Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@audiomax Ta únava je dobré znamení
. Strašně moc na Tebe myslím a držím vše co mám
.
@Lentilkaaa83 Děkuju
.
@j-p Tak se švábama bych teda taky bydlet nechtěla
. Držím pěsti, ať je příští bydleníčko v pohodě a stěhujete se tam už ve 4
. Moje sestřenka vždy otěhotněla, když se stěhovala do jiného bytu
.
@Hanka1982 no to by bylo hezky
Ale už je to 3.měsíc a mimi nikde
!JÁ vím te vy čekáte o leta ale JÁ myslela ze druhé bude hned.
@j-p To věřím. Určitě to brzo vyjde a dočkáte se druhého mimi
.
Holky mě mrskne…
Pokazili se nám jedno z firemních aut, takže se ket bude muset o měsíc odložit, kvůli nečekaným výdajům…
Ach jo… ![]()
@Hanka1982 děkuji
a jak se máte? Kdy bude svatba? Co nového?
Holky co blbnete s tim vasim vekem.
me bude za 3 tydny uz 37…
Proste uz jsem stara na nejaky tehotneni, je to jasny…
A to se prosim pekne poctive modlim jak k vesmiru, tak ke Gabrielovi.
![]()
@audiomax Zlati, teda ja plasim ale teda ty jsi vitez, protoze plasit ze 3. den po KET nemas priznaky.
Koukej hodit zpatecku, klidecek (normalne bych jeste napsala vinecko, ale to neee
) a proste ver bojovnickovi. Vic to neovlivnis. A to ze je kazdy tehu jiny ti taky nemusim psat, je to proste strasne dlouha cekaci doba, vim jak hrozny to je, ale zustan pozitivni.
![]()
@Izie Par kulicek Pandory prej…
uz se ti to krati, za tyden uz budes vdana pani. ![]()
@j-p
ahoj beru! Jsem moc rada ze jste se konecne uz prestehovali. I kdyz teda ty podminky jsou otresny, jdete okamzite jakmile neco bude. Ja myslim ze byste majitele dokonce mohli zalovat, ale kdo si chce zacinat takovy tahanice vid.
jo a za stresovani po 3 mesicich snazeni by sis zaslouzila na zadek.
Bud rada ze uz doma jedno zlaticko mas, to druhy prijde, i kdyz mozna ne tak rychle jako Nelinka. ![]()
@baluuu8
to me strasne mrzi!!!
jezis ja bych taky byla na prasky, clovek se tak tesi, nepocita dny ale minuty a pak tohle.
muzem jen doufat ze to tak proste melo byt.
ale je to slaba utecha, vim.
Tak at uz to mas pristi mesic bez blbejch prekvapeni. ![]()
@Soleil 11 mě bylo v červnu 32 a musím říct, že ty biologický hodiny mi teda tikají parádně ![]()
Na svatbu už se hrozně těšíme, to je jasný. Tenhle týden jsem si rezervovala jen sama pro sebe, hezky se nechám opečovávat.
Dívala jsem se na svůj cyklus a vůbec nechápu co se to děje, po tom SP mi chodí pravidelně MS, teď dokonce po 32 dnech
. Pokud by to vycházelo i příští měsíc, tak ovulka mi vyjde na líbánky, kéž by. Jinak začínáme příští měsíc zase s Clostíkem, tam je to jistota
![]()
@Izie Me taky tikaj…
a 37 fakt uz je jina liga nez zacatek tricitky. U me uz to jde do faze ctyricitky, ja ani nemam chut slavit. ![]()
To dobre delas. Ja si tez pred svatbou dala par dni jen „zensky“ veci, kosmetiku, pedikuru, manikuru, masaz.
Hele ty brdo to zni super, treba ten SP byl (i kdyz to zni blbe) k necemu dobrej. Tak tfuj tfuj aby to vyslo na libanky, bylo by krasny kdybyste si privezli z libanek mimiska. Takovy holivudsky klise.
![]()
@Soleil 11 však neboj, i ty se dočkáš. Já věřím, že u vás je problém, protože vám bojovníky nevyšetří na genetiku. Až budeš tady v Čechách, určitě se povede 1. pokus ![]()
Moc tomu nevěřím, spíš si říkám, že tělo bylo zmatený hormonama, i když nechápu proč ještě 2 měsíce po
ženský dny mi začínají dneska a končí ve čtvrtek
, pěkně se nechám rozmazlovat. Věřila bys tomu, že někdo na mě kouká divně, protože jsem si nevzala dovču? Mám ji až v pátek, to podle, mě bohatě stačí ![]()
@baluuu8 tak to me hrozne moc mrzi…tak jedine verit, ze to nejaky smysl ma, ale chapu, ze jsi nastvana…tak se drz ![]()
@Kesssy
Jsem hotová, odkládáme to asi už po čtvrté, ale tentokrát mě to jaksi položilo… ![]()
@baluuu8 jeee to je mi líto
moc mě to mrzí že to odkládáte na další měsíc ![]()