Paterčata - dokument

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4992
11.10.17 19:17
@Markéta80 píše:
Měl no, kdyby nastoupil, napsali by že pracuje od září. Chudák asi to nešlo no :? :lol:

Je to pro tebe až tak velký problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148989
11.10.17 19:18
@lleennttiillkkaa píše:
@Anna766 redukce se doporučuje už u trojčetného těhotenství a úplně přirozený to početí taky nebylo, protože brala nějaké léky na podporu otěhotnění. Říkal to její gynekolog v tom pořadu

Nepopírám. Jak píšu, tohle chápu.
Hele holky, když já rodila poprvé, těhotenství proběhlo v pohodě a po porodu jsem skončila na Áru, domu jsem se dostala když dítěti bylo 11 týdnů. Prostě průser. Operace proběhly, nechci to vypisovat, dodnes nesu následky. Takže si za to taky můžu sama by se dalo říct. To je prostě loterie.
Jen vysvětluji, já to chapu a hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148989
11.10.17 19:21
@Anturie píše:
Je to pro tebe až tak velký problém?

Ať je to jak je to, pracovat by měl. Že je Saša doma, to chápu naprosto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4992
11.10.17 19:25
@Hanulínek píše:
8o -Vcelku s vámi souhlasím- chování otřesné…
Jen mi vrtá hlavou: matka dětí má zdravotní potíže kvůli komplikovanému těhotenství, porodu…- určitě jí lékaři před takovým množstvím dětí varovali, rozmlouvali, možné komplikace vysvětlili…- nemůže si pak za ně vlastně sama???
A ještě jedna otázka- nepostřehla jsem- ty fotky jsou nové?- čtyřletí v kočárcích??

Jsi trapná. :jazyk: Sama si může za komplikace? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4992
11.10.17 19:26
@Anna766 píše:

Určitě souhlasím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
11.10.17 19:30
@Anna766 píše:

Já bych taky chápala, že je doma, taky bych asi byla, mít tolik dětí, ale chápala bych to za předpokladu, že on maká a rodinu uživí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148989
11.10.17 20:07
@lleennttiillkkaa píše:
Já bych taky chápala, že je doma, taky bych asi byla, mít tolik dětí, ale chápala bych to za předpokladu, že on maká a rodinu uživí…

Uživí, no, pochopila bych i kdyby ne, přeci jen paterčata, všechno 5× atakdále…ale že by otec a prarodiče by do práce jít měli, to je bez debat. Potom by lidi tu pomoc státu pobírali spíš, aspoň si myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
11.10.17 20:25

@Anna766 dobře, tak ne uživit, ale projevit snahu…a teď ruku na srdce, kolik z nás bylo během své rodičovské nemocných, na operaci a manžel byl doma jenom po dobu nezbytně nutnou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148989
11.10.17 20:28
@lleennttiillkkaa píše:
@Anna766 dobře, tak ne uživit, ale projevit snahu…a teď ruku na srdce, kolik z nás bylo během své rodičovské nemocných, na operaci a manžel byl doma jenom po dobu nezbytně nutnou…

Asi jo.Svou operaci jsem odsouvala kvuli rodinné situaci co to šlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
11.10.17 20:32
@Hanulínek píše:
@Anna766 -na potrat asi ne, ale jak jsem psala- určitě jí byla vysvětlena rizika a možnosti (např. redukce), ona zřetelně nic takového nepodstoupila, rozhodla se sama, tak se pak zdravotním komplikacím nemůže divit. :think:

Ty děti nebyly vidět všechny hned od začátku, nejdřív byly dvě, pak tři a když se ukázalo i to páté, bylo už na redukci pozdě. Nejsem jejich příznivec, u mě si to Saša rozházela, když v tom dokumentu jim sociální pracovnice přinesly na Vánoce dárky od lidí až domů pod nos a ona spustila takovým tím ironickým tónem: „On si na nás někdo vzpomněl, jo? To se teda divím.“ To mě děsně naštvalo, do té doby jsem jim fandila a i přála, aby toho dostali co nejvíc, protože patečata jsou prostě mazec. Na druhou stranu tohleto vrtání do každého detailu jejich soukromí, co tady od některých zaznívá, se mi taky nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
11.10.17 20:36

@Denisa56 přesně. Mě jí bylo i ze začátku líto, chápala jsem, že jí vadí, že se o děti mají start cizí lidi, ale na druhou stranu asi měla být vděčná, že tam ty lidi má…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59398
11.10.17 20:40

@Anturie já je neživím, je mě to fuk ale nepřekvapuje mě to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4992
11.10.17 20:45
@Anna766 píše:
Uživí, no, pochopila bych i kdyby ne, přeci jen paterčata, všechno 5× atakdále…ale že by otec a prarodiče by do práce jít měli, to je bez debat. Potom by lidi tu pomoc státu pobírali spíš, aspoň si myslím.

Ale zas reálně, kolik prarodičů své děti podporuje? Ne jen v této rodině, ale všeobecně.
A když se mluví o prarodičích, tak snad jsou prarodiče dvoje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
11.10.17 20:49
@Anturie píše:
Ale zas reálně, kolik prarodičů své děti podporuje? Ne jen v této rodině, ale všeobecně.
A když se mluví o prarodičích, tak snad jsou prarodiče dvoje.

tak jeho rodiče se moc neangažovali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148989
11.10.17 20:49
@Anturie píše:
A když se mluví o prarodičích, tak snad jsou prarodiče dvoje.

To je různé ne? My(já s manželem) své děti, a to i dospělou dceru a vnučkou,podporujeme.Za ostatní mluvit nemohu. A i mě, když mé děti byly malé, můj tatínek pomáhal, jezdil hlídat. Manželovi rodiče zemřeli brzy, jestě muž nebyl ani zletilý. Takže taky neposoudím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí