Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19750
15.9.16 11:41

@Kesssy Já jsem taky zvracela. A taky se ládovala ibalginama, to jsem jedla i třeba tři naráz, protože dva nepomáhaly. Jednou jsem se bavila s lékárnicí a zjistila, že ibalgin je nejhorší na žaludek, fakt strašnej šmejd, tak to zkouším tím hořčíkem rozehnat a vypadá to nadějně… :palec:
A to je hezké, že máš takový klid a čas pro sebe… Ono to tak bývalo už kdysi dávno, před stovkami let… Že ženy na pár dní zanechaly běžné činnosti a relaxovaly. Jen se to nejmenovalo sick day. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
15.9.16 11:58

@Soleil 11 diky - no nemuzu si takove zpomaleni aspon na chvilku vynachvalit, a je jasny, ze aspon jednou mesicne bude.. i kdyz samozrejme bych pauzu na tech devet mesicu brala vsema deseti :mrgreen:
@baluuu8 jo presne, ja taky vic naraz…vedela jsem, ze to je svinstvo, ale nemohla jsem dlouho dobu prijit na to, co by mi pomohlo…pak mi ulevuje kdyz beru pupalku, kazdopadne to zkusim i s tim horcikem, diky :hug:
Jo presne jak pises, cetla jsem o tom a vazne to zkusila (nejdriv jsem si rikala, ze to nedam a svete div se, svet se toci dal i kdyz ja relaxuju :mrgreen: ). A je to mazec jak to pomaha. Treba vcera par slzicek ukaplo, ale jinak to bylo moc prima, hodne jsem spala, neco si precetla, poslouchala hudbu, jen tak civela do zdi - proste si dovoluju byt naprostej lenoch bez vycitek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19750
15.9.16 12:03

@Kesssy Já jsem taky obrečela tuhle ms, došla přesně v den mých třicátin… :cert: Tak mě to den před tím úplně sejmulo. :,( Tak nějak všechno. Ale je mi líp, opravdu pomáhá si poplakat… A třeba ještě dlouhá koupel s dobrou hudbou a k tomu sklenka vína.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
15.9.16 12:18

@baluuu8 no tak to se ti vubec nedivim :hug: nekdy se to tak sejde, ze clovek lapa po dechu…jo ja uz placu kdyz potrebuju a jak dlouho potrebuju a paradoxne je mi pak mnohem driv lepe. To jo a jeste nejaky aroma olejicek a je to basen :lol: jinak i v ty sprse „rada“ placu, predstavuju si, jak s vodou to trapeni odplouva a nekdy ho te vode i vypovim, asi to zni divne ale nekdy to ohromne pomuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
15.9.16 12:44

@baluuu8 @Kesssy Teda holky to je sila co jste mely/mate za potize. Ja (klepu) od ty doby co neberu HA tak jsem na tom milionkrat lepe. (chybi tu modlici se smajlik :mrgreen: )

@Kesssy Taky jsem za posledni dobu zjistila, ze se beze me toci svet. Kurna. :pocitac: :zed: :mrgreen: ale dycham lip, hazim bobek na kolegyne (driv: boze, nemuzu zustat doma, co tomu rekne kolegyne apod.) a az pujdu na svuj posledni pokus, necham si napsat vic jak jeden den neschopenku. Ne abych lezela, ale abych mela cas pro SEBE. Abych sama se sebou zvladla ten stres ze stimulace, operace a vseho co jeste prijde. My to berem jako kdybysme sli nekam na preventivni vysetreni a pritom je to velky zasah do psychiky a tela. A v praci ti stejne nikdo nepodekuje. :roll: takze to asi bude me nove predsevzeti - mit vic casu pro sebe. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
15.9.16 12:45

@baluuu8 Zlati tys ted nekdy mela tricatiny?? To jsem netusila. Zpetne vsechno nejlepsi, hodne zdravicka a hlavne splneni toho nejvetsiho snu. :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19750
15.9.16 13:09

@Soleil 11 Děkuju moc. :kytka: To samé přeju i já tobě a všem holkám tady. :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
15.9.16 13:15

@Soleil 11 ano ano ano, stokrat ano, to je bezvadne predsevzeti, moc ti fandim :palec: napsala jsi to krasne. Protoze ja verim, ze co udelas dobreho pro sebe, udelas potazmo i pro mimco - vzdyt budete jedno telo ;)
A vubec nemusis lezet, muzes delat cokoliv co bude delat dobre tobe a brisku.
Modlici smajlik tu vazne chybi, to je skvelej napad :mrgreen:
@baluuu8 to me taky mohlo napadnout ti dodatecne poprat :zed: tak vsecicko nej a at se ti splni vse co si prejes :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19750
15.9.16 13:21

@Kesssy Moc děkuju. :hug: Já si asi koupím nové struny do kytary a začnu zase hrát… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
15.9.16 13:25

@baluuu8 Je, to vis ze hrej! Ja zamlada tez hravala - no spis brnkala (a asi i brnkala nekomu na nervy :mrgreen: ) - ale uz jsem vse zapomela. Obdivuju lidi co umej hrat na nastroje a kytaru miluju snad ze vsech nejvic. :pankac: Me hrozne bavi fotografovani, ale nemam ted kvuli baracku na nej cas. Ale az budu mit, padim ven a fotim. Tak bacha a usmivat se. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19750
15.9.16 13:28

@Soleil 11 Fotografování je super koníček. :palec: Tak ja se teda radsi budu porad usmívat… Kdyby náhodou.. :P :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
15.9.16 13:29
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
15.9.16 13:39

@baluuu8 tak to je skvelej napad, budes pak hrat miminku v brisku a jak na to bude zvykle tak ho tim vzdycky krasne uspis :palec:
ja akorat pistela na fletnu ale lakal me vzdycky klavir..jinak si ted poustim hudbu mnohem casteji, nekdy opravdu leci. Nebo i neco co jsem poslouchala driv, na co jsme treba blbli v puberte, je to bezva odreagovani.
@Soleil 11 fotografovani je moc fajn, tak ja radsi rikam syyyr :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19750
15.9.16 13:47

@Kesssy Já jsem šťastná - nejšťastnější, že je u nás pěvecký sbor a chodím do něj. V pubertě mi toto strašně chybělo a teď si to fakt užívám. Na flétnu jsem taky hrála. Ale asi jen 2 roky.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3961
15.9.16 20:23

@baluuu8 Jé Ty jsi takový mládě :D Dodatečně všechno nejlepší a přeju Ti jediné - krásné zdravé miminko :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí