Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@pe-terka píše:
mnááám![]()
Já dnes experimentuju, ptž jsme dostali dýni
Peču ji s vepřem a bramborama, v hrnci mi bublá ještě dýnové „zelí“
Švestkovej táč byl k snídani, je komplet snězenej
Neštěstí nikdo nezvracel
No a chceš za to pochválit, nebo o co ti jde? Máš nějakou radu, nebo osobní zkušenost, nebo jsi taky jedna z těch nadržených, co si tu honí ego?
@tiffany píše:
Hele tvoje domněky ti vyvracet nehodlám. Nikde tady nepíšu, že nevařím. To jsou tvoje výmysly a tvůj boj.
Svíčkovou třeba nevěříš, ačkoliv ji tvá dcera miluje a pak neví, kdy má dost když se k ní dostane u babičky, která ji evidentně vaří ráda a dobře ![]()
@hanka.br. píše:
To je divný, že zvrací jenom u babičky. Jsi si jistá, že je to z množství jídla? Nemůže to být třeba vinou špatné hygieny, vodou, nezvyklými surovinami?
No já tedy nevím, ale nacpat se svíčkovou a pak ještě dorty, tak zvracím taky, no možná ne zvracím, ale minimálně mi je těžko. Nebo mi snad zdejší odbornice na stravu budou tvrdit, že to je „normální“?
@lucenka píše:
Svíčkovou třeba nevěříš, ačkoliv ji tvá dcera miluje a pak neví, kdy má dost když se k ní dostane u babičky, která ji evidentně vaří ráda a dobře
Připomínám fakta - druhá babička svíčkovou vaří a dcera tam nezvrací. Pokud nejsi schopná pochopit psaný text, nemá cenu, abys se vyjadřovala, protože je to úplně mimo.
@tiffany píše:
No já tedy nevím, ale nacpat se svíčkovou a pak ještě dorty, tak zvracím taky, no možná ne zvracím, ale minimálně mi je těžko. Nebo mi snad zdejší odbornice na stravu budou tvrdit, že to je „normální“?
Teď v létě mi kluk u babičky snědl hromadu svíčkové a pak nějaké buchty a blbě mu nebylo. Stejně tak. Mu nebylo blbě po polévce s jatrovými knedlíčky a nasledne hromadě ovocných knedlíků s tvarohem a smetanou… Jo a je mladší než tvá dcerka. Ale bude mezi nimi podstatný rozdíl… Doma jíme všechno a ne jen zdravé věci ![]()
@tiffany píše:
Připomínám fakta - druhá babička svíčkovou vaří a dcera tam nezvrací. Pokud nejsi schopná pochopit psaný text, nemá cenu, abys se vyjadřovala, protože je to úplně mimo.
Třeba druhá babička tu svíčkovou nevaří tak dobrou a dcera si tam nepřidá ![]()
@růžový achát píše:
@tiffany Vařit neznamená vařit, musiš vařit tak aby jí to chutnalo, jinak obecně u babiček chutná dětem vždycky o malinko víc
… a tak to má být !!
A kde píšu, že jí doma nechutná? Nesmíš si plést pojmy s dojmy a vymýšlet si domněky. Něco si vymyslíš a pak mi za to vynadáš, to je terno!
@růžový achát píše:
My jsme měli svíčkovou jako jeden z hlavních chodů na svatbě ( krom candáta) a můj syn ji má vždy na narozeniny a po tom si dáváme ke kávě dezerty a i na té svatbě byl dort a spousty dezertů a nikdo se nám tam nepoblil
No a co? Tohle téma jsem založila kvůli zvracení mé dcery a né kvůli tvojí svatbě. Ta mě fakt nezajímá. Můžeš založit svoje téma…
@lucenka píše:
Třeba druhá babička tu svíčkovou nevaří tak dobrou a dcera si tam nepřidá
A třeba se zítra ráno probudíš a budeš mít nohu v nočníku, nebo se srazíme s meteoritem, nebo tě p.oser.e pták. ![]()
@růžový achát píše:
Mam ti opravdu vynadat abys poznala rozdíl?
Ne stačí rejpat jako do teď. Mě to nic nepřináší a ty si určitě chrochtáš a proto to taky děláš.
@růžový achát píše:
Nedává ji tam ty dorty…
A co z toho vyplývá?
@růžový achát píše: ***.edit admin - urážky
To bude ono, na mě někdo štěkat jak zakladatelka, tak bleju taky. Třeba to nemá z jídla, ale ze stresu.
Škoda, že tu není smajlík vzteky se válející po zemi nebo dupající nožkou. ![]()
@Azeretereza píše:
Taky tady mam dve dyne, letos se nejak urodilo a uz mam dynovy polivky po krk, jak delas to zeli? A jako prilohu, nebo to jis i samotny? Z jedny upecu asi dynovy muffiny, mam tu i vejce, kterych se potrebuju zbavit, no a z druhy nevim
jj, jako přílohu
A dala jsme ji i pod maso
Akorát hodně pouští štávu, ted po zkušenosti bych ji podlévala méně - moc to plave ![]()
Upravuji stejně jako klasické zelí, jen tu dýni prvně nahrubo nastrouhám
Chut je trochu jiná, nasládlejší, a rozvaří se to na kaši
Části rodinu to chutnalo, část ohrnula nos ![]()
@růžový achát píše: ***.
edit admin - urážky
No, kdyz jsem psala o te kombinaci hodne jidla a stresu mela jsem na mysli vlastne tohle
Jestli ona si tam chudak holka nedava do budky a nerika si…mama bude zase jecet, ze to jim, ale kdyz ono je to tak dobre…nervy delaji hodne. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat