Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@boball píše:
Kamarádka si takhle pšoukla u gynekologa, když jí máčknul na břicho
tak to je fakt masakr ![]()
@kalypsoooo píše:
Můžu se zeptat, těch kteří před sebou neprdi. Měly jste partnery u porodu? Popravdě bych se víc styděl u porodu, než u prděni.
ne, neměla.. byl se mnou tedy v první fázi, ale pak jsem ho vyhnala ![]()
@martina.se píše:
tak to je fakt masakr
Však taky přišla s tím, že asi půjde jinam. Uklidnila jsem jí, že není určitě první ani poslední. Doktor dělal suchou větev, ani náznak nějaké grimasy. Profík.
@orionk píše:
Tak toho se přesně děsím každou prohlídku![]()
![]()
[/citace
Taky sem si prdla na gynde.
@kalypsoooo Před partnerem neprdím a porod za sebou teda ještě nemám, ale ani neplánuju, aby byl u toho. U té fáze před tím masakrem ano, pak už ať jde raději pryč
![]()
@boball píše:
Však taky přišla s tím, že asi půjde jinam. Uklidnila jsem jí, že není určitě první ani poslední. Doktor dělal suchou větev, ani náznak nějaké grimasy. Profík.
borec, ale já bych fakt asi našla jiného
![]()
@Anonymní píše:
Anonym-citlivé téma![]()
Mám nového partnera, v týdnu jsem u něj spala a on celou noc prděl, to byl takovej puch, nepřála bych vám to, dýchat se nedalo.
Řekly byste mu to nebo ne?
Přece jen je to citlivé a nepříjemné téma, ale čichat se to opravdu nedalo, být s ním chci.
Pošli ho k vodě, když není dobrej v posteli, kdyby byl dobrej sex, spíš jak zabitá a nevzbudila by tě ani rána z kanonu.
Jo, holka, můžeš si za to sama. Cos uvařila, čím jsi ho nakrmila…příště líp plánovat ![]()
Ale vážně…no a co? Chudák o tom ani neví, že zasmradil ložnici. Třeba tebe taky slyšel a teď někde dumá, jestli ti to má říct. Neříkej, že jsi byla celou noc vzhůru.
@Cmochy @kalypsoooo @boball umřu holky
už dlouho sem se tak nezasmála u komentářů
hned mám lepší náladu ![]()
Ty kraaaavo jedna motorová, jste mě tak rozesmaly, že jsem si jak krupla tak i prdla jak se tu chlamu ![]()
jsem si vzpomnela na jednu výživnou diskuzi zde, aneb taky vám při sexu prdi kačena?? ![]()
Já jsem to taky zažila, měla jsem jednu dobu kdysi románek s jedním klukem, v noci se probudím a takovej ten puch z tichýho prdu
, taky jsem musela větrat, ten závan šel od něj, ještě jsem se modlila, aby se nevzbudil, bylo by mi to trapné vysvětlovat.
Situace na ho.no.
@boball píše:
@Bondatrova houno přišlo potom
aneb prd je signál, že ho.no je na cestě.
@Cmochy píše: Člověk ve spaní neprdí… musel být aspoň trochu vzhůru, musel o tom vědět![]()
V noci jsou střeva v minimálním režimu, odpočívají, ano pracují, ale velmi pomalu.
Pokud odcházejí větry ve spánku tak nejsou slyšet, jelikož má člověk ve spánkovém režimu svěrač mírně povolený a ony samovolně odcházejí. Pokud je v noci prd slyšet tak člověk musí být alespoň trochu vzhůru jelikož hlasitý prd člověk musí vždy trochu sám „vytlačit“
To je boží téma…
To jsem netušila, že prdy jsou taková věda! ![]()