Jsme popelnice Evropy - nekvalitní jídlo

• Fotoalbum (8)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15319
1.3.12 21:42
macin píše:
No, ono pokud se Ti povede, za 2 dny ji máte snědenou :dance:

Což by u domácí nemusel být zas takový problém, když je to prakticky 100% maso.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4595
1.3.12 22:28
Nelisa píše:
macin píše:
No, ono pokud se Ti povede, za 2 dny ji máte snědenou :dance:
Což by u domácí nemusel být zas takový problém, když je to prakticky 100% maso.

Přesně tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6140
1.3.12 22:56

Někdo tu psal,že si i sami děláte jogurt z mléka a kultur, to se sežene kde nebo co to je:D já ten šunkovar viděla v letáku a od tý doby ho chci,takže ted du do něj z tý tescomy,jsem zvědavá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
2.3.12 07:22
xangel87 píše:
Je mi těch Poláků fakt líto…Já si přečetla ten článek a začla jsem uvažovat, co jsem si za jídlo v Polsku koupila, když jsme tam občas jezdívali na nákupy…A to to bylo jen pár věcí a už si říkám, bůhví co jsem sežrala…No a oni to jedli denně x let :?

no to mně jich je taky,ale víš ty co za bordely možná jíme my?jsem si vzpoměla třeba na ten čínský česnek,jak ho hnojili lidskými výkaly,nebo Pangas že se chová ve Vitnamu v hrozně špinavé vodě,krmí ho vším možným :poblion: :poblion: :poblion: to zas Poláci maj dobrý ti mají aspoň ty ryby svoje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
2.3.12 07:53
jitkabokule píše:
ahoj mmoni :mavam:
no - nebo - jak jsme to mohli dopustit?ta změna přece nevznikla ze dne na den.To bylo napřed nadšení ze všeho co k nám přišlo ze „západu“a nad tím co jsme měli jsme ohrnovali nos.A ted to máme i s úrokama :cert:

Svatá pravda! Nejdřív se můžeme s prominutím posrat z Ruska a teď z Ameriky…
Neumíme být hrdí sami na sebe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
2.3.12 07:55
werunka89 píše:
Někdo tu psal,že si i sami děláte jogurt z mléka a kultur, to se sežene kde nebo co to je:D já ten šunkovar viděla v letáku a od tý doby ho chci,takže ted du do něj z tý tescomy,jsem zvědavá :)

No, to bych chtěla taky, ale nevím, kde sehnat!
Včera jsem dělala domácí paštiku a manža se mohl při snídani utlouct. Si to vychvaloval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
2.3.12 07:58
Mahja píše:
werunka89 píše:
Někdo tu psal,že si i sami děláte jogurt z mléka a kultur, to se sežene kde nebo co to je:D já ten šunkovar viděla v letáku a od tý doby ho chci,takže ted du do něj z tý tescomy,jsem zvědavá :)
Včera jsem dělala domácí paštiku a manža se mohl při snídani utlouct. Si to vychvaloval.

V domácích potřebách nebo na internetu… když si zadáš do vyhledávače šunovar Tescoma, tak ti určitě vyjede více odkazů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
2.3.12 08:05
Regina Hero píše:
Mahja píše:
werunka89 píše:
V domácích potřebách nebo na internetu… když si zadáš do vyhledávače šunovar Tescoma, tak ti určitě vyjede více odkazů…

Díky, jdu koukat. Teď jsem si vzpoměla, že jsme měli i kdysi doma. Tak snad ho mamča ještě odněkud vyštrachá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
2.3.12 08:09

Holky, tady je sunkovar
http://tescomaeshop.cz/…ovar-al.html

A jinak, jogurtovac mame doma - staci lzice koupeneho jogurtu bilehe prirodniho (zadne kultury se nepridavaji) a pak mleko, jogurt se sam udela pres noc (je to dobre, ale zatim jsme nedosahly takove te poradne tuhe konzistence) … tak to musime jeste vychytat … no a pak na dalsi jogurt uz muzes pouzit vzdy lzici sveho vyrobeneho jogurtu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
2.3.12 08:10

Jinak diskuzi pročítám zpětně, k těm čokoládám, to je fakt hnus. Nic s kakaovou hmotou nekupujem. :poblion:
Já už něco přes rok čtu každou etiketu výrobku - zjistilimi celiakii a lidi, od té doby, co to čtu, tak je mi špatně co to jsou všechno za hnusy. Ve všech výrobcích nahrazování samými škroby, v kvalitních výrobcích je nenajdete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
2.3.12 08:55

Přidám svůj postřeh - na etiketě balené „Šunky pro děti“ jsem se dočetla, že není vhodná pro děti do tří let :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
2.3.12 09:02

napis pro deti je bohuzel dost zavadejici. zrovna tuto sunku hodne kritizoval i Havlicek.

bohuzel hodne lidi mamin a babicek na to moto detske slysi.

jeste dotaz domaci pastika se musi vzdy pect ci varit ? videla jsem v prostreno jak ji delala, ale mam dojem, ze uz ji dala jen ulezet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
2.3.12 09:36

Pastika se dava ulezet do lednicky po tom, co ji tepelne pripravis :) .. jako tady treba http://www.apetitonline.cz/…h-jater.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
2.3.12 09:49
alice7 píše:
Přidám svůj postřeh - na etiketě balené „Šunky pro děti“ jsem se dočetla, že není vhodná pro děti do tří let :?:

tak pro jaký děti to teda je?od 15 nahoru ne? :pankac: u nás ji včera měli mezi zlevněným zbožím co mu končí trvanlivost.Umíte si představit že si to nějaká matka koupí a prtěti to v nejlepší víře dá?
Něco si mi tak plete že názvem „dětská“se honosí proto,že má míň soli - ale jistě to nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6140
2.3.12 09:53

Díky,já myslela kde najdu ten jogurtovač,ne šunkovar,tescomu máme i u nás,tak se tam prvně podívám jestli to mají a jesi taky za tu akční cenu nebo jen na netu. a dycky jí uvařím a půlku dám třeba mamině. už se těším. a ten jogurt mě taky dost láká,tak to musím někde pohledat. tyjo tak to je dobrý jestli se to udělá uplně samo jen z mlíka a jogurtu.
včera po čtení diskuze sem začla po kámoškách schánět vajca z vesnice,protože včera v bille jako plato vajec 129?? kde to jsme?6 vajec za 40kč,no mazec.
ale mají tam super bio holandii,za dvacku 400g. někto tu psal že kupuje za 9,9,– 400g,to by mě teda zajímalo kde. a k narozkám si ted přeju pekárnu a už se děsně těším na to. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová