Otevřete mi konečně oči

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23505
17.8.12 10:14
@Anonymní píše:
@janine24 zatím taková situace nenastala,, potřebovala jsem jednou psychickou podporu, tak to on pomůže, vyslechne, mluvíme spolu třeba 2, klidně i 3hod. po telefonu (mám na něj volání zdarma), takže si říkám, že kdybych mu byla úplně ukradená, tak to nedělá, ale co by zase neudělal pro peníze, že??

Když to víš, tak se podle toho zachovej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nemamnick
17.8.12 10:20

Ty mu posíláš prachy a on si je vezme ale nedojede… tak se s ním nehádej, dej mu 14 dní, když nedojede, utni kontakt navždy. podle mne to není chlap, co by mohl tvým dětem dělat otce, takže byť je sebehezčí, tak si uvědom, že potřebuješ někoho normálního. bože kde jsi ho vyhrabala.

• Citovat
  • Upravit
11952
17.8.12 10:23

Vybodni se na něj, sama víš, že je to jen vychytralej grázlík s podmanivýn hlasem. A pokud ti to nepůjde, tak si opakuj, že tím vším vlastně okrádáš své děti..o peníze, o maminčin čas, o případného nového taťku atp. A hlavně pro mne představa chlapa, který si ode mne (matky s dětmi..jsi samoživitelka?) bere prachy, které nevrací a akorát mi motá hlavu.. :zed: Nesnáším takový typy.. Hlavu vzhůru :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
17.8.12 10:31

Jsi v tom az po usi.....on si z tebe dela dobry den, coz je ocividne videt…otevrit oci si ale musis samq, sama vis co ti dela, jak ti lze, jenomze jsi zamilovana a nechces to videt, vnimat, tyhle situace jsou hrozny, ale ty oci si bohuzel musis otevrit sama.....tak doufam ze je otevres co nejdriv!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
17.8.12 10:32

Holka vybodni se na něj fakt to nemá cenu peníze od něj už asi neuvidíš, hlavně už mu neposílej ani korunu to raději kup něco svým dětem, uvědom si že ty peníze které jsi poslala jemu jsi vlastně „ukradla“ svým dětem a ty si něco takového nezaslouží, pořiď si nové číslo, on ti už nebude moci volat a bude klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
17.8.12 10:39

Tak mu zkus zavřít kohoutek. Když bude chtít prachy, prostě nemáš a hotovo… a hned uvidíš, jestli o tebe bude mít zájem, i když z tebe vůbec nic nekápne…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.8.12 10:39

Vidím, že většina má stejný názor, jsem tak blbá a chci mu pomáhat, že se mu snažím, vše věřit, řekl, že dorazí příští týden, ona cesta k nám stojí kolem 800, napsala jsem, že tedy jo a uvidím, jak se zachová, když nedorazí, zatnu zuby, nehty a budu se věnovat dětem (ne, že bych se jim nevěnovala) a ne žít s mobilem :oops: nejhorší je, že můj rozum všechno tohle ví, ale…

• Citovat
  • Upravit
13
17.8.12 10:40

Tak volat a povídat si s ním přece můžeš… jestli tě ten člověk něčím zajímá a baví tě si s ním povídat… druhá věc je, jestli si z něj chceš udělat „manžela“ a otce rodiny… to asi reálné není, nezdá se, že by se do toho hnal… tak mu prostě jen nedávej peníze a neslibujte si hory doly, nastol pravidla, že třeba žádná srdceryvná vyznání a bájení o společné budoucnosti a zůstaňte jen u přátelství a povídání… telefon mu zvedej nebo si s ním volej, když chceš, to není nezákonné… a v téhle hloubce vztahu bych setrvala… časem uvidíš, jestli on pak poleví (chtěl jenom prachy nebo debaty o sexu)

zakázané ovoce chutná nejlépe, takže bych s ním klidně volala, ale nepouštěla ho do své rodiny, nedávala mu peníze atd… časem to jednoho z vás přejde nebo budete třeba kamarádi, bůhví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.8.12 10:40

@renč Ne, ne, nic jsem o tom nepsala :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.8.12 10:48

@Silence To bych musela hodit hlavou o zeď, protože si prostě pamatuju telefonní čísla :lol: Nepamatovat si ho, už v telefonu není :)

• Citovat
  • Upravit
23505
17.8.12 10:54
@Anonymní píše:
Vidím, že většina má stejný názor, jsem tak blbá a chci mu pomáhat, že se mu snažím, vše věřit, řekl, že dorazí příští týden, ona cesta k nám stojí kolem 800, napsala jsem, že tedy jo a uvidím, jak se zachová, když nedorazí, zatnu zuby, nehty a budu se věnovat dětem (ne, že bych se jim nevěnovala) a ne žít s mobilem :oops: nejhorší je, že můj rozum všechno tohle ví, ale…

Ale no tak, kdyby chtěl, jede klidně stopem nebo si odpracuje cestu u kamaráda, který pojede stejnou trasu třeba služebně nebo s nějakým nákladem…

Ty by sis řekla o prachy na cestu za láskou? Hej chlape, miluju tě, ale abych mohla dojet, pošli mi prachy na lístek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1495
17.8.12 10:58

Jednou jsem měla taky takového přítele na dálku, volal mi večer co večer, byl příjemný psal maily, rozuměli jsme si snad ve všem, ale když měl přijet pořád neměl na cestu apod. tak jsem se naštvala koupila lístek na bus a napsala že přijedu…čekal na mě…šla jsem k němu domů, pořád byl tak nějak nervozní…a pak najednou někdo zazvonil a on prosím buď teď potichu..tak jsem poslouchala nenápadně a přišla za ním JEHO přítelkyně..asi spolu nebydleli to nevím ale chápeš??? chlap je prostě chlap…pokud ty mu dáváš prachy proč by si je nevzal? Hloupý kdo bere ale úplně blbej kdo dává…měla bys myslet na svoje děti a ty peníze co strkáš jemu třeba ukládat dětem na účet, a volání zadarmo na něj nemáš..platíš paušál a v tom je hodně dobře spočteno to VOLÁNÍ ZADARMO!! Chápu, že ti dělá dobře, že o tebe někdo jeví zájem..ale jaký??? stojí ti to za to?
(tak teď to co jsem ti napsala přesně víš a stejně budeš s ním v kontaktu dál…není to jednoduchý ale snaž se…) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.8.12 11:06

@draga Děkuji za Tvojí zkušenost, přesně víš, že to není jednoduchý…
Dneska je na mě uražený, protože jsem já urazila jeho ego a řekla svůj názor a položila telefon, je zvyklý, že když se urazí, že já za ním polezu, ale teď už jsem si řekla dost, prostě, už na to trápení nemám, už se mu neozvu, uvidím, jak on to myslí, buď se ozve a bude se snažit on nebo to prostě nikam nevede, i když on má svou hlavu, tak uvidíme, jestli mu jeho obr sebevědomí dovolí něco takového, jako se „ponížit“ :zed:

• Citovat
  • Upravit
3155
17.8.12 11:13

Tééda…někdo tu psal že když ti volá, tak tě má asi svým způsobem rád. Já si to teda nemyslím. Volá s tebou a udržuje kontakt a nechá tě vypovídat jen kvůli tomu, aby kohoutek s penězi zůstal otevřený. A že nemá ani tolik slušnosti aby na tebe byl milý a ještě se dovolí urazit a típat ti telefon že si dovolíš si stěžovat že mu pošleš prachy a on stejně nepřijede - to bych ho nakopala do… Vzath na telefonu moc cenu nemá. Natož pokud vztah na telefonu je jen z jediného důvodu - pošli peníze. Co je to za chlapa? Mě by to strašně ponižovalo. A chlap má ženě dávat jiné pocity než ponížení přece. Ty vlastně za to aby ti někdo řekl pár hezkých slov platíš (teda pokud má pán náladu). Prosím vyprdni se na to a zkus si najít chlapa který tě vyslechne a řekne ti hezké věci proto aby ti udělal radost abys byla šťastná a né proto abys mu poslala peníze :roll: Omlouvám se že to píšu takhle zpříma, ale třeba ti to pomůže :hug: moc ti držím palce - buď statečná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
17.8.12 11:16
@Anonymní píše:
@draga Děkuji za Tvojí zkušenost, přesně víš, že to není jednoduchý…
Dneska je na mě uražený, protože jsem já urazila jeho ego a řekla svůj názor a položila telefon, je zvyklý, že když se urazí, že já za ním polezu, ale teď už jsem si řekla dost, prostě, už na to trápení nemám, už se mu neozvu, uvidím, jak on to myslí, buď se ozve a bude se snažit on nebo to prostě nikam nevede, i když on má svou hlavu, tak uvidíme, jestli mu jeho obr sebevědomí dovolí něco takového, jako se „ponížit“ :zed:

A kde bere obr seběvědomí to by mě zajímalo - brát prachy od ženský s dětmi… tak když on se odmítá ponížit tak ty musíš? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí