Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Staninka30 tak to teda netusim, mozna ze to vysazeni s tim muze souviset, kazdy reaguje jinak, ja treba nemuzu uzivat gynex protože mam pak cyklus uplne mimo, ostatni si ho chválí, tak kdoví co delaji ty doplnky s tebou ted.
Jo snad je to z toho salatu, at nemam nejakou virozu, to by mi ted jeste chybělo ![]()
@Kenilka Taky jsem zvědavá, zda to pomůže, či ne.Ano každému, to nepomůže, a nebo rozchází. Dneska je to týden co to beru, jen posledni dobou uz me to neleze, jenž dost nechutná chuť.
Třeba ti salát, nějak nesedl, zadán viróza nebude.
@Kenilka já měla virózu střevní kolem ovu a asi to taky pomohlo ![]()
@Staninka30 no je pravda ze uz se mi udelalo lip, obycejne jim lehkou stravu a to na me byla velka bomba asi ![]()
@anavi13 Joo měla? Tak super kezby to pomohlo i nam
uz jsi byla u lékaře nebo mas zatim jen testy pozitivní?
nemam moc prehled je tu nejak moc těhotných na tom emiminu tedb
@Kenilka jen pozitivní test
jo měla. Ovulace byla 11dc a 15, 16dc jsem měla nějaké to bolení břicha, taková viróza bych řekla. Dnes jsem 23dc, od 10dpo mám pozitivní test, tak snad to tak už zůstane. Ale já už mám potraty dva za sebou, takže se raduji hodně opatrně ![]()
@anavi13 tak se hlavne drž, musi to ted byt trochu stres, potraty jsou těžké takze ti moc preju aby se ti uz ted zadařilo a at jste oba v pořádku. A gratuluju potichu nenápadně
dej vedet jak dopadla prohlídka. A jak se citis? Je ti dobře? ![]()
@Kenilka bolí mě dost břicho, ale spíš povolují vazy. Křeče to nejsou. Břicho mám nafouklé. Trochu cítím prsa. První příznak byl asi pocit zimi večer, což mě je většinou teplo
dnes ráno mi bylo trochu špatně, ale to je takové nic. Tak snad to bude dobré, uvidíme za pár týdnů ![]()
@anavi13 mne je zase furt vedro a Ja mam standartne furt zimu 😂 a popichava me chvili v levo, chvili v pravo. Pak podbrisek celkove, dnes rano jsem mela nevolnost a I vcera, ale to bylo z toho pachu rousky. Jinak citim prsa a Jinak jsem ok
pry uz nemam ani testovat 🤷🏻♀️
@anavi13 A kdy jdeš ke dr, zítra bude testik, a i když nemáš menzes, tak můžeš otěhotnět.
Co jsem četla, na začátku menopauza řečeno přechod, mužů otěhotnět.
Zitra musis pak dat vedet.Ale vše u tebe bude 100%
@LBL no už raději netestuj, leda tak za tři dny ať vidíš rozdíl ![]()
@Staninka30 zítra to testnu znovu jen jestli ten test síly a není to třeba biochemko nějaké malé jak minulý měsíc. Dr. půjdu až někdy 6tt. - takže tak za tři týdny. Chci jít až na srdíčko, když nebudou potíže. No MS není potřeba, ale ovulace. Dám vědět, jsem taky zvědavá ![]()
@anavi13 ale ja jsem tak strasne unavena…tohle vubec neznam 😭
@LBL já taky, ale já tu mám dítě, takže si lehni nejdříve v osm večer ![]()
@anavi13 A partner mi rikal, jeste pred testem, ze se mu zda, ze jsem nejaka jak pred PMS…vetsi prsa, ubrecena 😂 a Ja rikam, ze asi z te blizici se ovulace. Tak si asi na chvili zdrimnu, v praci jsem tam sedela jak oukropek 😂