Přejídání

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
12272
30.9.18 00:41
@Russet píše:
Proč? Je mi skvěle. Akorát po noční nějak nemůžu zabrat a Přatelé mě nudí…

To je jen takové zbožné přání, kterému neodpovídají ty příspěvky tady.

• načítám...
12272
30.9.18 00:42
@jdukolem píše:
Holka různě šmejdí po jídle i doma? Řešila bych prioritně toto … podívala se na skladbu množství a vyváženost jídelníčku …něco je špatně … zdravé dítě se správným jídelníčkem nemá potřebu šmejdit po jídle a patologicky se prejídat …buď je problém zde a nebo je to v hlavě …čili pak psychologa psychiatra …i můj syn se přejedl že ho jak říkal " tlačilo" bříško protože měl takzvaně velký oči ale vícekrát to nezopakoval z pudu sebezáchovy …tvá dcerka se pozvrací dobrovolně a několikrát po sobě …já bych tedy neřešila babičku ale vzala dítě k Dr a následně k psycholog psychiatr výživový poradce …toto není normální a fakt hlavní příčina není v babičce ta je jen spouštěč …

Opakuji už po stopadesáté. Zvrací pouze u babičky! K psychatrovi tedy vezmu mojí matku.

Příspěvek upraven 30.09.18 v 00:44

• načítám...
12272
30.9.18 00:43

.

• načítám...
12272
30.9.18 00:45
@Russet píše:
Ty jsi nečetla o tatínkovi „mlátičce“, co to vrací skrz dceru? Tam není problém jidlo, ale komplet narušené vztahy.

Jé a já do teď myslela, že jsme ideální rodina. Jsi fakt chudák.

• načítám...
21
30.9.18 00:46
@Russet píše:
V jedenacti mu dáš dva řízky? To ho teda pěkně nacpáváš. To má záklopku hodně vysoko.

Tak snad nejíme na oběd jen řízky…V některých rodinách se podává i polévka, příloha a dezert :roll:

• načítám...
12272
30.9.18 00:49
@Vakaja píše:
Tak snad nejíme na oběd jen řízky…V některých rodinách se podává i polévka, příloha a dezert :roll:
:mrgreen:
  • načítám...
161
30.9.18 00:52
@Vakaja píše:
Tak snad nejíme na oběd jen řízky…V některých rodinách se podává i polévka, příloha a dezert :roll:

Náš syn 11 let se nijak nepřejídá (je normál. postavy),a dva řízky dokáže zbaštit taky s přehledem.

• načítám...
161
30.9.18 00:54
@andrisek píše:
Náš syn 11 let se nijak nepřejídá (je normál. postavy),a dva řízky dokáže zbaštit taky s přehledem.

Miluje je :) :)

• načítám...
161
30.9.18 00:56

Já se omlouvám z chyby,ale klávesnice mě nechce moc poslouchat.

• načítám...
21
30.9.18 01:10
@andrisek píše:

Tak dnes zrovna měl asi 4 :) , nebo nevím, byl si určitě přidávat, já ho tak zběsile nesleduju, mám ještě další děti. Jen že mu vždycky nandám porci a čekám sama, zda si řekne o přidání či ne, ale babička nečeká, ta stále doplňuje. A protože syn jí rychle, tak se kolikrát přecpe a je mu špatně. Nebo tedy bývalo. Babička asi jako všechny babičky, co znám, je v jídle urputná, to nevadí, že je pak špatně, hlavně, že chutná. Ale já mám pro ni pochopení. Já jsem spíš chtěla vyjádřit podporu zakladatelce, protože v určitém období to bylo též u nás velké téma. Trochu mě mrzí, že některé holky se do ní naváží, když pravděpodobně něco podobného nezažily. Vyjadřovat se v tom smyslu, že je dcera divná, když si nedokáže říct dost, je trochu přes míru. Každé dítě je jiné. Některé dokáže sníst 10 řízků a je v pohodě, některé ne. To přece nejde srovnávat. To, že je dceři zakladatelky špatně, může mít celou řadu příčin, třeba i psychických, ale ji možná (domnívám se) trápí ta neochota babičky spolupracovat při odstranění jedné z možných příčin.

• načítám...
21
30.9.18 01:20

Ještě něco mimo téma-na eMimino nakukuju už více než 6 let, a až dnes jsem se registrovala, neb se mě téma hodně dotklo. Ale nechápu potřebu některých uživatelek vyhlédnout si oběť a rýpat. Neznat toho člověka osobně, ale být chytrá jako rádio. Přitom si většinou ty ženské jdou pro radu. I mně přijde spousta témat a problémů stupidních, ale tak proboha nereaguju,nečtu.

• načítám...
161
30.9.18 01:26
@Vakaja píše:
Ještě něco mimo téma-na eMimino nakukuju už více než 6 let, a až dnes jsem se registrovala, neb se mě téma hodně dotklo. Ale nechápu potřebu některých uživatelek vyhlédnout si oběť a rýpat. Neznat toho člověka osobně, ale být chytrá jako rádio. Přitom si většinou ty ženské jdou pro radu. I mně přijde spousta témat a problémů stupidních, ale tak proboha nereaguju,nečtu.

Ještě nakukuji a úplně s tebou souhlasím a je to i důvod proč na e-mimino píšu velmi málo.

• načítám...
lucenka
30.9.18 03:16

Začni holce vařit normální český jídla, který má ráda a přestane se ti u babičky přecpávat, když se k nim konečné dostane. Pokud holce omezíš styk s babičkou, tak tě v tomhle věku za to začne nesnášet a postupně ji ztratíš.

• Upravit
53518
30.9.18 07:39
@Vakaja píše:
Tak dnes zrovna měl asi 4 :) , nebo nevím, byl si určitě přidávat, já ho tak zběsile nesleduju, mám ještě další děti. Jen že mu vždycky nandám porci a čekám sama, zda si řekne o přidání či ne, ale babička nečeká, ta stále doplňuje. A protože syn jí rychle, tak se kolikrát přecpe a je mu špatně. Nebo tedy bývalo. Babička asi jako všechny babičky, co znám, je v jídle urputná, to nevadí, že je pak špatně, hlavně, že chutná. Ale já mám pro ni pochopení. Já jsem spíš chtěla vyjádřit podporu zakladatelce, protože v určitém období to bylo též u nás velké téma. Trochu mě mrzí, že některé holky se do ní naváží, když pravděpodobně něco podobného nezažily. Vyjadřovat se v tom smyslu, že je dcera divná, když si nedokáže říct dost, je trochu přes míru. Každé dítě je jiné. Některé dokáže sníst 10 řízků a je v pohodě, některé ne. To přece nejde srovnávat. To, že je dceři zakladatelky špatně, může mít celou řadu příčin, třeba i psychických, ale ji možná (domnívám se) trápí ta neochota babičky spolupracovat při odstranění jedné z možných příčin.

Tak když přijde legrační, že syn „vdechne“ 4 řízky, tak jo 8o

• načítám...
53518
30.9.18 07:43
@Vakaja píše:

Toto je veřejná diskuze. Zakladatelce jsem své rady psala. Nevidí neslyší, uráží a vysmívá se. V nikom jsem si oběť nenašla. Jí bleje dítě po jídle, mně ne. A zakázat kvůli tomu vnučku babičce je opravdu dospělé chování. Když tě to tady tak štve, chodit sem přece nemusíš :nevim:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová