Paterčata - dokument

Napsat příspěvek
Velikost písma:
148990
23.9.17 21:38
@Konnny píše:
No jo no, kdyby se sami trochu snažili, bylo by to lepší.

To každopádně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56304
24.9.17 00:19
@medunka23 píše:
no, mě hlavně ten odchod včas, si to nedokážu představit, mám skoro čtyřletou a roční a ta starší, to je masakr než se oblékne. Jako si občas říkám, že jesteze mám práci takovou, že chodím až na 11-12, takže za rok to bude pohoda a nemusím jí tak honit, ale ta mladší mi nosí svoje oblečení ať jí obleknu a starší tu pobíhá v pyžamu a vymýšlí proč se neoblece…s patercatama to musí být hardcore… To samý neodsuzuju kolik utratili z účtu, ono když šla loni malá první rok do školky, tak jsem musela nakoupit spousty věcí který doma nepotřebovala, v pěti a jednom skolakovi to musí být masakr, nedivím se že prozatím čerpají pouze z jedné sbírky.

u nás je to přesně naopak, starší dítě plně samoobslužné, ale vypravit ráno tříletou dceru byl teda zážitek. Vidina toho, že vypravuju pět takových dětí a pak mám jít do práce, tak to bych asi nedala :mrgreen: :mrgreen: Dneska jí je skoro 5 a je to lepší.. oblíkne se sama, ale taky neustále zdržuje kvůli kravinám :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22508
24.9.17 06:16

Kdybych měla vypravovat děti, tak mě určitě klepne.
Předpokládám, že když jsou dětem 4 roky a jsou to šikovné děti a jsou s nimi pořád, jsou zvyklí a chodí s nimi pravidelně ven, tak mají „nacvičeno“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
24.9.17 09:22
@EMicina píše:
Kdybych měla vypravovat děti, tak mě určitě klepne.
Předpokládám, že když jsou dětem 4 roky a jsou to šikovné děti a jsou s nimi pořád, jsou zvyklí a chodí s nimi pravidelně ven, tak mají „nacvičeno“.

jako nacviceno by teoreticky měli mít, ale záleží v kolik byli zvyklí vstávat, mě malá vstávala až po osmé, takže pokud to měli podobně, věřím, že zezacatku je to sakra masakr. Donutit 5 dětí aby včas vylezly z postele, nasnidaly se, oblekly a být včas ve školce. No loni jsem to absolvovala s jednou a začátky mazce. Měla jsem k tomu 2 měsíční mimino, to bylo úplně bezpracne. A to jsem byla zvykla s holkama chodit 2× denně ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
24.9.17 10:53

@medunka23
Ony s paterčaty rostou i ty problém, že jeden něco začne a místo jednoho odporujícího dítěte jich máš až 5. Neb každý něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44198
24.9.17 13:53

Tak uz ve trech letech bulvar psal, ze rezim maji zajisteny tak, aby byli pripraveni na vstup do skolky. Tak predpokladam nechrapou cele dopoledne. A zavelet peti stejne starym detem mi prijde jednodussi nez se vypravit s peti detmi treba po roce od sebe. Mysleno kazde jinak stare, ale vsechny v predskolnim veku, u skolaka predpokladam samostatnost.

U stejne starych deti se dobre pracuje s ruznymi zpusoby motivace, system odmen, tabulky. Podle me jsou za vodou, deti vyrostly z nejhorsiho. Jen se porad hledaji problemy tam kde nejsou. Otec I matka by se uz klidne mohli venovat I necemu jinemu. Otce holi hnat do prace a matka krome uklidu a prace kolem domacnosti by mohla zvladnout I nejake sebevzdelavani. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44198
24.9.17 13:58
@zvidavajanca píše:
@medunka23
Ony s paterčaty rostou i ty problém, že jeden něco začne a místo jednoho odporujícího dítěte jich máš až 5. Neb každý něco jiného.

Toto jsou bezne problemy vicedetne rodiny s mensimi vekovymi rozestupy. A omluvenky predskolakum a malym skolakum se na to fakt nedavaji. Nevim, proc by oni meli byt vyjimka. Je na nich, aby si v rodine udelali poradek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56304
24.9.17 14:08
@zvidavajanca píše:
@medunka23

Přesně si představím pět různých hromádek oblečení, jak si každý způsobně oblíká jenom to svoje :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11037
11.10.17 16:50

http://www.blesk.cz/…-rodine.html
Tak nevím :think: nastoupil otec do práce nebo nenastoupil? Píšou tam, že měl a že se jim zvednou příjmy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65288
11.10.17 16:51

@bejbyn že je to divná formulace. Skoro bych řekla, že nenastoupil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
11.10.17 17:05

@bejbyn Já bych řekla, že v Blesku sami nevědí (a nebo vědí a nechtěj napsat :think: ) a tak vyplodili tenhle článek o školce.

Kdyby pracoval, tak věřím, že už s tím šli dávno ven a proběhlo několik oslavných článků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59398
11.10.17 17:13

Měl no, kdyby nastoupil, napsali by že pracuje od září. Chudák asi to nešlo no :? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
11.10.17 17:14

Mně tato rodinka leze na nervy už od začátku. Ani jeden nepracoval, nepracuje. Pečovatelky odmítlali a chtěli jen peníze. A když pak matka psala na co je utratili (cca 4 zájmové kroužky pro staršího syna) a až pak psali patero oblečení, patero bot…tak se mi vařila krev. Nedala bych jim ani korunu. Je spousta rodin s trojčaty a čtyřčaty, které nedostaly ani halíř a museli se oba rodiče ohánět…jenomže to se musí chtít…
:zed: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15548
11.10.17 17:23
@xacxa píše:
Mně tato rodinka leze na nervy už od začátku. Ani jeden nepracoval, nepracuje. Pečovatelky odmítlali a chtěli jen peníze. A když pak matka psala na co je utratili (cca 4 zájmové kroužky pro staršího syna) a až pak psali patero oblečení, patero bot…tak se mi vařila krev. Nedala bych jim ani korunu. Je spousta rodin s trojčaty a čtyřčaty, které nedostaly ani halíř a museli se oba rodiče ohánět…jenomže to se musí chtít… :zed: :cert:

Přesně tak!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
11.10.17 17:38
@Markéta80 píše:
Měl no, kdyby nastoupil, napsali by že pracuje od září. Chudák asi to nešlo no :? :lol:

no tak jako víš jak, to je úplně nelidský to ranní vstávání. Kdo by to dělal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí