Paterčata - dokument

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36556
19.10.18 10:47
@kristyn.g píše:
@Bábrdl a oni to tam snad dělají nebo co??? :zed:

Podle mě by ses měla nadechnout a v klidu si přečíst, na co reaguješ. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
19.10.18 10:48

Co to bylo za slint… :roll: Hazet tady uplně zbytečně jedy na cizí lidi. Udělalo ti to hezčí den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
19.10.18 10:56
@Martina84 píše:
Co to bylo za slint… :roll: Hazet tady uplně zbytečně jedy na cizí lidi. Udělalo ti to hezčí den?

Ona doufá, že se sem přiláká další závistivé drbny. A budou plivat jedy spolu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
19.10.18 11:04

Bud rada, ze nedela ridice metra nebo vlaku, pak by mela cela familie emhádéčko zadara a co teprve v narvanym vlaku, kdyby si mysleli, ze jim to tam patri :think: to by stary babky s holema vyhazovali ze zidli si myslim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
19.10.18 11:15
@Bábrdl píše:
Vzhledem k tomu, že obnovitelka diskutuje výhradně tady a očividně nemůže stále překousnout, že když má někdo naráz pět dětí, dostane se mu pozornosti a nějaké pomoci, tak jí těch pět špuntů musí hodně ležet v žaludku. :cert:

Až ti 4 kluci budou chtít auto a holka se začne parádit, bude transparentní účet k ničemu. Ještě že nemají 5 holek. To by bylo vložek a hadrů na žehlení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
19.10.18 11:16
@Micaella22 píše:
Bud rada, ze nedela ridice metra nebo vlaku, pak by mela cela familie emhádéčko zadara a co teprve v narvanym vlaku, kdyby si mysleli, ze jim to tam patri :think: to by stary babky s holema vyhazovali ze zidli si myslim

Ve vlaku tak úplně zadara ne. Platí se roční poplatek, i zaměstnanci ČD ho platí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5006
19.10.18 11:38
@Russet píše:
Paterčata rodině nezávidím. Vlastně mají dětí šest. Dokument jim moc nepřidal, ale každopádně je dobře, že se najdou lidi, co rádi pomůžou. A že otec pracuje. Ukazuje dětem, že práce je nejlepší způsob, jak se dostat k penězům.
Tobě bych přispěla na kurz pravopisu :jazyk:
Presne :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
19.10.18 11:45

Se nestacim divit, co vsechno muze lezet lidem v zaludku… :pocitac:
Obnovitelka cekala asi podobne zavistive prispevky… :zed:

• Citovat
  • Upravit
27719
19.10.18 12:07

co je Miraculum ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10538
19.10.18 12:11

@ka2ka zábavní park pro děti v Milovicích www.mirakulum.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27719
19.10.18 12:15
@sven píše:
@ka2ka zábavní park pro děti v Milovicích www.mirakulum.cz

aha díky,upřímně tak moc mě to neuchvátilo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
19.10.18 12:44

TÚ nesleduji a ani nevím, kde ten odkaz hledat. A ani nechci hledat. Že otec pracuje? No, paráda! :potlesk: :potlesk: :potlesk:
Upřímně? Přiznávám, že jsem nečekala jeho aktivitu stran zaměstnání. Ale člověk je tvor omylný, tak snad mu to vydrží, budu mu držet palce.
Kdysi dávno v začátcích jsem rodině hodně fandila, po jisté době jsem svůj optimistický náhled upravila a netajila se s ním.
Klidně se přiznám, že chování Saši a vlastně i Tondy a rodiny mi šlo silně „proti srsti“.
Ale přesto bych si přála, aby paterčata byla spokojená. Vlastně nejen paterčata, ale jejich starší brácha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
19.10.18 15:07

Tak koukám, že můj příspěvek byl pochopen zcela negativně, ale já to myslela upřímně pozitivně. Kromě toho, že mám určité obavy z možného chování dětí. Reagovala jsem, že jsem konečně zjistila, kde pracuje. Protože původně se to nikde neříkalo. A opravdu mě zajímalo co tam dělá, když je vyučený prodavač. Tak jestli je v nějakém stánku nebo dělá něco mimo svůj vyučený obor. Nijak ho neshazuji. Je moc dobře, že našel práci v místě bydliště a nemusí dlouho dojíždět. To určitě potvrdí všichni rodiče malých dětí. Na základě toho článku jsem mrkla asi po necelém roce na účet a byla jsem příjemně překvapena, že mají stále přispěvatele. Ano, dokument je neukázal v dobrém světle a proto je dobře, že nemusejí znovu něco podobného absolvovat a stále mají z čeho financovat potřeby svých dětí.

Jestliže ten příspěvek někoho naštval, měl by se zamysle spíše nad svým uvažováním než nad tím mým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27719
19.10.18 15:17

@anoki proč se v tom tak pitváš a hrabeš, pracuje pracuje je jedno jestli ve svém oboru nebo jinde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149208
19.10.18 22:58

@anoki celý život jsem pracovala ve svém oboru na který mám školu a řeknu ti,jsem jedna z mála.Většina lidí okolo mě dělá dnes úplně něco jiného než co původně studovali.
Takže když prodavač dělá údržbáře,absolutně mě to nepřekvapí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí