Podvádí mě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2044
26.11.13 18:05
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.11.13 18:05

@Brooucinda Ja zadne problemy nemam a stejne.me nechce pomilovat. Hodne nas to odcizilo z meho pohledu.Uz ho vnimam jinak. Nemam k nemu tak blizko.

• Citovat
  • Upravit
2044
26.11.13 18:09
@Anonymní píše:
@Brooucinda Ja zadne problemy nemam a stejne.me nechce pomilovat. Hodne nas to odcizilo z meho pohledu.Uz ho vnimam jinak. Nemam k nemu tak blizko.

Psala jsi, že jsi těhotná, třeba se prostě bojí, nebo má k tomu nějaký blok, někteří chlapi to tak mají, můj bývalý švagr nevlezl na manželku po celou dobu těhotenství, přitom jí nezahýbal nic, měl prostě respekt :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonym X
26.11.13 18:13
@Anonymní píše:
Proste me napadlo ze se kur*i. Jelikoz nechapu jak muze vydrzet bez sexu.Ja bych dala uz i satanovi.

Nerouhej se, dcero :lol:
Když je normální chlap pár dní bez sexu, je nadrženej a stojí mu jako kůl, obzvlášť ráno. Pokud manželka chrní jak zabitá, navíc se zákazem vjezdu, nezbývá mu, chudákovi, než samoobsluha. A pokud nepoužije lubrikant, je to poněkud nasucho, takže k nějakému podráždění a následnému zarudnutí celkem logicky dojde. Optej se ho diskrétně, zda nepohonil lulana :D
Omlouvám se za poněkud realistické formulace :D

• Citovat
  • Upravit
19609
26.11.13 18:22
@anonym X píše:
Neblbni, ženská. Já dneska ráno zjistil prakticky to samé u sebe (zarudnutí apod.) a to jsem týden bez sexu, páč manželka provádí pravidelnou měsíční údržbu a jinou babu nemám. To se prostě chlapům občas stane, nemusíš z toho dělat hned nějaký drama. Navíc taky pochybuju, že kdyby strávil vášnivé chvilky s milenkou, že by ti ho pak přišel ukázat, jaký se mu udělalo bebí :D

Pobavilo :mrgreen:..budu doma používat ;)

Zarudnutí může být z čehokoliv, třeba se mu zapařil v kalhotech a následně odřel. To že spolu nespíte je jiná, to by mě štrejchlo 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7758
26.11.13 18:23
@Anonymní píše:
Proste me napadlo ze se kur*i. Jelikoz nechapu jak muze vydrzet bez sexu.Ja bych dala uz i satanovi.

to je vyjadřování budoucí maminky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
26.11.13 18:53
@Pajule22 píše:
Ahoj,tak ja jsem zdravotni sestra.Hned bych za tim nevidela neveru,treba chce ciste jen vedet,s kym bude slouzit ;)

Já jsem četla s kým bude souložit. :oops:

• Citovat
  • Upravit
Anonym X
26.11.13 19:00
@smoulinka71 píše:
Já jsem četla s kým bude souložit.

Tak to jsme dva :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Brooucinda
26.11.13 20:34
@Anonymní píše:

Takhle to neber. Co potom po porodu :lol:
Neboj… Přijdou zase ty časy, kdy nebudeš moct dát nohy k sobě. Počkáš si, ale všechno má svůj čas

• Citovat
  • Upravit
322
26.11.13 21:19

Spoustu chlapů nechce sex v těhotenství. A je to děs, protože díky hormonům většinou chtějí ženský toho sexu právě víc. Může to mít z čehokoliv. Nešil, neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.11.13 21:25
@Petra1606 píše:
Spoustu chlapů nechce sex v těhotenství. A je to děs, protože díky hormonům většinou chtějí ženský toho sexu právě víc. Může to mít z čehokoliv. Nešil, neboj.

No prave chut je a chlap nic.Kdyz neco reknu tak nechapave kouka jako ze snad si nemyslim ze bude sex kdyz mam v sobe dite.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.11.13 21:26
@anonym X píše:
Nerouhej se, dcero :lol:
Když je normální chlap pár dní bez sexu, je nadrženej a stojí mu jako kůl, obzvlášť ráno. Pokud manželka chrní jak zabitá, navíc se zákazem vjezdu, nezbývá mu, chudákovi, než samoobsluha. A pokud nepoužije lubrikant, je to poněkud nasucho, takže k nějakému podráždění a následnému zarudnutí celkem logicky dojde. Optej se ho diskrétně, zda nepohonil lulana :D
Omlouvám se za poněkud realistické formulace :D

Parkrat jsem ho nacapala ze si honil v koupelne.Ja prisla z kramu a on,,mastil brko"

• Citovat
  • Upravit
1006
26.11.13 21:42
@Anonymní píše:
No prave chut je a chlap nic.Kdyz neco reknu tak nechapave kouka jako ze snad si nemyslim ze bude sex kdyz mam v sobe dite.

Holka ty máš teda trápení. Já zjistila těhu hned na začátku, a přítel se semnou od té doby nepomiloval až do nějakého 4 měsíce po porodu!! Prostě měl blok, přes ten nesel a hotovo… A 100% mě nepodváděl :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
26.11.13 21:43
@Anonymní píše:
Parkrat jsem ho nacapala ze si honil v koupelne.Ja prisla z kramu a on,,mastil brko"

Lepší aby si pomohl sám, než aby vážně šel za jinou ne?:) :kytka: Buď ráda :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.11.13 22:28
@iwankaanjelik píše:
Lepší aby si pomohl sám, než aby vážně šel za jinou ne?:) :kytka: Buď ráda :dance:

Jo mas pravdu potrebuju uz mit mimi u sebe at zapomenu na tu chut na sex

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí