Přejídání

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
12272
30.9.18 16:24
@Monchichik píše:
@tiffany Proto si myslím, že má strach říct, že má dost a že už nechce. Prostě jí tam samotnou nenechávej, promluv si s ní o tom. Po tom, co jsem tady četla, co některé babičky dokážou, jak rvou do vnoučat jídlo, mi fakt zůstává rozum stát. já vím, že mají babičky strach, aby děti neměly hlad, tak pořád nabízí a nabízí. Ale mělo by stačí říct, děkuji, už nechci.

Promluvím hlavně s dcerou. Dcera jezdila s rodiči i na chalupu, ale to už nebude možné. Už jí tam nepustím.

• načítám...
32325
30.9.18 16:26

@tiffany No když s babička nedá říct, tak se nedá nic dělat :think: Nebo aspoň do doby, než bude dcera schopná říct ne a stát si za svým a nenechat se nutit.

• načítám...
74217
30.9.18 16:26
@Monchichik píše:
@tiffany Tak ale není problém, že by si dcera dala svíčkovou a knedlík,ne? Problém je, že jí babička cpe jako husu dokud se z toho nepozvrací. To má diagnozu spíš babička :think:

Devitileta slecna snad uz neni zadne mimino, aby sama nepoznala, nerekla, ze ma opravdu dost. Babicka prece nesedi nad vnuckou, ze to musi dojest nebo si nepujde hrat.

• načítám...
12272
30.9.18 16:27
@jdukolem píše:
Low carb knedlíky …zcela bez mouky …př lučinové …bláto se opravdu není potřeba …hele ten terapeut psycholog by se vám fakt šikl …mamince dceři i tobě …ber to jako vlídné doporučení …babička dává lásku přes jídlo ty se jídla bojíš a dcera je příliš malá na to se v tom vyznat …jak je to s tím šmejděním dcery doma po jídle …po čem nejvíc baží ?

Matka k psychologovi? Ona je úplně v pořádku. :mrgreen: To jsi mě pobavila.

• načítám...
32325
30.9.18 16:28

@Kelsey No nevěř tomu, synovcovi je 10 a ty vejce spolykal, protože otec je magor a děti se ho bojí, takže já se tomu vůbec nedivím. Takže si umím představit i babičku s chováním co popisuješ. A je tady od někoho taky příspěvek, jak je babička cpe jak šílená, až je jim špatně, dokonce je nakrmí, když už nechtějí, takže to zase takový výjimka nebude.

• načítám...
25897
30.9.18 16:30
@tiffany píše:
Takže to, že moje dcera zvrací z jídla pouze u mojí matky je moje vina. No ty jsi tedy psycholog. :mrgreen: Kdybys si dala tu práci a přečetla všechny příspěvky, tak bys se to dočetla. Pak bys nepsala takový hovadiny.

Jistě že je. Jen se neumíš podívat pravdě do očí. Dítě, které opakovaně po návštěvě babičky zvrací, by tam chodit nemělo, to snad ovlivnit můžeš. A horší problém je, proč to dítě má potřebu přežrat se.

• načítám...
12272
30.9.18 16:30
@Monchichik píše:
@Kelsey No nevěř tomu, synovcovi je 10 a ty vejce spolykal, protože otec je magor a děti se ho bojí, takže já se tomu vůbec nedivím. Takže si umím představit i babičku s chováním co popisuješ. A je tady od někoho taky příspěvek, jak je babička cpe jak šílená, až je jim špatně, dokonce je nakrmí, když už nechtějí, takže to zase takový výjimka nebude.

Jenže to máš těžký - ty co to nikdy nezažily, tak stále budou omýlat, že to není možné a že je chyba v dítěte, matce, ale babička je ok. Neuvěřitelné.

• načítám...
32325
30.9.18 16:31

@tiffany Mně už je dost let na to, abych na nic neřekla, že to není možné. Možné je totiž naprosto všechno :lol:

• načítám...
12272
30.9.18 16:31
@divine woman píše:
Jistě že je. Jen se neumíš podívat pravdě do očí. Dítě, které opakovaně po návštěvě babičky zvrací, by tam chodit nemělo, to snad ovlivnit můžeš. A horší problém je, proč to dítě má potřebu přežrat se.

Už jsem s ní o tom mluvila, vypadalo to, že to chápe, matka taky, ale jak je vidět, opět se to opakuje. Chce to radikální zásah. Nebo jí budu vařit denně svíčkovou a dávat dorty :mrgreen: (ironie)

• načítám...
12272
30.9.18 16:33
@Monchichik píše:
@tiffany Mně už je dost let na to, abych na nic neřekla, že to není možné. Možné je totiž naprosto všechno :lol:

Jo já už taky nejsem žádná husička ;)

• načítám...
32325
30.9.18 16:33

@tiffany A zvyšovat množství, ať si holka zvyká. Ale abys nepřišla za chvíli na buben, takhle jí vykrmovat :mrgreen:

• načítám...
12272
30.9.18 16:34
@Monchichik píše:
@tiffany A zvyšovat množství, ať si holka zvyká. Ale abys nepřišla za chvíli na buben, takhle jí vykrmovat :mrgreen:

Pak jí budu kutálet :mrgreen:

• načítám...
lucenka
30.9.18 16:38
@tiffany píše:
Promluvím hlavně s dcerou. Dcera jezdila s rodiči i na chalupu, ale to už nebude možné. Už jí tam nepustím.

za to tě dcera bude jistě milovat :palec:

• Upravit
117144
30.9.18 16:40
@tiffany píše:
Je to těžké jídlo. Nechápeš, že kokmbinace mouky, masa a smetany není pro trávící ústrojí zrovna nejlepší? Opravdu ti to musím já vysvětlovat a neumíš si to najít na netu? Proč si myslíš, že byli donedávna Češi na první místě ve výskytu rakoviny tlustého střeva? No jasně že kvůli těmhle „normálním“ jídlům…

V pizze není mouka? 8o

• načítám...
32325
30.9.18 16:41

@lucenka Když víš, že dceru nutí do jídla až zvrací a ona to sama babičce neřekne, tak radíš co?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová