Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1210
11.10.16 22:00

@Naomina Me je 33let a manzelovi 38let a co jsem slysela tak po 30 to jde hur.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
770
12.10.16 08:21

@Naomina taky doufam, ze pristi mesic bude moje posledni ms :-) ja taky mela endo 2 cysty, ale byli malinky kolem 2 cm max, nechala jsem tomu cas, a ani nevim jak ale zmizely samy od sebe :-) tak jsem se laparo nakonec vyhnula, pruchodnost jsem mela delanou zvlast tou tekutinou, vejcovody jsou trochu zdeformovany kvuli endosce ale jinak jsou otevreny a v poradku,„jen“ mam prilepenej jeden vajecnik na delohu, me endosku zjistili z krevniho testu, mela jsem zvysene hodnoty, pokud se nezadari s IVF tak mi pak asi nic jineho nez laparo nezbyde, ale doufam, ze k tomu nedojde, tobe preju at se brzo zadari, taky cekate hrozne dlouho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
770
12.10.16 08:27

@destovakapka ahoj,urcite se zadari, me je taky 33 a manzelovi 36,taky jsem mela delanou pruchodnost, bolelo to silene to vysetreni ale dalo se to zvladnout, rok neni zase az tak dlouha doba, ale v nasem veku neni na co cekat, my cekame 5 let, ale je dobry, ze jste v Caru, tam se o vas postaraji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
12.10.16 11:10

Ahoj berusky moje. :mavam: tak „rychle“ docitam, sefova ma schuzi tak jsem tu z mobilu. Na ten si tez musim davat bacha… :zed: jde nam vsem proste videt na vse co delame. :roll: tak uz mam narozky za sebou. Patricne jsme to oslavili, bylo fajn. Jinak me holky zas neberte az tak vazne. Ja se rada mam. :* jen mam ted obcas tezky obdobi. Pripomina mi tenhle cas nas boj s tatkovo rakovinou, nemam proste tohle obdobi rada. A co si budem povidat, ono 37 na papire fakt neni pr.del kdyz clovek chce dite. :( clovek se kazdy rok chlacholi ze pristi narozky/svatek/vanoce/velikonoce apod uz bude pupik a cim dele to trva, tim horsi. Ale zase bude lip, vim. Momentalne se soustredim na barak, je tam prace jak na kostele a na nic jineho nezbyva cas. Nemam ted cas uz reagovat ale moc drzim pesticky pe transferu, tehulkam a gratuluji novopecene mamince. :srdce: :? Snad uz bude brzy lip a budu vas moct docitat doms. Ted to po nocich proste nedavam, padam na hubu unavou. Ale jsem tu porad, vsak me se jen tak nezbavite. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
12.10.16 11:12

To u te novopecene maminky mel bejt tenhle smajl: :* na mobilu mi to teda moc nejde. :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
12.10.16 11:44

@Soleil 11 :mavam: :hug: ahoj srdíčko moje moc nám chybis. Posíláme ti z Nelinkou pusinky a objetí :* :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
12.10.16 14:04
@destovakapka píše:
@Naomina Me je 33let a manzelovi 38let a co jsem slysela tak po 30 to jde hur.

Tím bych se vůbec neřídila, ani na to nemyslela :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
12.10.16 19:35

@destovakapka vůbec se tím neřid :) znám mladší holčiny co se snaží a nejde jim to, věk určitě hraje nějakou roli ale není to hlavní co je důvodem že to nejde…

@Soleil 11 ahoj zlato, už nám tu chyběla :), je dobře že jsis narozeniny pořádně užila a vypnula od všech starostí :). Baráček je dobrý odreagovací činitel ;). Moc ti přeju aby jsi při příštích narozeninám měla pupíček :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4085
13.10.16 09:33

@audiomax :mavam: čau těhulko jak to jde? Krvácení ustalo? Vše je v pořádku? Už máš termín na screening?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
13.10.16 13:31

@Soleil 11 ahojky nemám čas dočítat tak ani nevím co nového.. jsem ráda že bojuješ a buď ráda, že máš starosti s domem to pak opravdu není čas moc myslet.. zlomí se to uvidíš, já jsem si myslela že se nikdy nedočkám a měla jsem kolem sebe spoustu ztracených případů a jsou těhule. A jak jste na tom teď? co car?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
13.10.16 19:49

@destovakapka - To mě mrzí :hug: Ale nesmíš přestat věřit. Držím palečky :hug:

@Soleil 11 - Moja milá :hug: ten podzim je pěkně depresivní sám od sebe a ještě když ho máš spojený s bolestí tatínka. To mě moc mrzí. Ale já věřím, že na další narozky už bude líp, protože první pokus v česku vyjde. Uděláte si PGS jako my a bude spoustu bojovníků uvidíš. Věřím, že je problém tady v tom. :*

@WmarliesW - Ahojky, jo, jo, krvácení naštěstí už dobrý. Teď si užívám neustálé nevolnosti. Cokoliv sním je mi divně. :? Zítra jdu na poslední kontrolu do car a jestli bude vše v pořádku, pak jdu ke svému gyndovi. A ten mi pošle asi na ten screening, ani nevím. A co Ty? Jak si to užíváš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
13.10.16 19:50

@Izie - Jak je vdaná paní? Už máš nacvičený podpis a vyřízené doklady a milion papírování? A co snažení? Zobkáš poctivě pilulky nebo kdy začínáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
14.10.16 10:56

@audiomax zlato moje, je to úplně v prdeli. Včera jsme byli na genetice. Manžel má dost špatný spermiogram, nízká koncentrace a nízká progresivita spermií, doktor říkal, že i tak to může jít, ale já tomu nějak nevěřím. V úterý jdu za svým doktorem a rozhodnem se, co dál. Bylo nám doporučeno se ještě rok snažit a pak jít do IVF. Ale já se bojím ještě čekat další rok…Uvidím co v úterý.
Ale jsem moc ráda, že tvůj bojovníček je v pořádku :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3289
14.10.16 12:18

@Izie třeba to má špatný jen stresem z vyšetření. Vždyť jsi dvakrát otěhotněla už ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
14.10.16 14:27

Ahoj holky :mavam:
Dnešní poslední návštěva v car, po roce propuštěna. Kulihrášek v pořádku, :srdce: krásně tlouklo, paní doktorka říká, hlavně se nám přijde ukázat, až porodíte a v tu chvíli jsem si uvědomila, že jsem asi fakt těhotná. :lol: :dance:
Posílám fotečku bojovníka. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital