Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Mně se teda teď nedávno po sexu stala nepříjemná věc:D fakt jsem nechtěla:D držela jsem to celou dobu v sobě, poslední poloha byla zezadu a když to přítel dokončil, tak me chytl za pulky a jakoby je roztáhl a v tu chvíli se ozvalo. „pffffff“chudák, schytal to přímo:D
![]()
![]()
Nedávno na mě taky při sexu šel pšouk a zadržovala jsem ho jak divá, protože při téhle činnosti by to bylo i mě dost blbý
Opravdu se sama sobě divím, že jsem to vydržela, bylo to na krajíčku
![]()
Tak na tohle mi kdysi rekla moje svagrova, ze kdyby meli pokazde kvuli prdu chodit do jine mistnosti, tak se cely den nevidi
takze tak…vlastne co je na tom… ![]()
@kalypsoooo píše:
Můžu se zeptat, těch kteří před sebou neprdi. Měly jste partnery u porodu? Popravdě bych se víc styděl u porodu, než u prděni.
jak jsem psala, s manzelem pred sebou zamerne neprdime, ale u porodu byl. Myslim si, ze se to neda srovnavat. Porod, je prichod noveho prcka.. a nema nic spolecneho s ‚velkou‘. Zamerne prdeni pred partnerem mi prijde malinko prizemni, asi jsem v tomhle snob. Nerikam, kdyz se stane nehoda, ale ne zamerne.
@Anonymní píše:
Mně se teda teď nedávno po sexu stala nepříjemná věc:D fakt jsem nechtěla:D držela jsem to celou dobu v sobě, poslední poloha byla zezadu a když to přítel dokončil, tak me chytl za pulky a jakoby je roztáhl a v tu chvíli se ozvalo. „pffffff“chudák, schytal to přímo:D
![]()
![]()
Jim hodne zdrave a presto trpim nadymanim. Pred manzelem se snazim krotit, ale nekdy mi to ulitne. Co s tim? Piji caje na zazivani a presto jsem stale jako pred vybuchem..
@Anonymní píše:
Jim hodne zdrave a presto trpim nadymanim. Pred manzelem se snazim krotit, ale nekdy mi to ulitne. Co s tim? Piji caje na zazivani a presto jsem stale jako pred vybuchem..
Co s tím? Normálni si řachni.. Nikdo se ještě neusmrděl..
Co řešíš?
AHoj, je mi 30 let a zhruba 4 měsíce mě trápí nadměrná plynatost. Trpěla jsem na to vždycky asi více, ale to, co se mi děje teď, je už opravdu extrémní, cca 80× za den a to si nedělám srandu. Vyzkoušela jsem všechno a nepomáhá nic. Začínám z toho mít psychické potíže a vyřazuje mě to ze společnosti. Byla jsem u lékaře a myslí si, že mám překyselený žaludek. Zkoušela jsem jíst i zdravě ( jinak jím normálně všechno ) a zdálo se mi, že to bylo snad ještě horší. Ocitl se někdo v podobné situaci?
@Anonymní píše:
AHoj, je mi 30 let a zhruba 4 měsíce mě trápí nadměrná plynatost. Trpěla jsem na to vždycky asi více, ale to, co se mi děje teď, je už opravdu extrémní, cca 80× za den a to si nedělám srandu. Vyzkoušela jsem všechno a nepomáhá nic. Začínám z toho mít psychické potíže a vyřazuje mě to ze společnosti. Byla jsem u lékaře a myslí si, že mám překyselený žaludek. Zkoušela jsem jíst i zdravě ( jinak jím normálně všechno ) a zdálo se mi, že to bylo snad ještě horší. Ocitl se někdo v podobné situaci?
Může to být stresem. Bohužel na to trpím také.
A používáš proti tomu něco? Já vypiju i čistou vodu a jde to ze mě ven ![]()
@Anonymní píše:
Zkoušela jsi laktobacily? Někde jsem slyšela, že to prý pomáhá při dlouhodobém nadýmání. Třeba měsíc v kuse je požívat a třeba se ve střevech upraví ta mikloflóra ![]()
@Anonymní píše:
můžeš mít nějaký zánět střeva, asi bych to řešila s Dr když je tam taková extrémní změna..
jinak zkus Espumisan, jestli by nepomohl a probiotika s prebiotiky..
Napíši vám svoji zkušenost, byla jsem s jedním přítelem teprve tři týdny, pozval mě k sobě domů, z okna kouřil a u toho hrozně prděl, vůbec mu to nebylo hloupé, no hned po tom jsem se s ním rozešla, ještě se divil proč, to prdění jsem brala jako výsměch, anonym, je to trapné.
My před sebou s přítelem prdime porad
ale vím, ze prvni se prdl on, když jsem mu říkala ze to neda
no a dal ![]()
@moonnicka píše:
Tak na tohle mi kdysi rekla moje svagrova, ze kdyby meli pokazde kvuli prdu chodit do jine mistnosti, tak se cely den neviditakze tak…vlastne co je na tom…
LOOOOL, asi tak.
Ja se nestydim… take trpim na nadymani, bere me to predevsim vecer a musim rict, ze kdyz si mohu ulevit, tak je to jeste lepsi pripad. Partner vi, jak si dokazu s tou plynatosti vytrpet, takze nema nejmensi vyhrady, kdyz si ulevim.
Jinak, me dela zle predevsim chleba a klasiky typu hrach, brokolice, zeli.
Na upraveni zazivani (a snizeni plynatosti) me osobne pomaha nejist maso spolu s karbohydraty. To znamena jist maso jenom se zeleninou a vynechavat brambory, ryzi, testoviny, chleba a pod.