Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky a kde se daji skouknout ty specialy?a taky me prekvapilo kolik dostal bodu…
Ano, bodovali včera celkem vysoko. Ale já osobně bych tam nechala jen čísla od 5 - 10.
kometa32 píše:
Ano, bodovali včera celkem vysoko. Ale já osobně bych tam nechala jen čísla od 5 - 10.
A proč zrovna čísla od 5 do 10 ? ![]()
Protože 1 -4 se mi zdají být zbytečené…i kdyby jim chutnalo jen 1 jídlo a líbila zábava, tak je to poloviční úspěch + snaha
…no 4 se mi zdá být málo.
kometa32 píše:
Protože 1 -4 se mi zdají být zbytečené…i kdyby jim chutnalo jen 1 jídlo a líbila zábava, tak je to poloviční úspěch + snaha…no 4 se mi zdá být málo.
Tak to by pak bylo lepší, kdyby se známkovalo 1-5 bodů ![]()
Jo, je to divná partička
Kdyby tam místo těch pubertaček byly 2 dospělé ženské, tak je o něčem jiném ![]()
kometa32 píše:
Protože 1 -4 se mi zdají být zbytečené…i kdyby jim chutnalo jen 1 jídlo a líbila zábava, tak je to poloviční úspěch + snaha…no 4 se mi zdá být málo.
Jak už někdo zmínil potom bodovat 1-5 bodovat 5-10 mě pobavilo
. Ale mě se líbí bodování 1-10 neměnila bych to ![]()
mně se hodně líbila nadávka „čubka blonďatá“
, od jedné peroxidky směrem k druhé ![]()
Mně teda tyhle vyhrocené díly moc nebaví. Akorát si nadávají, vařit neumí. Já nevím, spíš mě baví, když někdo výborně uvaří, má to doma hezký a je slušnej. A já něco odkoukám…
Me prijde ze co se zvedla ta vyhra na 40000kc tak uz tam chodi opravdu lidi co ani moc varit neumi.....
KPKristy píše:
Mně teda tyhle vyhrocené díly moc nebaví. Akorát si nadávají, vařit neumí. Já nevím, spíš mě baví, když někdo výborně uvaří, má to doma hezký a je slušnej. A já něco odkoukám…
Přesně tak..14 dní jsem nekoukala, už jsem to nemohla ani vidět
No a teď zas taková banda
Taky bych se radši podívala na krásné bydlení a nějakou kulinářskou specialitu ![]()