Přejídání

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
12272
29.9.18 23:13
@růžový achát píše:
@tiffany svíčková je ohledne příjmu bílkovin ( živin) na tom lépe než vaše pizza ;)

A co jako? Jde mi o to, že dcera se přejídá. Je tu někdo kdo pochopil můj dotaz, nebo jen samí ****, co neumí číst?

edit admin: nevhodný výraz

• načítám...
117139
29.9.18 23:14
@růžový achát píše:
Přátelé opouštím tuto neplodnou diskuzi. Zakladatelka je poněkud hysterická 8o , a na to dnes už nemám sílu. Zbytky sil předávám do rukou ostatních. :andel: amen :andel:

Vem mě s sebou, tady řádí PMS. :mavam:

• načítám...
53518
29.9.18 23:14
@tiffany píše:
A co jako? Jde mi o to, že dcera se přejídá. Je tu někdo kdo pochopil můj dotaz, nebo jen samí paka, co neumí číst?

A co chceš slyšet? Ano, tví rodičové jsou blbí, tvou dceru přecpávají, nevoz ji tam. Spokojená?

• načítám...
12272
29.9.18 23:17
@lenk
@axelina píše:
hm to je blbý… a dcerce domluvit aby si ta jidla proste nebrala aby je nejedla to asi by nefungovalo vid? mě takhle mama taky nastvala když byl syn týden nemocný a měl zákaz veškereho cukru na týden…syn to věděl že nesmí ale je mu jen 6 let čili pochopitelně když mu babička nabídla sušenky tak je sežral . Udělala jsem tam scenu. na týden bych kluka mámě nedala protože ona jídlo neřeší…nakoupí polotovary , sušenky, čokolády a děti at si berou co chtějí kdy chtějí… pak nadává že neobědvají…a pak maji zacpu . protože máma nehlídá ani pití, takže syn u ní nepije.

No koukám, že to také nemáš jednoduchý. Je těžký, když děti se posunou někam, kam rodiče ani nedohlédnou… Nemá to řešení. Pokud rodiče děti nerespektují není jiné východisko, než omezit styk.

• načítám...
12272
29.9.18 23:18
@Russet píše:
A co chceš slyšet? Ano, tví rodičové jsou blbí, tvou dceru přecpávají, nevoz ji tam. Spokojená?

Bylo tu pár příspěvků od lidí, co zažívají to samé. Mě to pomohlo a příspěvky lidí, co toto nezažili a jen si tu honí ego mi jsou u zádele. Tak pěkný večer.

• načítám...
25179
29.9.18 23:20

@Russet @aiwwa @růžový achát Děvčata, odcházím odsud též - netušila jsem, že je svíčková tak konfliktní téma :jazyk:
A až budu před usnutím bilancovat, poprosím, aby mi osud jednou nenadělil tak konfliktní a útočnou snachu, jako je zakladatelka 8)

• načítám...
53518
29.9.18 23:21
@tiffany píše:
Bylo tu pár příspěvků od lidí, co zažívají to samé. Mě to pomohlo a příspěvky lidí, co toto nezažili a jen si tu honí ego mi jsou u zádele. Tak pěkný večer.

Ale já taky psala, že babička, teda prababička něco neustále nabízí a myslí si, že po dvouchodovém obědu mám syn za hodinu hlad. Ale dítě se prostě nenechá. Protože ví, že může jíst, když má hlad. Naposledy do sebe nasoukal jen polévku a druhé nechtěl. Byla plná nudlí, masa a zeleniny :nevim:

• načítám...
53518
29.9.18 23:23
@pe-terka píše:
@Russet @aiwwa @růžový achát Děvčata, odcházím odsud též - netušila jsem, že je svíčková tak konfliktní téma :jazyk:
A až budu před usnutím bilancovat, poprosím, aby mi osud jednou nenadělil tak konfliktní a útočnou snachu, jako je zakladatelka 8)

Já se taky jako neznaboh pomodlím. Hlavně ať umí aspoň vařit!

• načítám...
6509
29.9.18 23:28

Žijeme celkem dost zdravě, o jídle přemýšlím.. A miluju svíčkovou.

@tiffany píše:
Co to meleš? Já po ní nezvracím. Jestli nejsi schopná pochopit můj dotaz, tak se na to vyprdi a jdi si honit ego jinam.

@Russet píše:
A pizza je zdravá? :P

• načítám...
12272
29.9.18 23:29
@růžový achát píše:
@tiffany svíčková je ohledne příjmu bílkovin ( živin) na tom lépe než vaše pizza ;)
¨

Četla jsi můj úvodní příspěvek? Nejspíš ne. Proto mluvíš tak zcesty.

• načítám...
12272
29.9.18 23:33

@lenk @axelina @PenelopaW @bublinek děkuji za vaše příspěvky, které byly k tématu. Pochppila jsem, že opravdu jiná možnost, než omezení styku neexistuje. Ostatním, co si tu přišli honit svoje ubohý ego přeju příjemný orgasmus.

• načítám...
261
29.9.18 23:33

@tiffany Vidím problém v komunikaci s matkou. Asi bych jí důrazně vysvětlila, že z takového přejídání dcera zvrací a pokud má trochu soudnosti, tak může uvařit i něco jiného a nebo jí nakládat přiměřeně. A bavila jsi se s dcerou jestli to do ní někdo vyloženě necpe?

• načítám...
53518
29.9.18 23:39
@tiffany píše:
@lenk @axelina @PenelopaW @bublinek děkuji za vaše příspěvky, které byly k tématu. Pochppila jsem, že opravdu jiná možnost, než omezení styku neexistuje. Ostatním, co si tu přišli honit svoje ubohý ego přeju příjemný orgasmus.

No jo, neumím to řešit, přeruším kontakt. Abych ji potrestala. Jak malá.

• načítám...
12272
29.9.18 23:40
@jarmarkty píše:
@tiffany Vidím problém v komunikaci s matkou. Asi bych jí důrazně vysvětlila, že z takového přejídání dcera zvrací a pokud má trochu soudnosti, tak může uvařit i něco jiného a nebo jí nakládat přiměřeně. A bavila jsi se s dcerou jestli to do ní někdo vyloženě necpe?

Ano je tam problém v komunikaci, neboť matka mě nerespektuje.

• načítám...
12272
29.9.18 23:41
@Russet píše:
No jo, neumím to řešit, přeruším kontakt. Abych ji potrestala. Jak malá.

No jo, sama mám problémy, které neumím řešit, tak to nechám sežrat někomu jinému… Jak malá…

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová