Problém s rozhodováním manžel x milenec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8397
25.5.18 09:39
@Anonymní píše:
jo, to bych nerada…ale to bych tedy nedopustila :-)

A jak chceš „to nedopustit“, když o něm nic nevíš.

Třeba zjistíš, že je zadlužený, až budete čekat miminko.

Prostě, chceš být s chlapem se závazky a zároveň o těch závazcích nic nevíš.
S tím opatrně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8397
25.5.18 09:40
@Honza 12 píše:
Nastěnka. Láska. Nesmysl. :mrgreen: placení, finance, peníze, bydlení. Nejdřív musíš mět podchycený tohle, než začneš vůbec myslet na to, že bys žila s milencem. Tohle si podchyť než to rozkopeš. Kolik milenců v erotickém poblouznění vykládá milence tyhle kecy a pak, až se to prolomí, tak zdrhá. Doma rozbitý. Milenec cukne. Ženská v pérdeli. Bacha na to.

Podepisuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
25.5.18 09:42
@Anonymní píše:
Ale vždyt píšu že bych nebyla štastná, kdybych měla opustit děti..
Proto o tom všem přemýšlím…
Vím, že to asi nevyřeším ku prospěchu všech…
Tady nejde ani o to, že s dětmi moc nebyl..ale když s nima je…tak je spíš se mnou..chce mluvit se mnou, a je naštvaný na děti, že nemá na mě chvíli klidu..
Kolikrát mu říkám, že můžeme řešit a mluvit večer, když děti spí, a ted se můžeme věnovat dětem…hrát si, učit se, a tak…a to nedokáže pochopit…

Ale dokáže, jen se to musí umět z obou stran.tak si to doma upravte vzájemně, naučte se spolu jinak, klidněji komunikovat, nekřičte na sebe, to jsou prostě řešitelné věci. Kvůli tomu ničit rodinu a jít k nejistému chlapíkovi? Ty myslíš jen na sebe a místo kultivace vzájemné komunikace chceš rovnou ničit rodinu a jít s dětmi k milenci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
25.5.18 09:43
@Monchichik píše:
blbost je to, co píšeš, protože když je vlastní otec třeba tyran a alkoholik atd, tak s ním zůstaneš jen aby děti měly vlastního otce? mám v okolí fůru rodin, co mají děti otce nevlastního a stará se líp než ten bio.
odejít přece neznamená ,že nebudou mít otce … ten zustane , žádný další nebude hrát jeho roli , protože to nelze
@Anonymní píše:
tady zakladatelka..právě že matinka myslí především na děti, kdyby na ně nemyslela, tak už je tak minimálně 8 let v prčicích…
Je zajímavé, jak si některé zdejší přispěvatelky vezmou většinou jen část z toho, co kdo napíše.., jen to, co se jim hodí…

to je tak vždy…někdo prostě nebourá rodinu, i kdyby se tam měli všichni udusit a uštěkat k smrti..hlavně, že je tam tatínek a maminka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
25.5.18 09:44
@Anonymní píše:
Já nechci měnit to s kým mám děti…děti budou mít stále svého otce…
A jak jsem už psala, ne že by to nebylo zezačátku dobrý, ale nebylo tam to, co tam je ted s milencem…nevím, jestli to lze takto popsat…

lze…kdo zažil, tak chápe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.5.18 09:48
@botl píše:
Tímhle se nenech rozhodit.

Nikdo není dokonalý a kdo čeká na dokonalého partnera, tak se nedočká. Každý má něco a soužití je vždy o kompromisech a toleranci.

A jen čas ukáže, jestli volba partnera byla dobrá.

Stejně tak nevíš, jaká charakterová vlastnost se v partnerství u toho druhého prohloubí.
Z flegmatika se může stát partner do nepohody, co je v klidu, anebo taky strašný lenoch, se kterým nebude možno sdílet ani jednu komůrku.
Ze systematického člověka se může vyvinout partner, co zařizuje a organizuje vše pro rodinu bez mrknutí oka a s radostí, stejně tak, jako z něj může být nesnesitelný pedant.

Nevím, jestli jsi na to odpovídala, ale můžeš říct, kolik let je dětem?

Dětem je 6 a 10

• Citovat
  • Upravit
107638
25.5.18 09:54
@zoidberg píše:
Myslím, že by ses měla přiznat a manžel tvé dilema rozlouskne za tebe.

Dobrý nápad …pokud by i přesto , chtěl na vztahu zapracovat mělo by to nějaký smysl …chtít musí oba a tohle by ho třeba probralo nebo by si aspon domluvili nějaké fungování

@Anonymní píše:
Já na něm nehledám jen to špatné…vidím to reálně..opravdu..za těch pár let co to tak cítím, a po těch probrečených nocích, kdy jsem si říkala, že to musím vydržet kvůli dětem…opravdu to vidím reálně…
Já o něm řeknu spoustu pozitivních věcí-je zodpovědný, má nás rád, je pracovitý…to vše vím… Že není moc pro rodinu, s dětmi ten čas moc netráví,..to jsem věděla tak nějak vždy…a možná v tom je ten problém, že jsem pořád čekala, že se to změní…
A jak říkám, já jim tátu neberu…
Jen si říkám, stojí mi to za to, být v životě nestastná? Je to sobeckost být štastná? Děti budou štastné když budou štastní rodiče, ne?
ale houby , jednou si si s ním udělala děti , na štěstí už nemáš nárok …jejich štěstí má větší hodnotu než tvoje
@Anonymní píše:
Fér ano, a s důsledky bych byla smířena, že mě vyžene, že mě pomluví u prátel, ale nikdy bych se nesmířila s tím, že mi sebere děti…
Toto taky někdy naznačuje, párkrát mi řekl (aniž by cokoliv věděl), že jestli ho podvedu, tak mi sebere děti, a zničí mě…
proč by měl ..má na tebe něco , že se tak cítí ? Toho bych se nebála ..maximálně střídavka
@Anonymní píše:
Dobře, ale ty děti to cítí, že je doma něco v nepořádku, i když tam třeba neprobíhá fyzické násilí…
Syn - 6 let - mi několikrát řekl, že proč na mě táta křičí, a že ho nemá rád…už je to tedy dýl, ale pořád to mám v hlavě…

přesně tak…jak si někdo může myslet, že je tohle pro děti lepší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Černá vdova
25.5.18 09:56
@Anonymní píše:
Dobře, ale ty děti to cítí, že je doma něco v nepořádku, i když tam třeba neprobíhá fyzické násilí…
Syn - 6 let - mi několikrát řekl, že proč na mě táta křičí, a že ho nemá rád…už je to tedy dýl, ale pořád to mám v hlavě…

Děti si všímají. Nejsou tak tupé, jak bychom kolikrát potřebovali. Možná by si otce víc vážily, kdyby neměly dnes a denně před očima jeho citové výlevy.
Tím Tě nenavádím k rozvodu, ale k tomu, abyste si zkusili s manželem promluvit. Když už Ti to dítě takhle vpálí, tak to u vás rozhodně není v pořádku.

• Citovat
  • Upravit
36504
25.5.18 09:59
@Venetia píše:
přesně tak…jak si někdo může myslet, že je tohle pro děti lepší :nevim:

dotyčná prostě mermomocí hledá výmluvy, jak jít za cizím chlapem. Hází tu do placu domnělé křivdy a špínu na svého muže, jen aby si účelově zdůvodnila cestu za „štěstím a romantickou láskou. Je partnersky nevyzrálá a tahá z rukávu plytké argumenty, které postupně obohacuje o další důvody "proč ano“, tedy proč odejít a rozbořit rodinu s dvěma dětmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30194
25.5.18 10:00
@Černá vdova píše:
Děti si všímají. Nejsou tak tupé, jak bychom kolikrát potřebovali. Možná by si otce víc vážily, kdyby neměly dnes a denně před očima jeho citové výlevy.
Tím Tě nenavádím k rozvodu, ale k tomu, abyste si zkusili s manželem promluvit. Když už Ti to dítě takhle vpálí, tak to u vás rozhodně není v pořádku.

To bude k prdu. Když on dokáže říct, že kdyby náhodou něco, tak ji zničí.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
25.5.18 10:00

je to tedy už dýl, ale důkaz ve stylu králíka z klobouku se nyní hodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.5.18 10:04
@Burj Chalifa píše: je to tedy už dýl, ale důkaz ve stylu králíka z klobouku se nyní hodí.

ano, je pravda, že si pamatuji všechny křivdy co na mě nebo na nás spáchal..myslíš že je to špatně? ´že nejsem splachovací jako on?

• Citovat
  • Upravit
Hanney
25.5.18 10:05
@Anonymní píše:
Milenec mě miluje, nejde mu jen o sex, chce se mnou žít, chce se mnou vše, má představy i že by si naše děti rozumněli… a že by bylo vše fajn (několikrát jsem mu řekla, že je asi moc naivní), nevím jak to mají dohodnuté s placením na děti…, má kde bydlet, ano nemá svoje, bydlí v pronájmu, protože s ní to nešlo a nechtěl s ní nic budovat, když to mezi nimi bylo takové, a má představy vybudovat něco s někým koho bude milovat…
Já na peníze a na majetky moc nekoukám…asi jsem v dnešní době divná…

Jsi zamilovaná a logicky si myslíš, že milenec to má podobně. Tak tomu být nemusí, i když ti říká krásná slovíčka. Jeho názory mi přijdou velmi dětinské, naivní… vcelku v konstrastu s tím, že se mu rozpadl vztah se ženou, se kterou má dvě děti. Že ti nejde o peníze tě šlechtí, ale uvědom si, jak na tom budeš finančně po rozvodu.
Tohle všechno dobře s chladnou uvaž. Pokud byste na tom ty a děti byly výrazně finančně hůř, radím nechat smazat diskusi, ukončit poměr s milencem a snažit se najít cestu zpět k manželovi.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.5.18 10:09
@Burj Chalifa píše:
dotyčná prostě mermomocí hledá výmluvy, jak jít za cizím chlapem. Hází tu do placu domnělé křivdy a špínu na svého muže, jen aby si účelově zdůvodnila cestu za „štěstím a romantickou láskou. Je partnersky nevyzrálá a tahá z rukávu plytké argumenty, které postupně obohacuje o další důvody "proč ano“, tedy proč odejít a rozbořit rodinu s dvěma dětmi.

Já na něj přece neházím špínu…jen říkám, jak to cítím…
Myslíš, že jsem to kolikrát chtěla řešit, kolikrát jsem mu odpustila, to jeho chování vůči nám, vždy jsem si pobrečela a jelo se dál…ale ono se to kupilo a kupilo a kupilo (ted mluvím o čase před milencem), a stále jsem ho omlouvala, že to bude třeba lepší…
A do toho se zjevil milenec, s kterým si dokážu představit lepší život (láskyplnější), a díky němu ted přemýšlím o rozchodu, on mě jakoby drží nad tím vším, že jsem silná, a můžu odejít..
Kdyby jeho nebylo, asi bych vše snášela dál..ale bylo by to dobře? Jak pro mě, tak pro děti?

• Citovat
  • Upravit
107638
25.5.18 10:12
@zoidberg píše:
To je sázka do loterie. Možná něco cítí a možná ne. Možná je svým rozhodnutím uvrhneš do chudoby, možná bude tvůj nový partner ještě horší. Možná pro své budoucí štěstí, o kterém ani nejsi vyloženě přesvědčena, zničíš život třem dalším lidem. Rozhodni se podle sebe, ale blaho dětí bych do toho netahal.Jo a děti zase nejsou tak vnímavé, jak se jim přisuzuje. Jsou to jen děti.

to si myslím taky , nevím proč se tak trvá na udržení puvodní rodiny i za cenu oběti dospělých zucastněných …ty děti to přežijou , nejsou to porcelánové panenky , kterým se musí skládat obět ..někdy to vyjde ,někdy ne …prostě život

@Honza 12 píše:
Mno, díky za inspiraci, musím si dát pozor, aby se náš partnerský život nescvrkl, na to, že budeme spolu mluvit a řešit až večer. :think:

když ti lítaj po bytě děti moc se vybavovat nedá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria