Prdění před partnerem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
8.5.15 16:53
@boball píše:
Kamarádka si takhle pšoukla u gynekologa, když jí máčknul na břicho :)

tak to je fakt masakr :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
8.5.15 16:54
@kalypsoooo píše:
Můžu se zeptat, těch kteří před sebou neprdi. Měly jste partnery u porodu? Popravdě bych se víc styděl u porodu, než u prděni.

ne, neměla.. byl se mnou tedy v první fázi, ale pak jsem ho vyhnala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
8.5.15 16:57
@martina.se píše:
tak to je fakt masakr :lol:

Však taky přišla s tím, že asi půjde jinam. Uklidnila jsem jí, že není určitě první ani poslední. Doktor dělal suchou větev, ani náznak nějaké grimasy. Profík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.5.15 16:57
@orionk píše:
Tak toho se přesně děsím každou prohlídku :oops: :mrgreen: :mrgreen: [/citace

Taky sem si prdla na gynde. :oops:

• Citovat
  • Upravit
2790
8.5.15 17:03

@kalypsoooo Před partnerem neprdím a porod za sebou teda ještě nemám, ale ani neplánuju, aby byl u toho. U té fáze před tím masakrem ano, pak už ať jde raději pryč :oops: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
8.5.15 17:09
@boball píše:
Však taky přišla s tím, že asi půjde jinam. Uklidnila jsem jí, že není určitě první ani poslední. Doktor dělal suchou větev, ani náznak nějaké grimasy. Profík.

borec, ale já bych fakt asi našla jiného :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanney
8.5.15 17:46
@Anonymní píše:
Anonym-citlivé téma :oops:

Mám nového partnera, v týdnu jsem u něj spala a on celou noc prděl, to byl takovej puch, nepřála bych vám to, dýchat se nedalo.

Řekly byste mu to nebo ne?

Přece jen je to citlivé a nepříjemné téma, ale čichat se to opravdu nedalo, být s ním chci.

Pošli ho k vodě, když není dobrej v posteli, kdyby byl dobrej sex, spíš jak zabitá a nevzbudila by tě ani rána z kanonu.

• Citovat
  • Upravit
10657
8.5.15 17:50

Jo, holka, můžeš si za to sama. Cos uvařila, čím jsi ho nakrmila…příště líp plánovat :lol:

Ale vážně…no a co? Chudák o tom ani neví, že zasmradil ložnici. Třeba tebe taky slyšel a teď někde dumá, jestli ti to má říct. Neříkej, že jsi byla celou noc vzhůru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
8.5.15 17:53

@Cmochy @kalypsoooo @boball umřu holky :D už dlouho sem se tak nezasmála u komentářů :potlesk: hned mám lepší náladu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
8.5.15 17:55

Ty kraaaavo jedna motorová, jste mě tak rozesmaly, že jsem si jak krupla tak i prdla jak se tu chlamu :D
jsem si vzpomnela na jednu výživnou diskuzi zde, aneb taky vám při sexu prdi kačena?? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bondatrova
8.5.15 18:04

Já jsem to taky zažila, měla jsem jednu dobu kdysi románek s jedním klukem, v noci se probudím a takovej ten puch z tichýho prdu :poblion:, taky jsem musela větrat, ten závan šel od něj, ještě jsem se modlila, aby se nevzbudil, bylo by mi to trapné vysvětlovat.
Situace na ho.no.

• Citovat
  • Upravit
15113
8.5.15 18:06

@Bondatrova houno přišlo potom :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bondatrova
8.5.15 18:08
@boball píše:
@Bondatrova houno přišlo potom :mrgreen:

aneb prd je signál, že ho.no je na cestě.

• Citovat
  • Upravit
3406
8.5.15 18:31

Takhle už sem se teda dlouho nezasmála :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
8.5.15 21:16
@Cmochy píše: Člověk ve spaní neprdí… musel být aspoň trochu vzhůru, musel o tom vědět :mrgreen:

V noci jsou střeva v minimálním režimu, odpočívají, ano pracují, ale velmi pomalu.

Pokud odcházejí větry ve spánku tak nejsou slyšet, jelikož má člověk ve spánkovém režimu svěrač mírně povolený a ony samovolně odcházejí. Pokud je v noci prd slyšet tak člověk musí být alespoň trochu vzhůru jelikož hlasitý prd člověk musí vždy trochu sám „vytlačit“ :D

To je boží téma… :mrgreen:

8o To jsem netušila, že prdy jsou taková věda! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí