Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@LBL NN už ne, no snad je prcek na správném místě a snad roste jak má
jojo já krvácela se synem celý první trimestr
no není to nic moc
@Kenilka jen jsem zašpinila v době menses přes Duphaston. Ale to jsem špinila i dva cykly před tím. Takže nevím proč. No každopádně test mám Utrogestan a v pátek se uvidí
těžko říct proč. Ale testy mám hezké, což jsem teda měla i já podzim a nic. Snažte se ještě dál. Jestli to teď nevyjde, tak to bylo fakt zas malé a ty časné potraty a biochemická těhotenství být můžou. Vyšetření to chce, ale asi bych to ještě jednou zkusila
jo já bych taky moc ráda ty tři děti, teď je jen vyrobit
![]()
@Kenilka bude ❤️️ To byl muj velky sem, abychom se brali jako rodina ❤️️ Mam z toho uplne jiny pocit. Budu mit bile saty do kterych se jeste Ted dostanu, jsou na zip az do pulky zad, tak bych je uz v rijnu nedopla. V rijnu to budu muset vymyslet, mam vice navrhu, ale chci byt krasna I tam…ted jsem jak na emocionalni horske draze, porad rvu. Na zacatku nic, az od soboty…
@LBL šaty se dají upravit.. já si je koupila když jsme nebyla tehu a upraví mě je sice to zas bude něco stát no ale co velice ![]()
@LBL to budeš na svatbe dojata, s tema hormonama
neboj je hodně možnosti jak se oblict jako tehotna nevesta, sluset ti to bude určitě. Kolik budete mit hostů ted?
@LBL pocky co ty máš 4 šaty? Ne eeee
![]()
Já mám jedny a pěkně drahý ale vysněný ![]()
@anavi13 asi mas pravdu, treba to chce jen čas. Jen ja to ted nejsem schopna videt nějak pozitivne, takove vytoužené tehotenstvi se mi ztraci před očima, boli to fyzicky i psychicky, tak nevim co dál. Ale muj manžel ma kuráž, ten mi řekl ze to dite mit prostě budem, protože se právě naštval, tak ze dalsi mesic s tim mam počítat. Jako by to snad mohl ovlivnit ![]()
@Kenilka
chlap je dobrej
my si vždy říkali, že si to další vyrobíme prostě líp
a ještě teď k tomu přidávám, že to bude super spavé dítě, žádný nespavec ![]()
@Kajka9 krásné šaty
já měla taky na svatbě své vysněné. Vždy jsem chtěla holá záda, ale s mým velkým poprsím jsem netušila, že to půjde a šlo to
jé hned bych se vdávala znovu ![]()
@anavi13 děkuji
no teď se vdávat je pěkně na prd no představovala jsem si to jinak (myslím tím kolik lidí bude nebude virus jeden…) ![]()
@Kajka9 mam 4, vsechny z Ali a jsem nejvic spokojena, dohromady me to vyslo na 10 tis. a vsechny teda sedi jak ulite.
@Kajka9 jojo to chápu. My jdeme na jednu svatbu v červnu a jsem zvědavá jak to bude vypadat.
nikomu to teď nezávidím
![]()
@LBL tak to já jsme ráda že jsem mohla jít do salonu vyzkoušet všechny zrovna si domluvit i úpravy na míru
mě vyšli na 13.000+ pak úpravy ale jsou nové ještě s cedulkou byly v prodeji…
Na Ali mají hezké šaty i Wish ale měla jsem strach že přijde úplně něco jiného než na fotce..