Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kristyn.g píše:
@Bábrdl a oni to tam snad dělají nebo co???
Podle mě by ses měla nadechnout a v klidu si přečíst, na co reaguješ. ![]()
Co to bylo za slint…
Hazet tady uplně zbytečně jedy na cizí lidi. Udělalo ti to hezčí den?
@Martina84 píše:
Co to bylo za slint…Hazet tady uplně zbytečně jedy na cizí lidi. Udělalo ti to hezčí den?
Ona doufá, že se sem přiláká další závistivé drbny. A budou plivat jedy spolu ![]()
Bud rada, ze nedela ridice metra nebo vlaku, pak by mela cela familie emhádéčko zadara a co teprve v narvanym vlaku, kdyby si mysleli, ze jim to tam patri
to by stary babky s holema vyhazovali ze zidli si myslim
@Bábrdl píše:
Vzhledem k tomu, že obnovitelka diskutuje výhradně tady a očividně nemůže stále překousnout, že když má někdo naráz pět dětí, dostane se mu pozornosti a nějaké pomoci, tak jí těch pět špuntů musí hodně ležet v žaludku.
Až ti 4 kluci budou chtít auto a holka se začne parádit, bude transparentní účet k ničemu. Ještě že nemají 5 holek. To by bylo vložek a hadrů na žehlení ![]()
@Micaella22 píše:
Bud rada, ze nedela ridice metra nebo vlaku, pak by mela cela familie emhádéčko zadara a co teprve v narvanym vlaku, kdyby si mysleli, ze jim to tam patrito by stary babky s holema vyhazovali ze zidli si myslim
Ve vlaku tak úplně zadara ne. Platí se roční poplatek, i zaměstnanci ČD ho platí.
@Russet píše:Presne
Paterčata rodině nezávidím. Vlastně mají dětí šest. Dokument jim moc nepřidal, ale každopádně je dobře, že se najdou lidi, co rádi pomůžou. A že otec pracuje. Ukazuje dětem, že práce je nejlepší způsob, jak se dostat k penězům.
Tobě bych přispěla na kurz pravopisu
Se nestacim divit, co vsechno muze lezet lidem v zaludku… ![]()
Obnovitelka cekala asi podobne zavistive prispevky… ![]()
@sven píše:
@ka2ka zábavní park pro děti v Milovicích www.mirakulum.cz
aha díky,upřímně tak moc mě to neuchvátilo ![]()
TÚ nesleduji a ani nevím, kde ten odkaz hledat. A ani nechci hledat. Že otec pracuje? No, paráda!
![]()
Upřímně? Přiznávám, že jsem nečekala jeho aktivitu stran zaměstnání. Ale člověk je tvor omylný, tak snad mu to vydrží, budu mu držet palce.
Kdysi dávno v začátcích jsem rodině hodně fandila, po jisté době jsem svůj optimistický náhled upravila a netajila se s ním.
Klidně se přiznám, že chování Saši a vlastně i Tondy a rodiny mi šlo silně „proti srsti“.
Ale přesto bych si přála, aby paterčata byla spokojená. Vlastně nejen paterčata, ale jejich starší brácha.
Tak koukám, že můj příspěvek byl pochopen zcela negativně, ale já to myslela upřímně pozitivně. Kromě toho, že mám určité obavy z možného chování dětí. Reagovala jsem, že jsem konečně zjistila, kde pracuje. Protože původně se to nikde neříkalo. A opravdu mě zajímalo co tam dělá, když je vyučený prodavač. Tak jestli je v nějakém stánku nebo dělá něco mimo svůj vyučený obor. Nijak ho neshazuji. Je moc dobře, že našel práci v místě bydliště a nemusí dlouho dojíždět. To určitě potvrdí všichni rodiče malých dětí. Na základě toho článku jsem mrkla asi po necelém roce na účet a byla jsem příjemně překvapena, že mají stále přispěvatele. Ano, dokument je neukázal v dobrém světle a proto je dobře, že nemusejí znovu něco podobného absolvovat a stále mají z čeho financovat potřeby svých dětí.
Jestliže ten příspěvek někoho naštval, měl by se zamysle spíše nad svým uvažováním než nad tím mým.
@anoki proč se v tom tak pitváš a hrabeš, pracuje pracuje je jedno jestli ve svém oboru nebo jinde ![]()
@anoki celý život jsem pracovala ve svém oboru na který mám školu a řeknu ti,jsem jedna z mála.Většina lidí okolo mě dělá dnes úplně něco jiného než co původně studovali.
Takže když prodavač dělá údržbáře,absolutně mě to nepřekvapí.