Prdění před partnerem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
960
11.11.13 09:09

My před sebou neprdíme..přítel asi není typický chlap v tomto :mrgreen: svěřil se, že by mu to narušovalo vzájemnou sexualitu. Takže záměrně ani náhodou a pokud by to jednomu z nás ujelo, tak to je něco jiného..stát se může, když je nějaké břichabolení..každopádně my to dodržujeme a jde to ;) pokud mám problém a chce se mi, jdu na wc. S bývalým to bylo jiné a je fakt, že po nějaké době se mi začal hnusit..kor když to chlap dělá naschvál a ani se nesnaží to zadržet.

ale podle mě je to každého věc jak to mají doma nastaveno, pokud to vyhovuje oběma samozřejmě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
11.11.13 09:14

Mě to párkrát ujelo i při sexu, jak mi zmáčkne podbřišek tak to je konec. :D ale tak vždy se tomu zasmějeme a jede se dál… přítel včera si naprděl pod peřinu, pak se otočil ke mě zády, peřinu na mě vyvětral a já pak začla řvát, jestli si ze mě dělá prdel, a šla jsem spát na gauč. On pak přiběhl, že se omlouvá, že mu to nedošlo. :D já teda snesu všechno, ale tohle bylo jak lavina… můj ex prděl i při jídle a to mi hodně vadilo. Taky jsem mu za to vždycky dala a jeho matka mi řekla, že jsem městká slečinka a že každej chlap si musí pořádně ulevit. No sorry, ale při jídle? No ještě že jsem od mamánka zdrhla :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Safrane
11.11.13 11:19
@Peticek1987 píše:
My před sebou neprdíme..přítel asi není typický chlap v tomto :mrgreen: svěřil se, že by mu to narušovalo vzájemnou sexualitu. Takže záměrně ani náhodou a pokud by to jednomu z nás ujelo, tak to je něco jiného..stát se může, když je nějaké břichabolení..každopádně my to dodržujeme a jde to ;) pokud mám problém a chce se mi, jdu na wc. S bývalým to bylo jiné a je fakt, že po nějaké době se mi začal hnusit..kor když to chlap dělá naschvál a ani se nesnaží to zadržet.ale podle mě je to každého věc jak to mají doma nastaveno, pokud to vyhovuje oběma samozřejmě

Proč to takhle nevidí každý, to by se nám to žilo. :palec:

• Citovat
  • Upravit
960
11.11.13 12:42
@mejdylko píše:
Mě to párkrát ujelo i při sexu, jak mi zmáčkne podbřišek tak to je konec. :D ale tak vždy se tomu zasmějeme a jede se dál… přítel včera si naprděl pod peřinu, pak se otočil ke mě zády, peřinu na mě vyvětral a já pak začla řvát, jestli si ze mě dělá prdel, a šla jsem spát na gauč. On pak přiběhl, že se omlouvá, že mu to nedošlo. :D já teda snesu všechno, ale tohle bylo jak lavina… můj ex prděl i při jídle a to mi hodně vadilo. Taky jsem mu za to vždycky dala a jeho matka mi řekla, že jsem městká slečinka a že každej chlap si musí pořádně ulevit. No sorry, ale při jídle? No ještě že jsem od mamánka zdrhla :poblion:

Tak já bych asi nesnesla ani to větrání peřiny, natož při jídle.. :pocitac: fuj..to už mi přijde jako vrchol projevu nedůstojnosti vůči tomu druhému. Jsme lidi ne..tak trošku kulturního chování. Je fakt, že když si bývalý přede mnou ulevoval tak po čase jsem ho přestala vnímat jako sexuální objekt. Nynější přítel si potrpí na distingované chování, neprdí, nekrká, nehrabe se mezi nohama..nikdy ani přede mnou. Co dělá na záchodě či v koupelně je čistě jeho věc, ale za tohle si jej nesmírně vážím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anett.20
11.11.13 14:53
@blackmarse píše:
joooo, my zas máme na hajzlu vysoký strop a jinak je hajzl mezi kuchyní a ložnicí a hned naproti je obývák, tak to je taky morda… :cert: a teď si představ, jaká prožívám muka, když máme návštěvu… :roll: :twisted: :roll: takže, když mě to chytne, tak furt chrastím s igelitem od hajzlpapíru, aby to teda přehlušilo. :roll: Proto furt kupuju do zásoby balení papírů… :pankac:…pro jistotu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

To já zase dělám že kašlu.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Hr4sek22
11.11.13 15:21

My před sebou prdíme pořád :D a lítají kolem toho samý vtipný poznámky. Mně přijde prdění před partnerem úplně normální. Teď v těhotenství jsem ještě ke všemu natlakovaná jak papiňák a kolikrát střílím jak ze samopalu :lol: Omlouvám se jestli to někomu přijde nechutný nebo nepochopitelný, ale každej to bere jinak :palec: :P :lol:

• Citovat
  • Upravit
9970
11.11.13 18:53

Holky…vy mě bavíte :potlesk:
Když jsem zakládala tuhle diskuzi, ani mě nenapadlo, jak se u toho festově pobavim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
510
11.11.13 20:53
@Komteska80 píše:
Holky…vy mě bavíte :potlesk:
Když jsem zakládala tuhle diskuzi, ani mě nenapadlo, jak se u toho festově pobavim :mrgreen:

jj taky mi u toho tekly slzy:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
12.11.13 00:23

No, pro me byl desny zazitek, kdyz me pred 10lety, premluvila kamaradka do posilovny na zpevneni bricha. Mmimo jine, ze tam pracuje mladej, hezkej trener, kteryho me chtela ukazat. Vlezla jsem na ten posilovaci stroj na kterym se delaji sedy, lehy. Jelikoz jsem tam byla poprve a nova tak se ke me po chvilce priritil a velice aktivne me zacal vysvetlovat a hlavne ukazovat jak se to spravne dela. Nezapomel me pridrzovat nohy a povzbuzovat…to das, to das!!No dala…a jako naschval to zrovna tichacek nebyl.! :oops: Mu zacukaly, ja rekla, ze se potrebuju napit…a normalne jsem zdrhla! :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Oběť studu partnerky
12.11.13 08:11

No mě zase dost štvalo, když ex se styděla tak strašně, že mě nutila odcházet z bytu, když šla na záchod, abych náhodou nezaslechl to šplouchání při močení a další lahodné zvuky… No je fakt, že to bylo slyšet i před bytem :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9970
12.11.13 10:00
@febee píše:
No, pro me byl desny zazitek, kdyz me pred 10lety, premluvila kamaradka do posilovny na zpevneni bricha. Mmimo jine, ze tam pracuje mladej, hezkej trener, kteryho me chtela ukazat. Vlezla jsem na ten posilovaci stroj na kterym se delaji sedy, lehy. Jelikoz jsem tam byla poprve a nova tak se ke me po chvilce priritil a velice aktivne me zacal vysvetlovat a hlavne ukazovat jak se to spravne dela. Nezapomel me pridrzovat nohy a povzbuzovat…to das, to das!!No dala…a jako naschval to zrovna tichacek nebyl.! :oops: Mu zacukaly, ja rekla, ze se potrebuju napit…a normalne jsem zdrhla! :oops:
:potlesk: :potlesk: :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
12.11.13 10:02
@oběť studu partnerky píše:
No mě zase dost štvalo, když ex se styděla tak strašně, že mě nutila odcházet z bytu, když šla na záchod, abych náhodou nezaslechl to šplouchání při močení a další lahodné zvuky… No je fakt, že to bylo slyšet i před bytem :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: tak tohle už je trošku extrém…i když to naprosto chápu :P…neni nad to, mít naprostý klid při trůnění :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
12.11.13 10:37

Nechápu proč ho posílala ven z bytu. Co třeba zapnout nahlas rádio? :mrgreen: :lol:

• Citovat
  • Upravit
9970
12.11.13 10:56
@Hr4sek22 píše:
Nechápu proč ho posílala ven z bytu. Co třeba zapnout nahlas rádio? :mrgreen: :lol:

třeba ty zvuky při tom vydávaly na takový intezitě a hlasitosti, že by to přeřvalo i to rádio :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.13 11:04

Jako student bydlím částečně s rodiči (a přítelem) a částečně v bytě se spolubydlícími. Doma máme záchod hned vedle kuchyně a když tak ráno snídáte a někdo jde na záchod..třeba můj táta který se s tím fakt nepáře…to je posloucháníčko.. :D V bytě kde bydlím částečně kvůli dojíždění do školy máme zas wc hned vedle koupelky, takže když si ráno čistí někdo zuby a člověk už to nemůže vydržet tak to je taky trošku trapný, nebo když si čistím zuby já a slyším ten úžasný ranní vodopád kluků.. :D zvlášť když se s těma lidma tolik neznám :D
U nás v rodině bylo vždy prdnění tak trochu tabu.. jo, občas to někomu ujelo, ale nikdo záměrně neprděl jen že cítil, že by to šlo. kromě občasných uměleckých výkonů táty..ale nikdy to nedělal v místnostech. Proto jsem ze začátku nikdy před přítelem neprděla, to jsem raději byla natlakovaná jak papiňák.. ale jeho rodiče k tomu tak trochu prasácký přístup…prdí kdykoliv a je jim jedno že jsou okolo členové rodiny..mě to přišlo ze začátku dost nechutné..takové neuctivé..když to třeba jeho máma udělala předemnou…fakt ne-e…to bych si nikdy nedovolila…něco jiného to je v ložnici když se člověk ráno probudí a nejde to jinak…ale třeba v kuchyni u vaření před synem a snachou?? Mno…přítel je podobné nátury, ale rozhodně si to vždy nechává jen když poblíž není nikdo jiný než já. Při vaření ani při jídle naštěstí neprdí… ale měli by jste si někdy zažít probuzení vedle něj, dříve než dobré ráno slyším pár pěkných salv.. nejlepší je když s za večer párkrát poprdí pod peřinu a pak to vypustí ven..na chcípnutí..a on si to ještě občas užívá s tím, že „zvuk“ který vytvoří pak paroduje a strašně se tomu směje :D Občas jsem na něj bývala naštvaná že je takové prase, ale asi po 4-5ti letech jsem mu to začla vracet…měli by jste vidět ten výraz „Ale ženský přece neprdí a už vůbec ne aby smrděli!“ :D:D Tak mu říkám, když můžeš ty, já taky, nebudu si tady způsobovat břichabol.. :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky