Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Super téma mimochodem
už jsem slyšela věty typu:už před sebou prdíte? jestli jo tak je to vážný
ale musim se přiznat s přítelem jsme spolu 5 let a prdět jsme před sebou začali tak po 2 letech a po roce spolecneho bydleni.Je to lidský a já si nehodlám kvůli studu navést bolesti břicha, takže prdíme o sto šest. OBA ![]()
My před sebou taky vypouštíme plyny, přítel snad před kýmkoliv, já se snažím jít jinam, když vím, že to bude echt kraken. V práci a mezi lidma neprdím vůbec, páč to by bylo holé neštěstí, smrdím totiž festově, ale snad nikdy jsem si neprdla nahlas. Definovala bych to asi takhle-přichází tiše a zabíjí.
Příspěvek upraven 15.04.13 v 18:46
@Pavučinka píše:
Ty ticháče jsou nejzákeřnější a účinek je silný…![]()
![]()
![]()
![]()
no…jéje…potichý pšouci jsou většinou účinný zabijáci ![]()
@claire91 píše:
My před sebou taky vypouštíme plyny, přítel snad před kýmkoliv, já se snažím jít jinam, když vím, že to bude echt kraken. V práci a mezi lidma neprdím vůbec, páč to by bylo holé neštěstí, smrdím totiž festově, ale snad nikdy jsem si neprdla nahlas. Definovala bych to asi takhle-přichází tiše a zabíjí.Příspěvek upraven 15.04.13 v 18:46
Chlapova dcera (převtěleny kluk) krka prdí a neděla ji problem že lidi okolo nezna no prostě čunas a jednou rano vešla do kuchyně u prarodiču a měli tam navštěvu a misto aho vygrgala dobry rano než si všimla navštevy bylo to venku a babička vesele prohlasila tak to je naše vnučka
![]()
@claire91 píše:
My před sebou taky vypouštíme plyny, přítel snad před kýmkoliv, já se snažím jít jinam, když vím, že to bude echt kraken. V práci a mezi lidma neprdím vůbec, páč to by bylo holé neštěstí, smrdím totiž festově, ale snad nikdy jsem si neprdla nahlas. Definovala bych to asi takhle-přichází tiše a zabíjí.Příspěvek upraven 15.04.13 v 18:46
@Komteska80
My jsme oběti svých Jedopuchů..protože chlapi snad tolik nečpí… ![]()
@Růženkaa píše:
Super téma mimochodem![]()
už jsem slyšela věty typu:už před sebou prdíte? jestli jo tak je to vážný
ale musim se přiznat s přítelem jsme spolu 5 let a prdět jsme před sebou začali tak po 2 letech a po roce spolecneho bydleni.Je to lidský a já si nehodlám kvůli studu navést bolesti břicha, takže prdíme o sto šest. OBA
kéž by i u mě ten stud zmizel a zvítězila jsem nad tou bolestí břicha ![]()
Přítel dycky v noci prdí a vzhledem k tomu že se tak často nevidíme tak nevím zda je to vědomě či ne ale já s takovýma ranama spát nemůžu a pak se diví ale už ho tak beru a já samozřejmě dycky co nejpotišej.
@Pavučinka píše:
@Komteska80![]()
![]()
![]()
My jsme oběti svých Jedopuchů..protože chlapi snad tolik nečpí…
jenže to já o sobě tvrdit nemůžu…a i přesto s tím mám trable ![]()
@Komteska80 třeba tě to přejde
asi jde spíš o partnera, jestli je to nějakej citlivka tak mu to asi bude vadit ale každej chlap by měl podle mě pochopit že i ženský prděj a maj svý potřeby ![]()
Někdo to házel i na fabriku, co máme ve městě. Prej, co to tam zase dneska vypouštěj, to je smrad, že bych pad
Ale kam se na tu hrabe nějaký prdění ![]()
@Komteska80 Každý pšouk je jinak okořeněn..
Ale manželovi pivní pšouky je taky pěkný nářez..
to se potom cítí i on..
![]()
Tak ja jsem to vzdycky drzela asi dva roky, ted pred sebou uz par let normalne prdime
Necetla jsem celou diskuzi, ale coz.. muj bracha vzdycky rikal, ze vztah je vazny az kdyz pred sebou ti dva prdi
tak poslusne hlasim, ze nas vztah je opravdu vazny ![]()