Prdění před partnerem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9374
8.5.15 21:48
@Anonymní píše:
Mně se teda teď nedávno po sexu stala nepříjemná věc:D fakt jsem nechtěla:D držela jsem to celou dobu v sobě, poslední poloha byla zezadu a když to přítel dokončil, tak me chytl za pulky a jakoby je roztáhl a v tu chvíli se ozvalo. „pffffff“ :D chudák, schytal to přímo:D :D :oops: :oops:

Nedávno na mě taky při sexu šel pšouk a zadržovala jsem ho jak divá, protože při téhle činnosti by to bylo i mě dost blbý :mrgreen: Opravdu se sama sobě divím, že jsem to vydržela, bylo to na krajíčku :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
8.5.15 21:53

Tak na tohle mi kdysi rekla moje svagrova, ze kdyby meli pokazde kvuli prdu chodit do jine mistnosti, tak se cely den nevidi :D takze tak…vlastne co je na tom… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
8.5.15 21:56
@kalypsoooo píše:
Můžu se zeptat, těch kteří před sebou neprdi. Měly jste partnery u porodu? Popravdě bych se víc styděl u porodu, než u prděni.

jak jsem psala, s manzelem pred sebou zamerne neprdime, ale u porodu byl. Myslim si, ze se to neda srovnavat. Porod, je prichod noveho prcka.. a nema nic spolecneho s ‚velkou‘. Zamerne prdeni pred partnerem mi prijde malinko prizemni, asi jsem v tomhle snob. Nerikam, kdyz se stane nehoda, ale ne zamerne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bondatrova
16.5.15 19:08
@Anonymní píše:
Mně se teda teď nedávno po sexu stala nepříjemná věc:D fakt jsem nechtěla:D držela jsem to celou dobu v sobě, poslední poloha byla zezadu a když to přítel dokončil, tak me chytl za pulky a jakoby je roztáhl a v tu chvíli se ozvalo. „pffffff“ :D chudák, schytal to přímo:D :D :oops: :oops:
:) :) :)
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.5.15 13:04

Já jsem si taky prdla na gyndě i oři sexu, trapas no. :oops: :oops: :oops:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.10.15 19:06

Jim hodne zdrave a presto trpim nadymanim. Pred manzelem se snazim krotit, ale nekdy mi to ulitne. Co s tim? Piji caje na zazivani a presto jsem stale jako pred vybuchem..

• Citovat
  • Upravit
30194
16.10.15 19:08
@Anonymní píše:
Jim hodne zdrave a presto trpim nadymanim. Pred manzelem se snazim krotit, ale nekdy mi to ulitne. Co s tim? Piji caje na zazivani a presto jsem stale jako pred vybuchem..

Co s tím? Normálni si řachni.. Nikdo se ještě neusmrděl.. :mrgreen: :mavam: Co řešíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.4.16 16:19

AHoj, je mi 30 let a zhruba 4 měsíce mě trápí nadměrná plynatost. Trpěla jsem na to vždycky asi více, ale to, co se mi děje teď, je už opravdu extrémní, cca 80× za den a to si nedělám srandu. Vyzkoušela jsem všechno a nepomáhá nic. Začínám z toho mít psychické potíže a vyřazuje mě to ze společnosti. Byla jsem u lékaře a myslí si, že mám překyselený žaludek. Zkoušela jsem jíst i zdravě ( jinak jím normálně všechno ) a zdálo se mi, že to bylo snad ještě horší. Ocitl se někdo v podobné situaci?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.4.16 16:45
@Anonymní píše:
AHoj, je mi 30 let a zhruba 4 měsíce mě trápí nadměrná plynatost. Trpěla jsem na to vždycky asi více, ale to, co se mi děje teď, je už opravdu extrémní, cca 80× za den a to si nedělám srandu. Vyzkoušela jsem všechno a nepomáhá nic. Začínám z toho mít psychické potíže a vyřazuje mě to ze společnosti. Byla jsem u lékaře a myslí si, že mám překyselený žaludek. Zkoušela jsem jíst i zdravě ( jinak jím normálně všechno ) a zdálo se mi, že to bylo snad ještě horší. Ocitl se někdo v podobné situaci?

Může to být stresem. Bohužel na to trpím také.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.4.16 16:54

A používáš proti tomu něco? Já vypiju i čistou vodu a jde to ze mě ven :(

• Citovat
  • Upravit
9374
13.4.16 18:38
@Anonymní píše:

Zkoušela jsi laktobacily? Někde jsem slyšela, že to prý pomáhá při dlouhodobém nadýmání. Třeba měsíc v kuse je požívat a třeba se ve střevech upraví ta mikloflóra :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
13.4.16 18:45
@Anonymní píše:

můžeš mít nějaký zánět střeva, asi bych to řešila s Dr když je tam taková extrémní změna..
jinak zkus Espumisan, jestli by nepomohl a probiotika s prebiotiky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.9.16 18:48

Napíši vám svoji zkušenost, byla jsem s jedním přítelem teprve tři týdny, pozval mě k sobě domů, z okna kouřil a u toho hrozně prděl, vůbec mu to nebylo hloupé, no hned po tom jsem se s ním rozešla, ještě se divil proč, to prdění jsem brala jako výsměch, anonym, je to trapné.

• Citovat
  • Upravit
25.9.16 18:53

My před sebou s přítelem prdime porad :D ale vím, ze prvni se prdl on, když jsem mu říkala ze to neda :lol: no a dal :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
25.9.16 18:57
@moonnicka píše:
Tak na tohle mi kdysi rekla moje svagrova, ze kdyby meli pokazde kvuli prdu chodit do jine mistnosti, tak se cely den nevidi :D takze tak…vlastne co je na tom… ;)

LOOOOL, asi tak.

Ja se nestydim… take trpim na nadymani, bere me to predevsim vecer a musim rict, ze kdyz si mohu ulevit, tak je to jeste lepsi pripad. Partner vi, jak si dokazu s tou plynatosti vytrpet, takze nema nejmensi vyhrady, kdyz si ulevim.

Jinak, me dela zle predevsim chleba a klasiky typu hrach, brokolice, zeli.

Na upraveni zazivani (a snizeni plynatosti) me osobne pomaha nejist maso spolu s karbohydraty. To znamena jist maso jenom se zeleninou a vynechavat brambory, ryzi, testoviny, chleba a pod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí