Paterčata - dokument

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
11.10.17 17:40
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59398
11.10.17 17:47

@terinka4444 no právě, vstávat, makat to snad po něm nikdo nemůže chtít. Přece mají těch dětí tolik ne? Sice dopoledne jsou všechny děti pryč ale zase by to bylo nefér, celá rodina doma na zadku a on jediný aby chodil do práce :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
11.10.17 17:55

Jak může ona být na nemocenské? Pracovala či co? 8o 8o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148988
11.10.17 18:04
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24002
11.10.17 18:05
@Tereza1986 píše:
Jak může ona být na nemocenské? Pracovala či co? 8o 8o :roll:

Taky si to říkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
11.10.17 18:07

@xacxa nezastávám se jich, ale on pracoval, nevím teda jak dlouho, ale dělal v bille.
No a se zbytkem souhlasím…jako pět uřvaných mimin jim nezávidím, to v žádným případě, ale jejich chování, který postrádalo jakoukoli pokoru a vděk všem, kteří jim pomohl, je a bylo otřesný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148988
11.10.17 18:07
@Tereza1986 píše:
Jak může ona být na nemocenské? Pracovala či co? 8o 8o :roll:

Tak marodí no.To bych pochopila. Však píšou že má za sebou operace.Bych tomu věřila. Ono odnosit pět dětí najednou není nic jednoduchého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.17 18:15
@xacxa píše:
Mně tato rodinka leze na nervy už od začátku. Ani jeden nepracoval, nepracuje. Pečovatelky odmítlali a chtěli jen peníze. A když pak matka psala na co je utratili (cca 4 zájmové kroužky pro staršího syna) a až pak psali patero oblečení, patero bot…tak se mi vařila krev. Nedala bych jim ani korunu. Je spousta rodin s trojčaty a čtyřčaty, které nedostaly ani halíř a museli se oba rodiče ohánět…jenomže to se musí chtít… :zed: :cert:

Me nejvic dostalo, jak ona utratila cely jeden rodicak - tusim nejakych 7 tisic, za oblecky na krtiny. Neskutecne! 8o Za 7 tisic mohla ty deti nakrmit a nakoupit pleny na cely mesic (mam jedno dite a mesicne nas stoji cca 1500). Hlavne ze meli oblecky za 7 litru, ktere ve vysledku stejne nebyly videt, protoze mimina byla ve vajickach pod dekama. Vyuzili to na dve tri hodky, totalni zbytecnost za ty prachy. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
11.10.17 18:30

8o -Vcelku s vámi souhlasím- chování otřesné…
Jen mi vrtá hlavou: matka dětí má zdravotní potíže kvůli komplikovanému těhotenství, porodu…- určitě jí lékaři před takovým množstvím dětí varovali, rozmlouvali, možné komplikace vysvětlili…- nemůže si pak za ně vlastně sama???
A ještě jedna otázka- nepostřehla jsem- ty fotky jsou nové?- čtyřletí v kočárcích??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148988
11.10.17 18:33
@Hanulínek píše:
8o -Vcelku s vámi souhlasím- chování otřesné…
Jen mi vrtá hlavou: matka dětí má zdravotní potíže kvůli komplikovanému těhotenství, porodu…- určitě jí lékaři před takovým množstvím dětí varovali, rozmlouvali, možné komplikace vysvětlili…- nemůže si pak za ně vlastně sama???
A ještě jedna otázka- nepostřehla jsem- ty fotky jsou nové?- čtyřletí v kočárcích??

Jak sama? Ať je jaká je, paterčata si sama nevymyslela, prostě se stalo. A ty bys šla jen tak na potrat? Já ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
11.10.17 18:37

@Anna766 -na potrat asi ne, ale jak jsem psala- určitě jí byla vysvětlena rizika a možnosti (např. redukce), ona zřetelně nic takového nepodstoupila, rozhodla se sama, tak se pak zdravotním komplikacím nemůže divit. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148988
11.10.17 18:41
@Hanulínek píše:
@Anna766 -na potrat asi ne, ale jak jsem psala- určitě jí byla vysvětlena rizika a možnosti (např. redukce), ona zřetelně nic takového nepodstoupila, rozhodla se sama, tak se pak zdravotním komplikacím nemůže divit. :think:

Jak píšu, tohle dokážu pochopit. Nedokázala bych říct, jo dvě děti zabte, tři nechte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
11.10.17 18:48

@Anna766 redukce se doporučuje už u trojčetného těhotenství a úplně přirozený to početí taky nebylo, protože brala nějaké léky na podporu otěhotnění. Říkal to její gynekolog v tom pořadu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
11.10.17 19:05
@Kočičí duše píše:
Me nejvic dostalo, jak ona utratila cely jeden rodicak - tusim nejakych 7 tisic, za oblecky na krtiny. Neskutecne! 8o Za 7 tisic mohla ty deti nakrmit a nakoupit pleny na cely mesic (mam jedno dite a mesicne nas stoji cca 1500). Hlavne ze meli oblecky za 7 litru, ktere ve vysledku stejne nebyly videt, protoze mimina byla ve vajickach pod dekama. Vyuzili to na dve tri hodky, totalni zbytecnost za ty prachy.  :roll:

To je ale u Cikánů normální. Peníze nemají, ale křtiny se oslavit musí! A pořádně! Zadlužení, v exekucích, ale na chlastačku a církevní křest v kostele s plnou parádou se vždycky někde prachy najdou. I kdyby se měli zase někde zadlužit.

@terinka4444 píše: :mrgreen: https://www.youtube.com/watch?…

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec:
S dovolením jsem přeposlala kamarádům, ať se taky pobaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4992
11.10.17 19:08
@terinka4444 píše: :mrgreen: https://www.youtube.com/watch?…

A jakou to má souvislost s paterčaty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky