Prdění před partnerem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18687
16.4.13 20:38
@Larr píše:
Jestli to byl večírek anonymních alkoholiků - pak tam je vše jedno, ne :mrgreen:.Průser, jak jde o večírek veganů, vegetariánů a abstinentů :? :mrgreen:.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
16.4.13 20:55

Holky…vy mě zničíte :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.13 21:16

@Komteska80 @blackmarse tak právě jsem zažila dobrý trapas :oops: tak víte, jak mi vadí WC před manžou, že musím navštěvovat Tesco…no a před chvilkou jsem vylezla z vany a na pračce zapomněla intimku, načež mi má drahá polovička řekla: můžeš si to uklidit? je to dost nechutné…no asi před ním začnu prdět :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30707
16.4.13 21:18
@MaminkaMartinka píše:
@Komteska80 @blackmarse tak právě jsem zažila dobrý trapas :oops: tak víte, jak mi vadí WC před manžou, že musím navštěvovat Tesco…no a před chvilkou jsem vylezla z vany a na pračce zapomněla intimku, načež mi má drahá polovička řekla: můžeš si to uklidit? je to dost nechutné…no asi před ním začnu prdět :mrgreen:
…já mám dost…fáááákt :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :think:…a teď budeme muset řešit dilema, zda teda intimky na pračce nebo prdění??? :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.13 21:20
@blackmarse píše: …já mám dost…fáááákt :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :think:…a teď budeme muset řešit dilema, zda teda intimky na pračce nebo prdění??? :lol: :lol: :lol: :lol:

to je tím, že si prostě před ním dávám takový pozor, že prostě zapomínám :mrgreen: jinak on přede mnou prdí v pohodě a na velkou chodí až v práci, prý je mu to taky přede mnou nepříjemný :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.13 21:20

Právě je ve vaně a já přemýšlím, co vtipného říct až přijde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30707
16.4.13 21:24
@MaminkaMartinka píše:
to je tím, že si prostě před ním dávám takový pozor, že prostě zapomínám :mrgreen: jinak on přede mnou prdí v pohodě a na velkou chodí až v práci, prý je mu to taky přede mnou nepříjemný :mrgreen: :mrgreen:
..tak aspoň Ti „to“ nenosí domů… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ale jo, přesně vím, o čem píšeš…taky se furt kontroluju, jestli je všechno OK. :roll: A nejhorší je, když mi vleze i na ten hajzl, protože mi jde třeba říct, že mi „brnknul“ Skype… :roll: :lol: :lol: :lol: Už tak jsem zrudlá, oči vylezené z důlků 8o:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.13 21:26
@blackmarse píše: ..tak aspoň Ti „to“ nenosí domů… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ale jo, přesně vím, o čem píšeš…taky se furt kontroluju, jestli je všechno OK. :roll: A nejhorší je, když mi vleze i na ten hajzl, protože mi jde třeba říct, že mi „brnknul“ Skype… :roll: :lol: :lol: :lol: Už tak jsem zrudlá, oči vylezené z důlků 8o:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

to mi povídej, moc dobře to znám :roll: jak odejde do práce, tak na něho z balkonu čumím jako puk, abych měla jistotu, že vleze do tramvaje a hned utíkám na WC s vytřeštěnýma očima a nikdy nejsem šťastnější :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30707
16.4.13 21:26
@MaminkaMartinka píše:
Právě je ve vaně a já přemýšlím, co vtipného říct až přijde :mrgreen:
…no co?? Mu řekni, že sis myslela, že Tě „pozve“ do vany do „perličkové koupele“… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.13 21:28

Tak vylezl z vany, už jen čekám na návštěvu v obýváku a asi budu mít nějaký erotický komentář :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.13 21:28
@blackmarse píše: …no co?? Mu řekni, že sis myslela, že Tě „pozve“ do vany do „perličkové koupele“… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:hug: :potlesk: jj nejhorší je, že ta intimka se ještě rozbalila (jí balím do ruličky) :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30707
16.4.13 21:30
@MaminkaMartinka píše:
to mi povídej, moc dobře to znám :roll: jak odejde do práce, tak na něho z balkonu čumím jako puk, abych měla jistotu, že vleze do tramvaje a hned utíkám na WC s vytřeštěnýma očima a nikdy nejsem šťastnější :mrgreen: :mrgreen:
…tak já jsem myslela, že takový imbecil jsem jenom já… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
tak nejsem!!! Dík!!! :kytka:
Já jsem třeba před hodinou taky na balkoně mávala a popoháněla ho, aby si do té práce pospíšil… :mrgreen: takže teď „čekám“, jestli si teda náhodou jako přesednu z gauče na hajzl nebo ne?!? :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.13 21:31

Prý si mám dát příště pozor, aby se to neopakovalo :think: no asi udělám zítra fazole a zažije se mnou něco neopakovatelného :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.13 21:32
@blackmarse píše: …tak já jsem myslela, že takový imbecil jsem jenom já… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
tak nejsem!!! Dík!!! :kytka:
Já jsem třeba před hodinou taky na balkoně mávala a popoháněla ho, aby si do té práce pospíšil… :mrgreen: takže teď „čekám“, jestli si teda náhodou jako přesednu z gauče na hajzl nebo ne?!? :lol:

aspoň v tom nejsem sama, ale já to měla s každým partnerem, až na bývalého…ten na WC neměl dveře, a když jsem tam seděla, tak si sednul ke mně a já měla sexuální narážky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no je fakt, že to většinou bylo po pár panácích :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30707
16.4.13 21:33
@MaminkaMartinka píše:
Prý si mám dát příště pozor, aby se to neopakovalo :think: no asi udělám zítra fazole a zažije se mnou něco neopakovatelného :mrgreen: :mrgreen:

jooooooooooooooooooooooooooo… tak ho do té „perličkové koupele“ zítra pozvi Ty!!! :pankac: :pankac: :pankac: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí