Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hoolky to je konec!
se tu chlamu jak idiot! Pivni jsou dobry.. Ale co takova redkvicka a ne ze zadku ale z drzky
to se manzela ptam to sis prdnul? A on na to, nee krknul
zrovna ted se nahnul na zidly, jsem se rozesmala jak blazen
my jsme spolu 11roku a nic pred sebou neskryvame, a ze to obcas stoji za to!!! Zakladatelko dik za tema, takhle jsem se dlouho nenasmala! A brecim tu smichy
@K.Black píše:
já ten příspěvek myslím naprosto vážně, žádný humor nebo ironie.
Však jasně, já to respektuji
![]()
@K.Black píše:
Holky, jsem překvapená kolik z vás se pasuje do role kámoše, mě prostě přijde divný abych s chlapem závodila kdo vypustí hlasitějšího/smradlavějšího prďáka, nebo si víc krkne. Myslím že žena by měla až do smrti zůstat ženou, a zachovat si určitou úroveň. Každému je jasné že prdy má jak muž tak žena, ale třikrát zvednout nohu a vytlačit ho, u toho se tlemitnejsem žádná puritánka nebo přizdi. sráč, ale co tu čtu mě fakt šokuje
@ja_Lena píše:
Hoolky to je konec!se tu chlamu jak idiot! Pivni jsou dobry.. Ale co takova redkvicka a ne ze zadku ale z drzky
to se manzela ptam to sis prdnul? A on na to, nee krknul
zrovna ted se nahnul na zidly, jsem se rozesmala jak blazen
my jsme spolu 11roku a nic pred sebou neskryvame, a ze to obcas stoji za to!!! Zakladatelko dik za tema, takhle jsem se dlouho nenasmala! A brecim tu smichy
jóóó, tak ředkvičky jsou taky nářez
… To pak zlatý prdy
…a pobavila jsem se tu taky…teď už tu chybí akorát ty prdy vypouštěný pipinou ![]()
@K.Black píše:
@Komteska80 já neříkám zvrácený, ale divný, teda pro mě
tak pro mě teď taky nemyslitelný
…ale co já vim, jak se za pár let třeba vybarvim…možná taky do kouřova ![]()
@Komteska80 píše:
jóóó, tak ředkvičky jsou taky nářez… To pak zlatý prdy
…a pobavila jsem se tu taky…teď už tu chybí akorát ty prdy vypouštěný pipinou
To můžeme přidat k tomuto tématu Komtesko…Je to společné téma..zvuky vaginální a zvuky rektální se k sobě hodí..
![]()
Holky, tak si říkám, jestli nás tady náhodou čte aj někdo z mužského pokolení, tak to bude nadílka, ![]()
@Komteska80 píše:
jóóó, tak ředkvičky jsou taky nářez… To pak zlatý prdy
…a pobavila jsem se tu taky…teď už tu chybí akorát ty prdy vypouštěný pipinou
Simčo to by se jim líbilo…Hlavně nic neříkat doma jinak se mužské pohlaví bude chtít přidat taky…
![]()
Ještě můžeme rozebrat druhy prdů..jako čvachtavý prd nebo hlasitý prd… ![]()
@Pavučinka píše:
Simčo to by se jim líbilo…Hlavně nic neříkat doma jinak se mužské pohlaví bude chtít přidat taky…![]()
![]()
![]()
![]()
@Pavučinka píše:
To můžeme přidat k tomuto tématu Komtesko…Je to společné téma..zvuky vaginální a zvuky rektální se k sobě hodí..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tak na to jsem já expert
…v tom mě netrumfne ani 10 chlapů dohromady ![]()
@Pavučinka píše:
Ještě můžeme rozebrat druhy prdů..jako čvachtavý prd nebo hlasitý prd…
Královský prd… ![]()