Podvádí mě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
28.4.16 17:05

Chodil za nima obcas vzdycky. Ale asi ne za nima, ale za ni. Pres noc je pryc casto kvuli praci, ale nevim jestli taky nelže.

• Citovat
  • Upravit
5598
28.4.16 17:10
@Anonymní píše:
Chodil za nima obcas vzdycky. Ale asi ne za nima, ale za ni. Pres noc je pryc casto kvuli praci, ale nevim jestli taky nelže.

No není ti, co závidět. Evidentně si píšou často a její číslo si pamatuje. A příležitostí k podvádění má hromadu. Já bych ho zítra odejít s klidným srdcem nenechala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76321
28.4.16 17:11

@Katy 7 Jasně, s klidným srdcem určitě ne. Ale jak by mu zdůvodnila, že nikam nepůjde? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.16 17:13

Co mam ted delat? Zatim jsem delala, jako ze nic a jdu ted do prace.

• Citovat
  • Upravit
76321
28.4.16 17:17
@Anonymní píše:
Co mam ted delat? Zatim jsem delala, jako ze nic a jdu ted do prace.

Vždyť jsem ti to psala. Zítra bych se na pohodu zeptala, jak se má Hanka.
A uvidíš. Drž se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.16 17:17

Duvera se precenuje…
Anonym nebot by me tu sezrali…
Schazin se s zenatym muzem. Ulozenou me nema, vzdy se mu ozvu jen ja…schazime se roky jednoz mesicne uzijem si a jede se dal…jen tim chci rict..Duveruj ale proveruj..tedy pokud vis jak s tou pravdou nalozis…

• Citovat
  • Upravit
5598
28.4.16 17:18
@Anonymní píše:
Co mam ted delat? Zatim jsem delala, jako ze nic a jdu ted do prace.

Dělej to, co ti radí tvoje srdce. Já bych chtěla mít jistotu, i když by to mělo bolet. S tím se dá nějak pracovat, ale ta nejistota by mě udolala.
Já bych mu osobně řekla, že vím, že se sejde s Hankou. Jestli mi k tomu chce něco říct a podle reakce bych viděla, co dál.
V hlavě bych si srovnala, co budu dělat, kdyby mi řekl, že jí miluje. Měla rozplánované další kroky. Rozhodně bych ho nenechala, ať si to užije. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3977
28.4.16 17:18

A proč chodit kolem horké kaše a neříct mu, jak to je podle pravdy. Že jsi viděla část SMS a jak si to dále představuje. Nebo druhá varianta - chytit ho při činu. Zřejmě bych volil mezi těmito dvěma možnostmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.16 17:22

No jo, jenze on ji nema ulozenou a je mi i trapny mu rict, jak vim kdo to je. Kdyz tvrdi, ze mu psal kamarad. Uz mi zacina byt nejak blbe od zaludku.

• Citovat
  • Upravit
3977
28.4.16 17:25
@Anonymní píše:
No jo, jenze on ji nema ulozenou a je mi i trapny mu rict, jak vim kdo to je. Kdyz tvrdi, ze mu psal kamarad. Uz mi zacina byt nejak blbe od zaludku.

Nejlépe se odpovědi, jak víš, kdo to je, vyhnout. Prostě převést řeč jinam. Nemusím odpovídat na vše, co se mě někdo zeptá. Vím a šmytec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
28.4.16 17:26
@Anonymní píše:

To je logický. :hug: Začínáš si připouštět, že se něco děje. Něco nad čím nemáš plnou kontrolu.
Upřímně. Neřeš jakým způsobem jsi na to přišla. Důležité je, co to opravdu znamená. Jestli tě podvádí, tak by se měl stydět on. Ne ty, že jsi zjistila, že je to Hanka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.16 17:39

Kazdopadne vim uz prvni vec, muj manzel mi lze. Zbytek tezko zjistim, on casto neni doma a detektiva si nemuzu dovolit. A na primou konfrontaci zatim nemam, otocil by to proti me, ze spizluju a kontroluju…

• Citovat
  • Upravit
5598
28.4.16 17:41
@Anonymní píše:
Kazdopadne vim uz prvni vec, muj manzel mi lze. Zbytek tezko zjistim, on casto neni doma a detektiva si nemuzu dovolit. A na primou konfrontaci zatim nemam, otocil by to proti me, ze spizluju a kontroluju…

Tak ten tě má dobře v hrsti. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3705
28.4.16 17:55
@Anonymní píše:
@sirikit
On tam prave heslo ma. Odemkl mi to, protoze jsem neco chtela a asi mu bylo blby rict, ze mi ho nepujci. A ona psala v dobu, kdy mel byt v praci, ale zustal neplanovane doma. :(

No ale víš co napadlo mě?
Ty jsi psala, že ta sms přišla, že jsi stihla přečíst jen malý kousek, že jsi se lekla a zavřela to. Jenže o kousek později píšeš, že jsi to číslo našla v google. A to mi je zvláštní - ty jsi nestihla přečíst skoro nic, ale přesto v tom leknutí jsi si zapamatovala celé to číslo? To tedy klobouk dolů.
Ale k věci. Nejhorší podle mého je, když partner o druhém musí a chce úplně všechno vědět, jakýkoliv kontakt s kýmkoli musí být hlášen a sledován - pokud ne tak ti lže a nebo vidíš nekalost v tom, že ti neříká všechno od A do Z. Ono tohle chování trochu toho druhého automaticky zahání do lží a polopravd, protože ví, co by si zase vyslechl. A to je takovým prvním krokem k rozporům. Za mě je třeba svoboda a důvěra. Pokud ti patner bude chtít zahnout, neuhlídáš ho ani kdyby jsi se na hlavu postavila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
28.4.16 18:01

@Proto02 Tak asi každému je jasné, že si poprvé to číslo nezapamatovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí