Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak jsme se před 2 hodinami vrátili z nemocnice - Vojta má píchlé ouško
Pořád mu skákala horečka a odpoledne už si dost zoufale sahal na uši. Na kontrolu jdem zítra ráno…
Krasny vecer a STASTNY CELY TENHLE ROK 2010 preju vsem (nejen) Olomoucandam
![]()
Gratuluju k narozeni LUCINKY-je uuuchvatne mimco ![]()
Domi-to mne mrzi,ale snad uz bude malymu jen a jen lip…JESTE ZE JSTE NEJELI!!!
Omlouvam se,ze jsem nepsala,ale je toho posledni dobou nejak moc,az MOC moc…A za tri tydny nas ceka stehovani-ale coz,jsme zvykli ![]()
Ahoj holky, také přeji všem vše nej do toho nového roku. Hlavně zdravé dětičky a klidné noci (pro sebe) ![]()
Domi ajaj ouško…já to měla každý rok i několikrát a doteď si na to pamatuji.
Zdeni tak jak doma válčíte?
Farska tak jsi se tu už skoro vyznala a zase jinam, co ![]()
Ahojky!
Zdravím všechny v novím roce 2010
a přeji všem moooc a mooooc pohodový rok plný zdraví a lásky.
Wape kdy je tak nejlepší ti volat, abychom nebudili malého?
Baru jejky…no ho to nevzbudí
spíše je ale problém, že to většinou neslyším…ale tak bývá vzhůru zhruba od 12 do 13.30 a pak skoro celé odpoledne od 15ti. Ale ho fakt nevzbudíš ![]()
Ahojte holky…tak jak se dari v novem roce????
Domi jak vy?? uz Vojta zdravej????
Srazík tak jsme se s Evčou nějak tak domluvily, že bychom mohly zítra dopoledne v parku pokočárkovat, co říkáte? ![]()
Domi jj jste zdraví?
Pokud se domluvíme, tak napíšu Smilce sms, jeslti by nešly se Zuzkou taky - ona sem možná tak často nechodí ![]()
Ahoj,
dík za optání, my se zítra nepřidáme, Vojta je doma na ATB se zánětem středího ucha - vidím to cca do příštího úterka.
No a aby toho nebylo málo, tak mám dojem, že v noci na včerejšek měla Šárka náběh na laryngitidu
Dostala kortikoidový čípek na uvolnění dýchacích cest, kulicha na hlavu, rukavice na ruce, vrazila jsem ji do fusaku a spala u otevřeného okna, nad hlavou mokré osušky.. Teď už „jen“ kašle, tak snad už se to nebude opakovat…
D.
domi vam se ro teda ta nemoc lepi na paty, ale udelali jste dobre, latryngitida je hnus, vidis mit doma v zasobe kostikoidy neni spatna vec…:-) Brzo se uzdravte ![]()
Evi - my ty čípky máme ještě po Vojtovi
Když mu bylo 8 měsíců (bylo to v červenci), měli jsme jet na týden k mojí mamce, ale V. začal kašlat, tak sem si říkala, že s ním skáknu k dr. jen pro jistotu nechat jej poslechnout. Naše dr. měla dovolenou, tak jsme šli k zaskakující dr. Když jsme přišli na řadu a vešli do ordinace, dr. se bavila ještě s nějakou paní, V. zakašlal, dr. všeho nechala, otočila se a hned prý jak dlouho takhle kašle - tak jsem nic netuše řekla, že asi od předchozího dne, a ona na to, že je to náběh na laryngitidu a že to může skončit hospitalizací
Hned mu dala ten čípek (rectodelt nebo tak nějak se to jmenuje), měla jsem dát mokrou plínu přes boudičku kočárku a za 4 hodiny se přijít ukázat. Na kontrole už to prý bylo lepší (já fakt nic nepostřehla
), takže jsme za mamčou mohli jet.
Nicméně mně ten kašel tehdy nijak divný nepřišel, V. nebyl dušný, nedusil se, nesípal, prostě jen kašlal (no asi trochu jinak, když jsem s tím chtěla jít k dr.), ale od té doby se fakt bojím, že to nepoznám - možná, kdybych to nechala dojít dál a on dostal fakt záchvat a začal lapat po dechu, tak už bych si to zapamatovala, jak to opravdu vypadá. Takhle ale plaším z každého trochu divnějšího kašle a teď u té Šárky mi to opravdu divné připadalo (ale abych nebyla za hrdinu dne - ten čípek jsem nejdřív konzultovala telefonem s dr. na pohotovosti - nerada nasazuju léky sama…)
NO tak snad se trochu zvetíme a v sobotu dorazíme na to vítání občánků ![]()
Holky, tak mě napadlo - nechtěla byste některá chodit někam cvičit? Pořád nad tím uvažuju - ideálně něco s hlídáním dětí. Budu muset se sebou něco dělat, váha se nějak zastavila a nechce klesnou na předtěhu hodnotu
A doma se cvičit prostě nedonutím… Nemáte tip, kde se dá v OL dakhle cvičit? (třeba aerobic)
jéé, Domi, přeji Vám brzké uzdravení!! To cvičení by mě také zajímalo! Žádný typ nemám!
wape my zitra pujdeme ven tak po devate hodine, tak se nejak kolem pul desate muzeme potkat v parku ![]()
Ahojky!
Já zítra uvidím dle počasí. Pokud nebude nasněženo, tak se chystám jet za holkama do práce - mám na starosti jen malého. Pokud bude snížek nebo nějaké hnus počasí, ráda se přidám.
Wape - ozvala se ti mamka?
Domi - chudáčci špuntíci. Přejeme brzké uzdravení.
Evi dobře, budu tam korzovat
však už se poznáme…když budeme jezdit po hlavní aleji, tak se nemineme ![]()
Zdeni a Domi cvičení … no řešily jsme to se Smilčou…tady okolo nás prostě nic moc není. A tak chodíme (a Evča taky) na spinning do Orange. Já ještě chodím hrávat squash a kdybychom se domluvily tři maminy, tak můžeme jít na squash a mezitím si hlídat dítka…rakety mám od Ježíška dvě a míčky mám taky, takže by to nebyl problém---co říkáte? ![]()