě hodit - kluci to zavezou do místního MC, kde si to budou moc maminky rozebrat. Pokud by vás napadlo cokoliv jiného, budu ráda (ručníky, utěrky, povlečení apod.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
17.8.10 00:51

plavání

Zdravím všechny,
začínáme od 31.8 s naším Lukáškem chodit plavat do delfínka, tak se chci zeptat, jestli tady není někdo, kdo by tam ve stejném termínu chodil taky?

Mejte se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
19.8.10 07:11

tak hlasim, ze i my budem chodit plavat do delfinka:-))))
Holky prosim vas, nevite kde by v Olmiku delali netradicni kytice, jako je klobasova apod???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
19.8.10 08:48

Evi - my chodily s Šárkou už v červenci, ze 7 lekcí jsme stihly ale pouze 3 :-( (nemoci nás obou a pak dovolená…), od září půjdem už do pokračovacího, takže se asi nepotkáme :-(
A kytka - jak už jsme radila, zkus obyčejné květinářství, když jim dodáš klobásy, uvázat by to mohli umět :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
24.8.10 08:18

Ahojte,

tak nám venku zase prší… Nechcete jít s dětma třeba do Kvítka? My jsme s Šárkou doma siroty - Vojta je na prázdninách u babičky, tak uvažuju, co budem v tom počasí podnikat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová