Paterčata - dokument

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26093
18.9.14 16:39

Z idnes:

• V desátém týdnu těhotenství se rodiče dozvěděli, že miminka budou dvě a po genetickém vyšetření se zjistilo, že plodů je víc. „No tak budou tři,“ řekla si maminka.
  • Na prvním vyšetření ve 24. týdnu těhotenství v Praze Podolí jim lékař oznámil, že děti budou čtyři. Dozvěděli se také pohlaví tří dětí. Od té chvíle věděli, že dva jsou chlapci a jedna holčička. Zbývající pohlaví zůstávalo překvapením.
  • Při dalším vyšetření 29.3. tentýž lékař mamince sdělil, že nosí pod srdcem dětí pět. Taková situace připadá na jedno z 48 milionů těhotenství. Podle lékařů se v Česku mohou paterčata objevit jednou za 480 let. Na celém světě statistiky hovoří o 134 takových případů.

Zdroj: http://ona.idnes.cz/…v-/deti.aspx?…

O dvou se dozvěděli v 10tt? O tom, že jich tam je víc asi ještě o něco později? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
18.9.14 16:54

@Pinkie no, tak vidis, kdyz nekdo nekoho oznaci za rasistu jen proto, ze dotycny nemusi cikany, mel by si radsi poradne objasnit ty pojmy. My s nimi mame taky jenom spatne zkusenosti, az je mi z toho do place, jaci lidi muzou byt :? Myslim si o nich sve a neni to nic pekneho, ale rasista kvuli toho nejsem.
Jinak ale tu maminku obdivuju, jak se s tim vyporadala, beru za samozrejmost, ze maji narok na pecovatelku, souhlasim i s jinou pomoci dlouhodobou, protoze si nedokazu predstavit, jak by prumerny clovek dokazal z jednoho platu a nejake rodicovske uzivit takhle velkou rodinu. To same se ale tyka i ctyrcat, pripadne trojcat - vzdyt i vypravit se na obycejny nakup nebo na postu musi byt silene, pokud nekdo nema k dispozici auto a nema nekoho na pomoc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
18.9.14 17:28

Mě přišlo strašný, jak řekla, že bohužel jim lidi nedali ještě dost peněz, aby si mohli koupit nábytek. Tim ztratila muj obdiv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
18.9.14 17:40

@annaei bohuzel,ta hlaska me taky zarazila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
18.9.14 17:45

Taky me zarazilo, ze starostka rika, ze najem+sluzby jsou 14tis a ona rika, ze najem je 14tis +zbytek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3244
18.9.14 17:50

@pipiinka jo to mě taky překvapilo, ale já myslím, že se to celé odehrálo v době, kdy ona už byla v nemocnici a vlastně ani pořádně neví jestli je to se službami nebo bez a v tu chvíli si to neuvědomila, často i když se bavím s kamarády, co řeší bydlení, často vzniká nedorozumění jestli cena za byt, o kterém se bavíme, je se službami nebo bez… Věřím, že nechtěla nějak účelově lhát.

Ještě co se týče té její zmínky o domečku - jestli budou platit 14 tisíc za byt, tak to už by jim opravdu vyšlo nastejno, kdyby si koupili dům a vzali na něj hypotéku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
18.9.14 17:54

@barca77 Jenze na hypo nemaji prijmy, on moc v obchode mit nebude. A v Milovicich jsou baracky hoooooodne drahe a je jich tam malo, skoro zadny k prodeji.Leda byty, ale na Balonce treba jsou malicke, u hrbitova spatne resene v byte jsou schody, tak zbyva Mlada a tam je to tez drahe a dost:-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3244
18.9.14 18:05

@jája428 ale ne, tak třeba někdy v budoucnu, až i ona bude chodit do práce… já bych nebyla tak přísná, každý máme přece nějaké sny, ne? Já bych třeba chtěla vilu v Toscánsku :-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco
18.9.14 18:08
@barca77 píše:
@jája428 ale ne, tak třeba někdy v budoucnu, až i ona bude chodit do práce… já bych nebyla tak přísná, každý máme přece nějaké sny, ne? Já bych třeba chtěla vilu v Toscánsku :-))))

Myslim si, ze se sesti deti bude rada, ze to bude zvladat doma, to rikam bez jakehokoliv despektu. Prace bude mit i tak nad hlavu.
Navic oba nemaji vzdelani, kde by se daly predpokladat vydelky, ze jim i se sesti deti da nekdo hypo.To je holy fakt, bohuzel.

• Citovat
  • Upravit
12921
18.9.14 18:12

@barca77 myslíš,ž někdy bude chodit do práce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
18.9.14 18:14

@annaei myslim,ze nebude. Mozna az detem bude 10 a vice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
18.9.14 18:15

A Saša má nějaké vzdělání? Její maminka říkala, že dodělávala školu, když se seznámili. Takže má střední? Nevíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3244
18.9.14 18:15

@annaei třeba jo, třeba ne, těžko říct, osobně ji nikdo z nás nezná a kdo ví, co bude za 6 let, až děti půjdou do školy… do hlavy jim nevidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3244
18.9.14 18:16

@Manticora já mám dojem, že má střední, že rodila ve druháku a že tam nějak zmiňovali, že jí všichni pomáhali, aby školu dokončila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
18.9.14 18:17

@barca77 ja pochopila ze ma vyucak, rikali, ze byla ve druhaku kdyz otehotnela a pomahali ji, aby i s pupkem dokoncila skolu a nevzdala to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí