Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Z idnes:
Zdroj: http://ona.idnes.cz/…v-/deti.aspx?…
O dvou se dozvěděli v 10tt? O tom, že jich tam je víc asi ještě o něco později? ![]()
@Pinkie no, tak vidis, kdyz nekdo nekoho oznaci za rasistu jen proto, ze dotycny nemusi cikany, mel by si radsi poradne objasnit ty pojmy. My s nimi mame taky jenom spatne zkusenosti, az je mi z toho do place, jaci lidi muzou byt
Myslim si o nich sve a neni to nic pekneho, ale rasista kvuli toho nejsem.
Jinak ale tu maminku obdivuju, jak se s tim vyporadala, beru za samozrejmost, ze maji narok na pecovatelku, souhlasim i s jinou pomoci dlouhodobou, protoze si nedokazu predstavit, jak by prumerny clovek dokazal z jednoho platu a nejake rodicovske uzivit takhle velkou rodinu. To same se ale tyka i ctyrcat, pripadne trojcat - vzdyt i vypravit se na obycejny nakup nebo na postu musi byt silene, pokud nekdo nema k dispozici auto a nema nekoho na pomoc
Mě přišlo strašný, jak řekla, že bohužel jim lidi nedali ještě dost peněz, aby si mohli koupit nábytek. Tim ztratila muj obdiv.
Taky me zarazilo, ze starostka rika, ze najem+sluzby jsou 14tis a ona rika, ze najem je 14tis +zbytek
@pipiinka jo to mě taky překvapilo, ale já myslím, že se to celé odehrálo v době, kdy ona už byla v nemocnici a vlastně ani pořádně neví jestli je to se službami nebo bez a v tu chvíli si to neuvědomila, často i když se bavím s kamarády, co řeší bydlení, často vzniká nedorozumění jestli cena za byt, o kterém se bavíme, je se službami nebo bez… Věřím, že nechtěla nějak účelově lhát.
Ještě co se týče té její zmínky o domečku - jestli budou platit 14 tisíc za byt, tak to už by jim opravdu vyšlo nastejno, kdyby si koupili dům a vzali na něj hypotéku…
@barca77 Jenze na hypo nemaji prijmy, on moc v obchode mit nebude. A v Milovicich jsou baracky hoooooodne drahe a je jich tam malo, skoro zadny k prodeji.Leda byty, ale na Balonce treba jsou malicke, u hrbitova spatne resene v byte jsou schody, tak zbyva Mlada a tam je to tez drahe a dost:-/
@jája428 ale ne, tak třeba někdy v budoucnu, až i ona bude chodit do práce… já bych nebyla tak přísná, každý máme přece nějaké sny, ne? Já bych třeba chtěla vilu v Toscánsku ![]()
@barca77 píše:
@jája428 ale ne, tak třeba někdy v budoucnu, až i ona bude chodit do práce… já bych nebyla tak přísná, každý máme přece nějaké sny, ne? Já bych třeba chtěla vilu v Toscánsku
Myslim si, ze se sesti deti bude rada, ze to bude zvladat doma, to rikam bez jakehokoliv despektu. Prace bude mit i tak nad hlavu.
Navic oba nemaji vzdelani, kde by se daly predpokladat vydelky, ze jim i se sesti deti da nekdo hypo.To je holy fakt, bohuzel.
A Saša má nějaké vzdělání? Její maminka říkala, že dodělávala školu, když se seznámili. Takže má střední? Nevíte?
@annaei třeba jo, třeba ne, těžko říct, osobně ji nikdo z nás nezná a kdo ví, co bude za 6 let, až děti půjdou do školy… do hlavy jim nevidíme.
@Manticora já mám dojem, že má střední, že rodila ve druháku a že tam nějak zmiňovali, že jí všichni pomáhali, aby školu dokončila
@barca77 ja pochopila ze ma vyucak, rikali, ze byla ve druhaku kdyz otehotnela a pomahali ji, aby i s pupkem dokoncila skolu a nevzdala to