Přejídání

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
12272
30.9.18 15:02
@lucenka píše:
@tiffany opravdu nevidíš, že by mohl být problém v tvé osobě, když ti tu tento názor napíše většina uživatelek? 8o :think:

Většina? Opravdu mě tvoje manipulace nezajímají. Zajímá mě názor lidí, co si podobnou situací prošly a stěmi, co jsem si všimla, jsem byla ve shodě. Rypny, co si honí ego tím, že staví na svých domněnkách a chtějí vypadat samy lépe, ty mě nezajímají. Napiš mi, kdo z lidí ,co s tím má zkušenosti mi tohle radil? No nenajdeš jediného. Špatnej pokus.

• načítám...
12272
30.9.18 15:03
@růžový achát píše:
Ano, takhle nějak by to mohlo být. Určitě je to ve stadiu, kdy ta holka se cpe ze stresu, že matka zase bude ječet a řešit, protože doma ji drží zkrátka.

Jo ječím na ní a to jsi si sama vymyslela, nebo jsi to někde četla? Jsi ubohá.

• načítám...
12272
30.9.18 15:04
@lucenka píše:
Tchyni jsi už nejspíš zpracovala, když ses s ní o stravě své dcery dohadovala už když holka byla batole. Asi ti radši ustoupila, než aby přišla i vnučku ;)
Jo a pobavila mě tvá věta, že se děti od mala snažíš stravovat zdravě a proto jsi miminku cpala krupičnou kaši a teď se v jejich 9 letech můžeš zvencnout z knedlíku k omáčce :mrgreen:

Jo asi jsi ****, co si rád vymýšlí vlastní příběhy. Vystačíš si sama s tím, co jsi si vymyslela, tak si, prosím, založ vlastní diskusi za téma - pohádky a báje o lidech, které neznám.

edit admin: nevhodný výraz

• načítám...
5178
30.9.18 15:05
@tiffany píše:
Jo ječím na ní a to jsi si sama vymyslela, nebo jsi to někde četla? Jsi ubohá.

Tak podle toho jak skaces tady asi moc klidna povaha nebudes :kytka:

• načítám...
25179
30.9.18 15:05
@tiffany píše:
No asi takhle - s lidmi, co se tu chovali slušně a slušně diskutovali, tak nemám pocit, že bych měla problém, ale máš pravdu. S rypnama, co druhé chtějí jen zneužít pro pocit, že jsou dobré nemá cenu komunikovat. V tomhle ještě nejsem úplně dobrá ignorovat tyhle typy, ale fakt slibuju, že se zlepším. :pankac:Příspěvek upraven 30.09.18 v 15:00

tak to máš vážně smůlu, že zrovínka do tvojí diskuse se slítly skoro samý rypny, co si na tobě honí ego 8) A přitom ty jsi tááák slušná, hovoříš, jako když másla ukrajuje ;)

• načítám...
12272
30.9.18 15:07
@histep píše:
Tak podle toho jak skaces tady asi moc klidna povaha nebudes :kytka:

Já skáču? Hop! :think:

• načítám...
74217
30.9.18 15:07
@lucenka píše:
Třeba druhá babička tu svíčkovou nevaří tak dobrou a dcera si tam nepřidá ;)

Treba ten rozdil mezi svickovou a svickovou babicek delaji suroviny pouzite.
Nekomu nesedi moc koreni, jedna babicka muze mit korenim vyraznejsi, vic prospikovanou svickovou a druha ne. I to muze byt duvod zvraceni, ze zaludek neakceptuje koreni, kdyz se ho pouzije moc. Nebo jedna svickova je primerene. Druhy pouzije vic celeru a uz je to vyraznejsi a muze to natahovat na zvraceni.

Příspěvek upraven 30.09.18 v 15:08

• načítám...
25179
30.9.18 15:09
@tiffany píše:
Většina? Opravdu mě tvoje manipulace nezajímají. Zajímá mě názor lidí, co si podobnou situací prošly a stěmi, co jsem si všimla, jsem byla ve shodě. Rypny, co si honí ego tím, že staví na svých domněnkách a chtějí vypadat samy lépe, ty mě nezajímají. Napiš mi, kdo z lidí ,co s tím má zkušenosti mi tohle radil? No nenajdeš jediného. Špatnej pokus.

já jsem si tím taky prošla! Zkušenosti mám letité, navíc v průběhu 20ti let, jak mi odrůstaly děti :think: Svůj názor jsem tu slušně napsala a dozvěděla jsem se od tebe, že jsem rypna, co si honí ego a nemluví k věci ;)

• načítám...
lucenka
30.9.18 15:11
@tiffany píše:
Jo asi jsi magor, co si rád vymýšlí vlastní příběhy. Vystačíš si sama s tím, co jsi si vymyslela, tak si, prosím, založ vlastní diskusi za téma - pohádky a báje o lidech, které neznám.

Opravdu si vymyslím vlastní příběhy? Asi ti moc z té zdravé stravy nefunguje paměť ;)
 https://www.emimino.cz/…rankovani/5/

https://www.emimino.cz/…mleka-44204/

• Upravit
12272
30.9.18 15:12
@pe-terka píše:
tak to máš vážně smůlu, že zrovínka do tvojí diskuse se slítly skoro samý rypny, co si na tobě honí ego 8) A přitom ty jsi tááák slušná, hovoříš, jako když másla ukrajuje ;)

No ty co mají zkušenosti nemusely rýpat, protože si tu situaci vyzkoušely a rypen je tu dost. Ono je tu pro ně hodně žrádla.

• načítám...
25179
30.9.18 15:12
@Kelsey píše:
Nekomu nesedi moc koreni, jedna babicka muze mit korenim vyraznejsi, vic prospikovanou svickovou a druha ne. I to muze byt duvod zvraceni, ze zaludek neakceptuje koreni, kdyz se ho pouzije moc. Nebo jedna svickova je primerene. Druhy pouzije vic celeru a uz je to vyraznejsi a muze to natahovat na zvraceni.Příspěvek upraven 30.09.18 v 15:08

to je pravda :think: Nebo jedna dá mlíko a druhá šlhačku a už je rozdíl :think: Ale ta potíž může mít 100 příčin :think: Bohužel tím, jak útočně zkladatelka komunikuje, to nerozklíčujeme :think:

• načítám...
12272
30.9.18 15:13
@lucenka píše:
Opravdu si vymyslím vlastní příběhy? Asi ti moc z té zdravé stravy nefunguje paměť ;)
https://www.emimino.cz/…rankovani/5/https://www.emimino.cz/…mleka-44204/

Jo a kde já psala o zdravé stravě? Mohla bys mi to citovat? Jsi prostě totálně mimo, někde ve svojí hlavě, ne ve faktech, co jsem já uvedla

• načítám...
25179
@tiffany píše:
No ty co mají zkušenosti nemusely rýpat, protože si tu situaci vyzkoušely a rypen je tu dost. Ono je tu pro ně hodně žrádla.

jak píšu - zkušenosti mám a psala jsem je, přesto jsi je neakceptovala :think:

• načítám...
12272
@Kelsey píše:
Nekomu nesedi moc koreni, jedna babicka muze mit korenim vyraznejsi, vic prospikovanou svickovou a druha ne. I to muze byt duvod zvraceni, ze zaludek neakceptuje koreni, kdyz se ho pouzije moc. Nebo jedna svickova je primerene. Druhy pouzije vic celeru a uz je to vyraznejsi a muze to natahovat na zvraceni.Příspěvek upraven 30.09.18 v 15:08

Jo jasně, tak nebudeme z toho dělat vědu. Dcera si chválí svíčkovou u obou babiček. Stačí?

• načítám...
12272
30.9.18 15:16
@pe-terka píše:
jak píšu - zkušenosti mám a psala jsem je, přesto jsi je neakceptovala :think:

Jediný co jsi psala, že tam není často, tak co… Však nejde o trávicí trakt tvého dítěte a to moje je ti šumák co?!

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová