Prvorodičky 2016 :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
813
9.2.16 19:19

@Luci26 Mě bolel podbřišek cca první 3 měsíce, bylo to podobné jako když to mám dostat, ale pak to přešlo a břicho začalo pobolívat zase jinak :roll: asi celé těhotenství mě vlastně pořád někde něco v bříše pobolívá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1178
9.2.16 19:34

@Dana V mas pravdu jako kdybych to měla dostat dnes sem si dala ovocnou čerstvou šťávu z jablek a to sem asi neměla dělat sem skoro furt na záchodě a bublá mi v brichu a od toho me to bolí sem myslela ue čerstvou šťávu můžu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
9.2.16 19:38

@Luci26 nezpomeň, že to je jiný stav, to co ti dřív dělalo dobře, teď nemusí, obecně se jablka doporučují a není na nich nic špatného, ale to neznamená, že ti to musí sednout stejně tak jako předtím… Nic nepřeháněj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1178
9.2.16 19:48

@Trixia ja sem měla na tu šťávu takovou chuť ale už vím ze si to nedám protože teď strašně trpím a večer me někdy pobolivaji zuby to je asi taky normální ze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
9.2.16 19:54

@Luci26 dej si raději samotné jablko, je to lepší :) a zuby jsou normální :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1178
9.2.16 20:32

@Trixia uz to budu vědět ze si mám dát radsi jablko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
9.2.16 20:39

@Luci26 jablka a mandle jsou bezva proti pálení žáhy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1178
9.2.16 20:52

Nevíš co je dobre nato aby mi nebylo celej den špatně? aby se mi trochu mi ulevilo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
9.2.16 20:58

@Luci26 v menší dávce zázvor… ale na mě to nezabíralo, spíš jsem jedla malinko, po částech, spíš dietně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1178
9.2.16 21:11

@Trixia ja už totiž nevím co jist na nic nemám chuť :( a už ani nevím co vařit :( nic mi nechutná :? zázvor říkáš jo jako třeba čaj si udělat s medem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
9.2.16 21:16

@Luci26 Já jsem žádnými nevolnostmi netrpěla, ale kamarádka si koupila nějaký zázvorový lízátka a docela jí to pomáhalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1178
9.2.16 21:30

@Dana V taky sem o nich slyšela ale to je spíš kdyz se cestuje myslím ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
10.2.16 10:01

Tak už jsem ráno byla u Dr. a mám prvni obrázek :mrgreen: Rozinky (jak malé/mu říkáme)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
10.2.16 10:06

@Luci26 zázvorové bombony, nebo líztka, nebo kandovaný, ae bacha může se toho málo… a rozhodně to nepodpoří chuť k jídlu, jen to může pomoct proti nevolnostem.. obecná rada je nevstávat s hladovým žaludkem, takže mít u postele sušenku a čaj a než vůbec vstaneš, tak schroupat a vstávat pomalu. Jinak hold musí počkat, než tě to přejde… v prvním trimertu to je normální, a můžeš to mít i z nervů, než budeš vědět, co a jak…

@SladkeMENU gratuluju k roznkovi-rozince :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1178
10.2.16 11:03

@SladkeMENU taky gratuluji ja jdu za chvíli na kontrolu třeba uz taky dostanu fotecku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová