Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hanulínek píše:
@Anna766 -na potrat asi ne, ale jak jsem psala- určitě jí byla vysvětlena rizika a možnosti (např. redukce), ona zřetelně nic takového nepodstoupila, rozhodla se sama, tak se pak zdravotním komplikacím nemůže divit.
ježiši, téma redukce se teda cyklilo asi 158× už
![]()
@Markéta80 píše:
@Anturie já je neživím, je mě to fuk ale nepřekvapuje mě to
Dobře, ale není potřeba se vysmívat, když nic nevíme. ![]()
@Moise píše:
ježiši, téma redukce se teda cyklilo asi 158× už![]()
A možná ještě párkrát bude.
@lleennttiillkkaa píše:
tak jeho rodiče se moc neangažovali…
A to je důvod, že její rodiče musí do práce, když nevíme, jak je to s jeho rodiči?
@Anturie nikdo se nevysmívá, jen že řekli že od září musí nastoupit a je jasné že do práce se mu nechce
, ještě aby musel platit ty exekuce ![]()
@Anna766 píše:
To je různé ne? My(já s manželem) své děti, a to i dospělou dceru a vnučkou,podporujeme.Za ostatní mluvit nemohu. A i mě, když mé děti byly malé, můj tatínek pomáhal, jezdil hlídat. Manželovi rodiče zemřeli brzy, jestě muž nebyl ani zletilý. Takže taky neposoudím.
Omlouvám se, nemyslela jsem to osobně. Já vím, že Vy podporujete.
Já jen ohledně paterčat…
@Anna766 naše babičky nás podporovaly, teď už jen z manželovy strany. Hlavně teda hlídáním a taky jim chystají svoje akce. Ale jsou staří-přes 70, snažím se je nezneužívat, a když vyvinou vlastní aktivitu, meze jim nekladu. Pomáhaj mi víc než ostatní rodině, bo makám a jejich pomoci nezneužívám
@Anturie píše:
Omlouvám se, nemyslela jsem to osobně. Já vím, že Vy podporujete.Já jen ohledně paterčat…
Dobře, beru ![]()
V mém okolí prarodiče pomáhají. Ve většině případech. Vidím to třeba i ve školce když jdu pro vnučku. Babičky i dědové tam vyzvedávají dost často.
@Markéta80 píše:
@Anturie nikdo se nevysmívá, jen že řekli že od září musí nastoupit a je jasné že do práce se mu nechce, ještě aby musel platit ty exekuce
Nic neřekli, bulvár napsal
tak víme kulo ![]()
@matkabagristy píše:
@Anna766 naše babičky nás podporovaly, teď už jen z manželovy strany. Hlavně teda hlídáním a taky jim chystají svoje akce. Ale jsou staří-přes 70, snažím se je nezneužívat, a když vyvinou vlastní aktivitu, meze jim nekladu. Pomáhaj mi víc než ostatní rodině, bo makám a jejich pomoci nezneužívám
Jsou i tací co nepomáhají, ne že ne.Ale já vidím okolo spíše opak.
@Anturie upřímně je jedno, jestli se jeho rodiče starají nebo nestarají a co její rodiče. Jasně paterčata neplánovali, ale nic to nemění na tom, že v první řadě by si penize měli zajišťovat oni dva svým přičiněním a jinak, než že dojdou na sociálku a natáhnou ruku.
On práci měl, jasně ona měla nějaké zdr. potíže, ale měli za sebou babičku, dědu, kupu pečovatelek, takže dle mého on z práce na rodičovskou jít nemusel, kdyby byli trošku soudní.
Ono napsat seznam věcí a čekat, kdo mi co doveze, to je prostě jednodušší, že jo. Kdyby obešla sekáče, taksežene 6 bund po 150Kč a má vystaráno. Jasně i tak je to 900Kč najednou, ale pořád to lze takhle řešit.
@lleennttiillkkaa Chápu tě, až já budu mít v příštím životě paterčata, dám ti vědět.
Nevíme jak to u nich chodí, tak proč stále soudit? Také bych mohla radit.
@Anturie ale my díky tomu dokumentu máme celkem obrázek z toho, jak to u nich chodí…a nemyslím si, že to bylo všechno tak účelově sestříhaný…na každém šprochu je pravdy trochu…
@lleennttiillkkaa Samozřejmě, že to byla reality show, to nevíš?
Já už myslela, že diskuze už zapadla, a ona zase jede ve velkém ![]()