Prdění před partnerem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25179
24.6.19 22:14
@Jessie_james píše: Žena to taky takhle řeší. a kdyby se netřásly skříně v kuchyni tak by si nikdo ničeho nevšim.

vy máte tak málo místa, že máte wc v kuchyni? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.6.19 22:18

Člověk vyjde z baráku a nosí svou masku. Já jsem doma naprosto přirozená, apson tam.. Jsme lidi, ne stroje.. partnera nemám, ale doma jsme vsichni přirození a nehrajeme si na to, že nejsme z masa a kostí… A pokud to nějakému mému budoucímu bude vadit tak mu dám hned papá protože kvůli nějakému chlapovi nebudu trpět v křečích… Kdyz jsem byla malá, měla jsem zařazené prdy a to byla bolest..

• Citovat
  • Upravit
14751
24.6.19 22:19
@Jessie_james píše: Žena to taky takhle řeší. a kdyby se netřásly skříně v kuchyni tak by si nikdo ničeho nevšim.

Neměl by jsi zajít na ušní? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jessie_james
24.6.19 22:19
@pe-terka píše:
vy máte tak málo místa, že máte wc v kuchyni? :mrgreen:

Ne, ale je to tam slyšet. Ale na zahradě se plaší sojky..

• Citovat
  • Upravit
Jessie_james
24.6.19 22:21
@Prof. Farnsworth píše:
Neměl by jsi zajít na ušní? :mrgreen:
Že bych mohl dávat ušní transfůze? :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
12719
24.6.19 22:23
@Burj Chalifa píše:
zkrátka burani, no…

Asi tak, samozrejme, stane se, ale aby to bylo pravidlo to teda fakt neee..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
24.6.19 22:24
@Jessie_james píše:
Ne, ale je to tam slyšet. Ale na zahradě se plaší sojky..

Sojky jo? To mi připomíná jednoho spolužáka ze střední, který když si usr…, tak zahlásil: „sojka!“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
@Anonymní píše: Člověk vyjde z baráku a nosí svou masku. Já jsem doma naprosto přirozená, apson tam.. Jsme lidi, ne stroje.. partnera nemám, ale doma jsme vsichni přirození a nehrajeme si na to, že nejsme z masa a kostí… A pokud to nějakému mému budoucímu bude vadit tak mu dám hned papá protože kvůli nějakému chlapovi nebudu trpět v křečích… Kdyz jsem byla malá, měla jsem zařazené prdy a to byla bolest..

Nikdo nepředpokládá, že budeš jezdit k úlevě na Hradčany, ale nemyslím si, že je nutné všechno dělat nahlas a s gustem, aby to všichni slyšeli a cítili. A byla z toho doma přeudohumorná řachanda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
@Jessie_james píše: Že bych mohl dávat ušní transfůze? :mrgreen: :mrgreen: [/cit
Ty si před starou normálně use. reš?
  • Citovat
  • Upravit
14751
24.6.19 22:25
@Burj Chalifa píše:
Nikdo nepředpokládá, že budeš jezdit k úlevě na Hradčany, ale nemyslím si, že je nutné všechno dělat nahlas a s gustem, aby to všichni slyšeli a cítili. A byla z toho doma přeudohumorná řachanda.

Tomu se říká „výbušná atmosféra“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
24.6.19 22:27
@Prof. Farnsworth píše:
Tomu se říká „výbušná atmosféra“.

jak kde a jak kým. Osobně mám raději jiný než fekální humor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
24.6.19 22:31
@Burj Chalifa píše:
jak kde a jak kým. Osobně mám raději jiný než fekální humor.

samozřejmě. Tento druh humoru je přijatelný tak do dvaceti let věku, a jen ve společnosti stejného pohlaví. Jinak to působí dost nevyzrále a trapně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
24.6.19 22:36
@Prof. Farnsworth píše:
samozřejmě. Tento druh humoru je přijatelný tak do dvaceti let věku, a jen ve společnosti stejného pohlaví. Jinak to působí dost nevyzrále a trapně.

hele, ani to neplatí všeobecně. I mnohé děti mají úroveň, z rodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
24.6.19 22:39

Znám jednoho blba, co přiletí k ostatním právě proto aby si u nich nahlas usral. Je mu skoro 40 a je to brácha.

Vy se máte dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
24.6.19 22:44

Jsme spolu s partnerem 20let a trvam na tom, ze vedet o vsem fakt nemusi. Stejne tak doma nechodim treba jen ve spodnim pradle nebo s natackama na hlave. Nechci se prilis „vzdalit“ od toho puvodnimu obrazu, tomu jak me vidi a videl pred tema 20lety :think:
A fekalni humor taky neocenim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria