Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky moje, tak mě máte zpátky a je ze mě vdaná paní
. Co Vám budu povídat, svatba byla prostě nádherná, jen trvala moc krátce…Manžel měl slzy v očích, když mě viděl jít k oltáři. Vše se parádně vydařilo, byl to opravdu nekrásnější den v našem životě
. A hned po svatbě jsme oba onemocněli, já to tedy zvládla pouze s Paralenem, ale manžel dostal antibiotika. Svatební cestu jsme tedy o den odložili..sice jsme na ní oba nemocní, ale moc se nám líbila. Maďarsko je nádherná zem. Ty jejich termály jsou naprosto bezkonkurenční. Když jsme tam lezli poprvé, tak ještě říkám, že si sundáme snubáky, pro jistotu. Ale zapomněla jsem na svoji Pandoru, ta je teď totálně „zlatá“ a já se modlím, aby mi to v obchodě byli schopni dneska vyčistit
…Příští týden si jedeme pro výsledky genetiky a imuna a začínáme se snažením ![]()
@audiomax holka, ty jsi mi udělala obrovskou radost. Strašně moc gratuluju, musíš teď být šťastná jak „měsíček na hnoji“ ![]()
Věřím, že tě včerejšek asi dost vylekal, ale snad tě doktorka dneska uklidnil a vše už bude v pořádku. Bojovník určitě roste, však je to šampion, ne? Porod ti vychází někdy na červen, že? Já bych hrozně chtěla červenčátko, ale bohužel je to nereálný
. Clostík dostanu asi až na listopad…No neva, hlavně ať už to proboha vyjde…
@Lentilkaaa83
no jo já už mám úterý. Nějak mi ty dny před mojí středeční kontrolou neutíkají. Tak pořád držím palce ![]()
@audiomax paráda
tak se hlavně opatruj na všechno kašli a odpočívej
![]()
@Izie vítej vdaná paní, je fajn že jste si svůj velký den úžasně užili a následně i svatební cestu. ![]()
Tak já jsem holky virózu neustála je s toho nakonec zápal plic ![]()
@audiomax Kočko zlatá ufff
myslela jsem na tebe a mačkala pěstičky
Tak hlavně, že je bojovníček v pořádku a moc se šetři. To jsi mi dnes ale udělala radost, že jste v pořádku!!! ![]()
@medmenka tak se koukej brzy uzdravit.
Já si včera píchla Pregnyl a dnes mě celý den pobolívá břicho. Tak doufám, že bude ještě co odebírat ![]()
Holky moc Vám všem děkuju.
Dle krve mám ještě nižší ten progesteron, proto prý možná bylo to krvácení, ani zavádění 9 utrošů to nezvedlo, takže manža jede do caru pro léky a pro injekce a budu opět píchat.
Pro kulihráška cokoliv!!!
@Izie Moje zlatá, vítej mezi vdané
Moc jsem na Tebe myslela
Jsem moc ráda, že všechno proběhlo dle Tvých představ a že jste si ten Váš den užili. Doufám, že jste pořádně řádili
![]()
V Maďarsku je krásně, byli jsme tam loni v termálech, tak jste se prohřáli a ted šupky do snažení, ať mě brzo doženeš
![]()
Asi to vypadá na červen. Ještě jsem neměla ani odvahu o tom takhle přemýšlet, ale jestli to vyjde na Bližence
( manža je 10.6. - typický blíženec )
Tak se mám na co těšit.
A já se těším
![]()
@wallace Děkuju, děkuju mooooc
Já se tak strašně bála, když jsem lezla na tu kozu a myslím si, že doktorka po vylíčení včerejší nehody taky moc nevěřila. Vsunula sondu a vykřikla : Je tam
No a už jsem řvala štěstím.