Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@lucenka píše:
@tiffany opravdu nevidíš, že by mohl být problém v tvé osobě, když ti tu tento názor napíše většina uživatelek?![]()
Většina? Opravdu mě tvoje manipulace nezajímají. Zajímá mě názor lidí, co si podobnou situací prošly a stěmi, co jsem si všimla, jsem byla ve shodě. Rypny, co si honí ego tím, že staví na svých domněnkách a chtějí vypadat samy lépe, ty mě nezajímají. Napiš mi, kdo z lidí ,co s tím má zkušenosti mi tohle radil? No nenajdeš jediného. Špatnej pokus.
@růžový achát píše:
Ano, takhle nějak by to mohlo být. Určitě je to ve stadiu, kdy ta holka se cpe ze stresu, že matka zase bude ječet a řešit, protože doma ji drží zkrátka.
Jo ječím na ní a to jsi si sama vymyslela, nebo jsi to někde četla? Jsi ubohá.
@lucenka píše:
Tchyni jsi už nejspíš zpracovala, když ses s ní o stravě své dcery dohadovala už když holka byla batole. Asi ti radši ustoupila, než aby přišla i vnučku
Jo a pobavila mě tvá věta, že se děti od mala snažíš stravovat zdravě a proto jsi miminku cpala krupičnou kaši a teď se v jejich 9 letech můžeš zvencnout z knedlíku k omáčce
Jo asi jsi ****, co si rád vymýšlí vlastní příběhy. Vystačíš si sama s tím, co jsi si vymyslela, tak si, prosím, založ vlastní diskusi za téma - pohádky a báje o lidech, které neznám.
edit admin: nevhodný výraz
@tiffany píše:
Jo ječím na ní a to jsi si sama vymyslela, nebo jsi to někde četla? Jsi ubohá.
Tak podle toho jak skaces tady asi moc klidna povaha nebudes ![]()
@tiffany píše:
No asi takhle - s lidmi, co se tu chovali slušně a slušně diskutovali, tak nemám pocit, že bych měla problém, ale máš pravdu. S rypnama, co druhé chtějí jen zneužít pro pocit, že jsou dobré nemá cenu komunikovat. V tomhle ještě nejsem úplně dobrá ignorovat tyhle typy, ale fakt slibuju, že se zlepším.Příspěvek upraven 30.09.18 v 15:00
tak to máš vážně smůlu, že zrovínka do tvojí diskuse se slítly skoro samý rypny, co si na tobě honí ego
A přitom ty jsi tááák slušná, hovoříš, jako když másla ukrajuje ![]()
@histep píše:
Tak podle toho jak skaces tady asi moc klidna povaha nebudes
Já skáču? Hop! ![]()
@lucenka píše:
Třeba druhá babička tu svíčkovou nevaří tak dobrou a dcera si tam nepřidá
Treba ten rozdil mezi svickovou a svickovou babicek delaji suroviny pouzite.
Nekomu nesedi moc koreni, jedna babicka muze mit korenim vyraznejsi, vic prospikovanou svickovou a druha ne. I to muze byt duvod zvraceni, ze zaludek neakceptuje koreni, kdyz se ho pouzije moc. Nebo jedna svickova je primerene. Druhy pouzije vic celeru a uz je to vyraznejsi a muze to natahovat na zvraceni.
Příspěvek upraven 30.09.18 v 15:08
@tiffany píše:
Většina? Opravdu mě tvoje manipulace nezajímají. Zajímá mě názor lidí, co si podobnou situací prošly a stěmi, co jsem si všimla, jsem byla ve shodě. Rypny, co si honí ego tím, že staví na svých domněnkách a chtějí vypadat samy lépe, ty mě nezajímají. Napiš mi, kdo z lidí ,co s tím má zkušenosti mi tohle radil? No nenajdeš jediného. Špatnej pokus.
já jsem si tím taky prošla! Zkušenosti mám letité, navíc v průběhu 20ti let, jak mi odrůstaly děti
Svůj názor jsem tu slušně napsala a dozvěděla jsem se od tebe, že jsem rypna, co si honí ego a nemluví k věci ![]()
@tiffany píše:
Jo asi jsi magor, co si rád vymýšlí vlastní příběhy. Vystačíš si sama s tím, co jsi si vymyslela, tak si, prosím, založ vlastní diskusi za téma - pohádky a báje o lidech, které neznám.
Opravdu si vymyslím vlastní příběhy? Asi ti moc z té zdravé stravy nefunguje paměť ![]()
https://www.emimino.cz/…rankovani/5/
@pe-terka píše:
tak to máš vážně smůlu, že zrovínka do tvojí diskuse se slítly skoro samý rypny, co si na tobě honí egoA přitom ty jsi tááák slušná, hovoříš, jako když másla ukrajuje
No ty co mají zkušenosti nemusely rýpat, protože si tu situaci vyzkoušely a rypen je tu dost. Ono je tu pro ně hodně žrádla.
@Kelsey píše:
Nekomu nesedi moc koreni, jedna babicka muze mit korenim vyraznejsi, vic prospikovanou svickovou a druha ne. I to muze byt duvod zvraceni, ze zaludek neakceptuje koreni, kdyz se ho pouzije moc. Nebo jedna svickova je primerene. Druhy pouzije vic celeru a uz je to vyraznejsi a muze to natahovat na zvraceni.Příspěvek upraven 30.09.18 v 15:08
to je pravda
Nebo jedna dá mlíko a druhá šlhačku a už je rozdíl
Ale ta potíž může mít 100 příčin
Bohužel tím, jak útočně zkladatelka komunikuje, to nerozklíčujeme ![]()
@lucenka píše:
Opravdu si vymyslím vlastní příběhy? Asi ti moc z té zdravé stravy nefunguje paměť
https://www.emimino.cz/…rankovani/5/https://www.emimino.cz/…mleka-44204/
Jo a kde já psala o zdravé stravě? Mohla bys mi to citovat? Jsi prostě totálně mimo, někde ve svojí hlavě, ne ve faktech, co jsem já uvedla
@tiffany píše:
No ty co mají zkušenosti nemusely rýpat, protože si tu situaci vyzkoušely a rypen je tu dost. Ono je tu pro ně hodně žrádla.
jak píšu - zkušenosti mám a psala jsem je, přesto jsi je neakceptovala ![]()
@Kelsey píše:
Nekomu nesedi moc koreni, jedna babicka muze mit korenim vyraznejsi, vic prospikovanou svickovou a druha ne. I to muze byt duvod zvraceni, ze zaludek neakceptuje koreni, kdyz se ho pouzije moc. Nebo jedna svickova je primerene. Druhy pouzije vic celeru a uz je to vyraznejsi a muze to natahovat na zvraceni.Příspěvek upraven 30.09.18 v 15:08
Jo jasně, tak nebudeme z toho dělat vědu. Dcera si chválí svíčkovou u obou babiček. Stačí?
@pe-terka píše:
jak píšu - zkušenosti mám a psala jsem je, přesto jsi je neakceptovala
Jediný co jsi psala, že tam není často, tak co… Však nejde o trávicí trakt tvého dítěte a to moje je ti šumák co?!
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat