Snažení leden 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24339
20.4.20 20:12

@LBL NN už ne, no snad je prcek na správném místě a snad roste jak má :srdce: jojo já krvácela se synem celý první trimestr :lol: no není to nic moc :? @Kenilka jen jsem zašpinila v době menses přes Duphaston. Ale to jsem špinila i dva cykly před tím. Takže nevím proč. No každopádně test mám Utrogestan a v pátek se uvidí :palec: těžko říct proč. Ale testy mám hezké, což jsem teda měla i já podzim a nic. Snažte se ještě dál. Jestli to teď nevyjde, tak to bylo fakt zas malé a ty časné potraty a biochemická těhotenství být můžou. Vyšetření to chce, ale asi bych to ještě jednou zkusila :think: jo já bych taky moc ráda ty tři děti, teď je jen vyrobit :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
20.4.20 20:13

@Kenilka bude ❤️️ To byl muj velky sem, abychom se brali jako rodina ❤️️ Mam z toho uplne jiny pocit. Budu mit bile saty do kterych se jeste Ted dostanu, jsou na zip az do pulky zad, tak bych je uz v rijnu nedopla. V rijnu to budu muset vymyslet, mam vice navrhu, ale chci byt krasna I tam…ted jsem jak na emocionalni horske draze, porad rvu. Na zacatku nic, az od soboty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
20.4.20 20:21

@LBL šaty se dají upravit.. já si je koupila když jsme nebyla tehu a upraví mě je sice to zas bude něco stát no ale co velice :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
20.4.20 20:29

@Kajka9 Ja mam ctvery 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
20.4.20 20:40

@LBL to budeš na svatbe dojata, s tema hormonama :kytka: neboj je hodně možnosti jak se oblict jako tehotna nevesta, sluset ti to bude určitě. Kolik budete mit hostů ted?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
20.4.20 20:50

@Kenilka Chapu :) opatruj se a neboj priste to uz vyjde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
20.4.20 20:56

@LBL pocky co ty máš 4 šaty? Ne eeee :lol: :lol: :lol:
Já mám jedny a pěkně drahý ale vysněný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
20.4.20 20:59

@anavi13 asi mas pravdu, treba to chce jen čas. Jen ja to ted nejsem schopna videt nějak pozitivne, takove vytoužené tehotenstvi se mi ztraci před očima, boli to fyzicky i psychicky, tak nevim co dál. Ale muj manžel ma kuráž, ten mi řekl ze to dite mit prostě budem, protože se právě naštval, tak ze dalsi mesic s tim mam počítat. Jako by to snad mohl ovlivnit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
20.4.20 21:00

@Snazilka16 snad mas pravdu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24339
20.4.20 21:10

@Kenilka :lol: :lol: :lol: chlap je dobrej :pankac: my si vždy říkali, že si to další vyrobíme prostě líp :pankac: :lol: a ještě teď k tomu přidávám, že to bude super spavé dítě, žádný nespavec :lol:
@Kajka9 krásné šaty :srdce: já měla taky na svatbě své vysněné. Vždy jsem chtěla holá záda, ale s mým velkým poprsím jsem netušila, že to půjde a šlo to :palec: jé hned bych se vdávala znovu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
20.4.20 21:12

@anavi13 děkuji :srdce: no teď se vdávat je pěkně na prd no představovala jsem si to jinak (myslím tím kolik lidí bude nebude virus jeden…) :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
20.4.20 21:15

@Kenilka 4 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
20.4.20 21:18

@Kajka9 mam 4, vsechny z Ali a jsem nejvic spokojena, dohromady me to vyslo na 10 tis. a vsechny teda sedi jak ulite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24339
20.4.20 21:19

@Kajka9 jojo to chápu. My jdeme na jednu svatbu v červnu a jsem zvědavá jak to bude vypadat. :roll: nikomu to teď nezávidím :think: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
20.4.20 21:22

@LBL tak to já jsme ráda že jsem mohla jít do salonu vyzkoušet všechny zrovna si domluvit i úpravy na míru :) mě vyšli na 13.000+ pak úpravy ale jsou nové ještě s cedulkou byly v prodeji…
Na Ali mají hezké šaty i Wish ale měla jsem strach že přijde úplně něco jiného než na fotce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí