Paterčata - dokument

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3099
20.9.17 19:31

@zvidavajanca
Ať si utrácí, ale myslela jsem, že jim to rychle mizí a položky, které patří jen paterčatům bych platila z druhého účtu. Nebudou mít při této rychlosti, jak platit věci pro Tonyho a nebo třeba ledničku, pračku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
20.9.17 20:13
@Markéta80 píše:
@Megerka když je z čeho čerpat tak se utrácí dobře. Už někde psali jak otec rodinky pracuje nebo stále nemá práci?

Nepsali. Kdyby pracoval, určitě by to bylo na titulních stránkách :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148988
20.9.17 20:13
@Megerka píše:
To je pohyb na účtu :)
  • 156 286,05 Kč

od začátku roku utratili 156 tisíc

to je v průměru 20 tisíc měsíčně z účtu a to mají druhý účet, kde můžou taky vybírat

Tak od toho ty účty mají ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59398
20.9.17 20:32

@Tereza1986 on se vždy nějaký důvod najde proč to najde, blíží se ty Vánoc tak by nebyl s dětmi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
20.9.17 20:48
@Markéta80 píše:
@Tereza1986 on se vždy nějaký důvod najde proč to najde, blíží se ty Vánoc tak by nebyl s dětmi :mrgreen:

Přesně tak :D Ale psalo se, že práci domluvenou má :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
20.9.17 20:54

Je to zajímavý, ani ťuk o školce, ani ťuk o taťkově práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22508
21.9.17 03:51
@Konnny píše:
Je to zajímavý, ani ťuk o školce, ani ťuk o taťkově práci.

Taky by mě zajímalo, jestli Antonín nastoupil do práce.
A jestli mají stále tetu Petru, aby jim pomáhala s dětmi. Jestli stíhají chodit do školky včas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
21.9.17 09:36
@EMicina píše:
Taky by mě zajímalo, jestli Antonín nastoupil do práce.
A jestli mají stále tetu Petru, aby jim pomáhala s dětmi. Jestli stíhají chodit do školky včas.

no, mě hlavně ten odchod včas, si to nedokážu představit, mám skoro čtyřletou a roční a ta starší, to je masakr než se oblékne. Jako si občas říkám, že jesteze mám práci takovou, že chodím až na 11-12, takže za rok to bude pohoda a nemusím jí tak honit, ale ta mladší mi nosí svoje oblečení ať jí obleknu a starší tu pobíhá v pyžamu a vymýšlí proč se neoblece…s patercatama to musí být hardcore… To samý neodsuzuju kolik utratili z účtu, ono když šla loni malá první rok do školky, tak jsem musela nakoupit spousty věcí který doma nepotřebovala, v pěti a jednom skolakovi to musí být masakr, nedivím se že prozatím čerpají pouze z jedné sbírky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44198
21.9.17 09:56

@medunka23 Ale vy si na to vyděláváte sami, oni nejsou schopni vydělat ani na rohlíky a čerpají peníze, které jim poslali jiní, i když dobrovolně.

Taky jsem čekala hned na začátku září články o školce a o tatínkově práci a kde nic tu nic :mrgreen:
Já bych v tom takový problém neviděla, jsou to děti, které mají čtyři roky a kousek, prostě se večer nachystají hromádky, ráno v určenou dobu nekompromisně budíček, hygiena, snídaně, matka zavelí a jde se :nevim: Že ona nebude zatím chodit do práce, bych jí nevyčítala, po návratu ze školky má celé dopoledne co dělat, než tu bandu zase přivede domů a jede to na novou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
21.9.17 17:03

Také jsem začátkem září čekala smršť o tom jak Tony nastupuje do zaměstnání a děti do školky. Zatím nic- třeba nás ještě překvapí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
23.9.17 08:07

http://www.blesk.cz/…roblemy.html

Jako je fakt, že nevím, proč se účet nazývá transparentní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22508
23.9.17 08:20
@Konnny píše:
http://www.blesk.cz/…roblemy.htmlJako je fakt, že nevím, proč se účet nazývá transparentní.

Oni už několikrát vybírali hotovost. Na plínky a na benzín.
Rozhodně by výběr v hotovosti měli vyúčtovat účetnické firmě, která jejich účet - za poplatek z tohoto účtu - spravuje. Dozor nad nimi a nad účtem mají dámy z milovického rodinného centra. Rozhodně vyúčtování výběru v hotovosti musí být k roční kontrole ze Středočeského kraje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
23.9.17 08:28

Plínky už snad nemají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148988
23.9.17 12:11
@Konnny píše:
Plínky už snad nemají.

To určitě ne.Ale když si představím jak naší, stejně staré, kupujeme každý půlrok boty…a kupovat pětkrát, to už nějakou sumu hodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
23.9.17 13:08

No jo no, kdyby se sami trochu snažili, bylo by to lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí